TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 The Block NZ
De huizen worden geveild terwijl de teams wachten om te zien wie de grote finale zal winnen.
«
»
06:20 The Block Australia
Het Blok verhuist naar het platteland. Vijf koppels en Scotty arriveren op tien hectare grond om enorme huizen te renoveren tijdens het grootste en tegelijk meest pittoreske blok ooit.
«
»
07:45 The Block Australia
De eerste slaapkamer van een stel maakt indruk op de juryleden en zorgt ervoor dat zij de keuze uit de huizen krijgen. Ondertussen loopt een ander stel weg zonder afscheid te nemen.
«
»
08:45 The Block Australia
De koppels ploeteren in barre weersomstandigheden terwijl ze ontwerpplannen maken voor de badkamers.
«
»
09:45 The Block Australia
De deelnemers voelen de druk terwijl ze hun badkamers proberen af te krijgen. Na op het laatste moment aan de show te zijn toegevoegd, na het schokkende vertrek van Joel en Elle, zijn Rachel en Ryan nog steeds aan het wennen aan het Blok-leven.
«
»
10:45 MasterChef UK
De negen thuiskoks willen allemaal doorgaan naar de volgende ronde. Ze krijgen de opdracht hun favoriete familiegerecht opnieuw te maken en de uitvindingstest te ondergaan. Voor twee koks is de MasterChef-droom voorbij.
«
»
11:55 MasterChef UK
De zeven beste thuiskoks uit de eerste rondes van deze week keren terug om hun culinaire vernuft te testen en proberen juryleden John Torode en Gregg Wallace te bewijzen dat zij de potentie hebben om MasterChef-kampioen 2023 te worden.
«
»
13:00 MasterChef UK
Het is de vierde kwartfinale en de vier meest getalenteerde koks van deze week keren terug om te strijden voor een plek in de knock-out week. Ze moeten koken voor enkele van de meest inspirerende winnaars en deelnemers van MasterChef.
«
»
13:40 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de heats en de juryleden hebben opnieuw een reeks uitdagingen die de deelnemers moeten voltooien. Een nieuwe groep thuiskoks arriveert en zijn klaar voor hun eerste test.
«
»
14:45 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met nog twee uitdagingen. De eerste is hun moeilijkste test tot nu toe: een gerecht bereiden volgens een opdracht van een van de strengste recensenten van het land, Grace Dent.
«
»
15:55 Paramedics
De angstaanjagende beroerte van een klein meisje brengt Glenice in opperste staat van paraatheid. Marlie en Tanie behandelen een skateboarder die zonder helm met hoge snelheid is gecrasht. Mike en Eamon vieren een mooie mijlpaal in hun carrière.
«
»
16:50 Paramedics
Simon en Michaela voeren een risicovolle ingreep uit bij een epileptische patiënt. Cullen snelt zich naar een man met afschuwelijke verwondingen na een schokkend ongeluk.
«
»
17:45 Paramedics
Cullen is getuige van de ergste nachtmerrie van elke ouder wanneer een zesjarig kind door een auto wordt aangereden. Simon en Michaela proberen een man met een haperende pacemaker te helpen.
«
»
18:45 Paramedics
De Australische hulpdiensten hebben het moeilijk wanneer een 38-jarige man een hartaanval krijgt. Even later komt er een melding binnen dat een jonge voetballer ineen is gestort. Eamon gooit zijn charmes in de strijd om een 94-jarige te helpen.
«
»
19:40 Botched
Een jonge vrouw met een vleesetende ziekte, heeft de hulp van de dokters nodig om te redden wat er nog over is van haar borsten.
«
»
20:30 Botched
Een vrouw met mega-areola's komt bij de dokters en een winnaar van een schoonheidswedstrijd wil zijn armimplantaten weer op de juiste plek hebben.
«
»
21:30 Naked Attraction
Make-up artieste Callie uit Glasgow wil een man die haar met trots aan zijn arm heeft. Part-time levenskunstmodel Luca uit Edinburgh zoekt zijn perfecte muze om te schetsen terwijl ze zijn bananen en pruimen vasthoudt.
«
»
22:30 Naked Attraction
Fetisj model Rara is het zat om de fantasie van iemand anders te zijn en hoopt in plaats daarvan de perfecte partner te vinden voor een gezellige avond op de bank. Transgender Zeus is op zoek naar die speciale persoon om met hem op reis te gaan.
«
»
23:30 Tattoo Fixers on Holiday
Boybandlid Ollie komt langs en Sketch ontwerpt een op muziek geïnspireerde tattoo voor hem. Daarnaast krijgt Zoe een mooie make-over van Sketch en transformeert Glen Dave's slordige borrelglastatoeage.
«
»
00:35 Tattoo Fixers on Holiday
De tattooshop in de zon krijgt bezoek van Wez, die zijn Kardashian-catastrofe wil verbergen. Daarnaast geeft Alice Lana's dwaze emoji een facelift en gaat Glen aan de slag met Joey's aanstootgevende tepeltattoo.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers