TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Love It or List It
Een echtpaar worstelt met hun groeiende gezin in het kleine huis dat ze twintig jaar geleden kochten. Wellicht kunnen ze met de hulp van Hilary en David hun huis redden of ze zullen hun zinnen moeten zetten op een nieuw huis.
«
»
08:50 Love It or List It
Met een pasgeboren baby en zijn handicap moeten Brian en Trish beslissen of ze hun huis willen redden of hun spullen willen inpakken en hun zinnen willen zetten op een nieuw avontuur.
«
»
09:35 Love It or List It
Een gezin van vier woont samengepropt in de kelder van hun investeringshuis terwijl de huurders boven wonen. Nadat de huurders zijn vertrokken, wil Becky het huis terugvorderen, maar Junior is klaar voor een nieuwe start in een nieuw huis.
«
»
10:25 Love It or List It
Een echtpaar heeft hun kleine huis helemaal vol staan na de komst van hun drie kinderen. Sue wil geen afscheid nemen van hun twintig jaar aan herinneringen, maar Bruce is toe aan verandering.
«
»
11:15 Love It or List It
Een groeiend gezin woont in een kleine krappe woning met slechts twee slaapkamers en n badkamer. David en Hilary bieden hun hulp aan om het gezin weer van hun huis te laten houden, of om de woning te verkopen.
«
»
12:00 Dr. Phil
Vrouwen spreken zich uit over seksueel misbruik dat ze hebben ondergaan door een gynocoloog. Een universiteitsvoetballer zegt dat hij slechts een van de duizenden slachtoffers is die door n arts zijn misbruikt.
«
»
12:45 Dr. Phil
DNA-testen maken een einde aan het tijdperk van het bewaren van familiegeheimen. Het leven van sommige mensen wordt hierdoor beter, maar anderen gaan kapot. Artsen bespreken wat belangrijk is voordat iemand een DNA-test doet.
«
»
13:30 Dr. Phil
Vapen is fysiek schadelijk en is een echt twistpunt geworden binnen families van tienergebruikers. De twaalfjarige Connor vertelt hoe hij aan vapes komt. Grace en Jordyn delen hun verhalen over hoe vapen hen in het ziekenhuis bracht.
«
»
14:10 Dr. Phil
Laura geeft toe duizenden keren dronken te hebben gereden. Ze heeft haar lesje echter niet geleerd toen ze haar auto total loss reed. Drie kinderen van een gezin worden gedood door een dronken chauffeur.
«
»
14:55 Dr. Phil
Laura zegt dat ze wil stoppen met drinken, maar elke keer dat ze het probeert wint de alcohol. Een man die dronken aan het stuur twee jonge vrouwen doodde komt aan het woord. De moeder van een van de vrouwen vertelt hoe die dag haar leven veranderde.
«
»
15:40 Chateau Meiland
De familie Meiland kan het toch niet laten: de weilanden rond de boerderij moeten toch een park worden. Maar dan zonder beesten! Martien moet er niet aan denken dat zijn rust wordt verstoord.
«
»
16:25 Chateau Meiland
Martien en Erica zijn weer even terug op het chateau in Frankrijk, want er moeten nog wat klussen worden afgemaakt. Martien is dolgelukkig met de inrichting van de gte, hij zou er eigenlijk zo weer willen wonen.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Martiens ochtend begint beroerd: hij is de sleutel van de brievenbus kwijt. Zoals gewoonlijk moet het probleem worden opgelost door Erica, die eigenlijk het hek moet repareren, zodat beagle Babs niet meer kan ontsnappen.
«
»
18:05 Chateau Meiland
Martiens' boek komt uit. Eindelijk is zijn leven niet alleen op tv te volgen, maar is alles nog eens na te lezen; ook de ellende van vroeger. Het wordt een grootse, feestelijke presentatie met de hele familie in gala-kleding.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Martien, Erica en Maxime hebben het Franse chateau-leven verplaatst naar het dorpje Hengelo in de Achterhoek. Maar de Nederlandse regelzucht gaat slecht samen met de chaos van de familie Meiland.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen brunchen bij Kathryn en Donnie in San Diego. Eileen krijgt een Erika Jayne make-over. Kyle ontmoet een vriendin die advies geeft over hoe om te gaan met zus Kim. Het Munchausen-syndroom werpt een donkere wolk over Erika's zwembadfeest.
«
»
20:25 The Real Housewives of Beverly Hills
De vrouwen zamelen geld in voor een goed doel tijdens een spin-les. Yolanda beschuldigt Kyle van roddelen, confronteert dan Lisa Vanderpump voor het in twijfel aan de gezondheid van haar kinderen. Kathryn bezoekt Erika om haar vertrouwen te winnen.
«
»
21:20 The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda geeft een etentje voor een muzikale gast. Eileen is boos omdat Lisa Rinna niet eerlijk wil zijn. Erika is wantrouwig tegenover Kathryn die Lisa Vanderpumps vertrouwen heeft beschaamd. Kyle en Kim komen na negen maanden oog in oog te staan.
«
»
22:10 The Real Housewives of Beverly Hills
Erika geeft een etentje en stelt haar man voor. Kathryn krijgt goed nieuws tijdens een gehoortest. De dames maken hun handen vuil tijdens het doen van liefdadigheidswerk. Lisa Rinna shockeert Eileen door haar gedachten over de anderen te delen.
«
»
23:05 Botched
Een Canadese wil Paul met haar borsten verleiden en de dokters helpen een ex-model aan een mooie neus voordat ze gaat trouwen.
«
»
23:55 Botched
Dr. Dubrow helpt een voormalige kluizenaar aan nieuwe borsten. Dr. Nassif corrigeert de mislukte neuscorrectie van een soapactrice.
«
»
00:35 Dating: No Filter
Travestiet Jason hoopt dat het wat wordt met sporter Cory. De ontmoeting tussen Seyline en James Bond-wannabe Andrew verloopt niet zo soepel.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers