TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Love Island
Lucie en Joe zijn niet onder de indruk wanneer Tommy Lucie uitkiest om opnieuw mee te paren. Om het allemaal nog erger te maken, krijgen ze allebei een sms waarin staat dat ze direct op date moeten.
«
»
01:45 The Block NZ: On Point
De druk is groot nu de teams werken aan een hypermoderne keuken en eetruimte die potentiële kopers zal verbluffen. Maar voordat de planning en voorbereiding kan beginnen, moeten de teams elkaars garage en opslagruimtes beoordelen.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Love It or List It
Shana en Jeremy wensen dat hun landelijke woning wat meer stedelijke functionaliteit heeft.
«
»
09:00 Love It or List It
Carla vindt dat hun huis te klein is geworden na de geboorte van hun dochter, maar Josmell is gek op hun fijne huisje en denkt dat het nog steeds wel geschikt is om er met z'n allen te leven.
«
»
09:45 Love It or List It
Dwayne en Hong-An kochten hun huis toen ze in de twintig waren. Dwayne is de takenlijst beu en wil een huis vinden om hun dochter op te voeden, maar Hong-An is er nog niet klaar voor om al hun herinneringen achter te laten.
«
»
10:30 Love It or List It
Greg en Rodolfo vinden het leuk om veel mensen over de vloer te hebben. Ze hebben echter weinig ruimte en ook de kelder, die nog steeds niet af is, werkt hun plannen tegen. Ze moeten besluiten of ze willen renoveren of verhuizen.
«
»
11:20 Love It or List It
Kevin heeft hun huis gekocht voordat Nevada er ooit binnen iss geweest en nu, met vier kinderen, voelt ze dagelijks frustratie over de functionele problemen van het huis.
«
»
12:05 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de ecologische, economische en raciale zorgen die gepaard gaan met het wel of niet krijgen van kinderen. Verder tips over hoe het risico op diabetes verminderd kan worden.
«
»
12:50 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar sekte-achtige omgevingen en tactieken. Een expert legt uit welke elementen een gevaarlijke en destructieve sekte vormen, en vrouwen delen hun verhaal.
«
»
13:30 Dr. Phil
Dr. Phil kijkt naar huisdierdiefstal, hondenaanvallen en het hebben van spijt van de aanschaf van huisdieren. Een hondentrainer geeft suggesties, dierenartsen delen de ontberingen waarmee ze worden geconfronteerd en geven advies.
«
»
14:15 Dr. Phil
De politiek leidt sinds 2016 tot steeds meer polarisatie in de Amerikaanse samenleving. Rick Wilson, voormalig Republikeinse strateeg vertelt hoe je kunt communiceren met iemand wiens mening je misschien niet deelt.
«
»
14:55 Dr. Phil
Danielle zegt dat ze door het trauma dat ze tijdens de orkaan Ian heeft opgelopen worstelt met het leven. De familie van Xavier zegt dat hij zelfmoord heeft gepleegd vanwege het trauma dat hij opliep toen een tornado zijn school verwoestte.
«
»
15:40 Chateau Meiland
Paniek in Chateau Meiland. Het is bitterkoud in het kasteel en er komen nieuwe gasten aan. Dus worden de houtkachels goed opgestookt. Langzaam vult de eetkamer zich met rook.
«
»
16:25 Chateau Meiland
Niet het coronavirus maar de goudkoorts slaat toe op het kasteel. Maxime zal niet rusten voor alle geheime ruimtes zijn ontdekt en onderzocht. Maar Martien durft niet mee onder de grond.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Paniek op het Chateau is eerder regel dan uitzondering, maar dit keer is er echt iets aan de hand. Eén van de gasten heeft mogelijk corona.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Martien heeft zijn handen vol aan de ene gast die is achtergebleven op het Château. Zij heeft mogelijk corona dus moet in quarantaine blijven tot ze getest is. Maar ze moet wel eten en drinken.
«
»
18:50 Chateau Meiland
Op het Chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog vanuit Nederland naar haar familie te reizen: met een privévliegtuig.
«
»
19:40 The Real Housewives of Amsterdam
Maak kennis met Maria Tailor, Djamila Celina, Hella Huizinga, Sheila Bergeik, Cherry-Ann Person, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky. Sheila nodigt alle dames uit voor haar verjaardagsfeest in een chique Amsterdams restaurant.
«
»
20:35 The Real Housewives of Amsterdam
Na een langdurige vriendschap tussen Kimmylien en Maria is hun liefde voor elkaar bekoeld, maar de paden van de twee dames blijven elkaar kruisen, ook binnen deze groep. Susanna heeft een groot evenement waar ze al een jaar aan werkt.
«
»
21:40 The Real Housewives of Amsterdam
Djamila duikt de studio in om haar nieuwe single Rich Girl op te nemen. Begeleid door Sheila en Susanna ontdekken ze dat Susanna muzikaal talent bezit.
«
»
22:30 The Real Housewives of Amsterdam
De confrontatie tussen de dames aan tafel tijdens de Girls' Night Out wordt voor Sheila overweldigend en ze voelt zich geïsoleerd binnen de groep. De spanning tussen Maria, Hella en Djamila lijkt voorlopig opgelost.
«
»
23:25 Body Shockers
Katie ontmoet Jo, die zichzelf pijn doet in een extreme en onomkeerbare procedure, die bekend staat als scarification. Er is ook het meisje uit Brighton dat de operatie in eigen handen heeft genomen en haar linkeroorlel heeft verwijderd.
«
»
00:20 Body Shockers
Barman Lewis komt terug op zijn tattoo, vlak boven zijn geslachtsdeel. Striptekenaar Louis heeft een diep verlangen om zijn laatste design te laten tatoeëren en Ruth wil een gênante tatoeage uit haar verleden laten verwijderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers