TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Block NZ: On Point
De resultaten van het 'geven en nemen' van deze week leiden tot een verhitte discussie. Doordat Ben en Tom de hoofdslaapkamer en de voorkamer op het laatste moment veranderen, raken ze achterop.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Love It or List It
Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
08:40 Love It or List It
Na twee jaar zoeken naar hun droomhuis, hebben Jamie en Greg het eindelijk gevonden. Ze zijn hun huis echter alweer ontgroeid en zijn ondertussen meer op zoek naar functionaliteit.
«
»
09:25 Love It or List It
Vince en Jennifer hebben hun huis gekocht voor een gezin van vijf. Nu hun familie gegroeid is naar negen, is Vince wanhopig op zoek naar meer ruimte. Jennifer wil de buurt echter niet verlaten.
«
»
10:10 Love It or List It
Ondanks hun grote tuin, vragen Gary en Lauren zich af of hun huis groot genoeg is voor hun toekomstige gezin dat ze willen stichten. David gaat op zoek naar een huis met meer ruimte.
«
»
11:00 Love It or List It
Koppel Matt en Marci zijn op zoek naar een huis dat groot genoeg is, maar ook nog steeds dezelfde charme heeft van hun huidige kleine huisje. David zoekt een nieuw huis voor ze en Hilary komt met een plan om te renoveren.
«
»
11:50 Dr. Phil
Verloskundige-gynaecoloog en oncoloog James Heaps wordt schuldig bevonden aan aanranding en wangedrag jegens patiënten. Honderden beweren dat ze seksueel zijn misbruikt tijdens onderzoeken. Vier overlevenden spreken zich uit.
«
»
12:35 Dr. Phil
Vóór de COVID-19-pandemie was de geestelijke gezondheid van jongeren al slecht gesteld. De shutdown van de pandemie heeft de mentale problemen verder verergerd. Tieners, jongvolwassenen en ouders spreken zich uit.
«
»
13:20 Dr. Phil
Emma zegt dat ze een cheerleader was en een 'perfect Amerikaans meisje' dat er gelukkig uitzag, maar in het geheim worstelde met ernstige angstgevoelens en depressies, waardoor ze een bijna fatale beslissing nam.
«
»
14:05 Dr. Phil
Onbeschutte daklozen. Grote steden in de VS nemen nieuwe wetten aan die beperken waar daklozen kunnen kamperen. In enkele van de gevaarlijkste kampementen van Los Angeles zegt een dakloze vrouw dat er nog hoop is.
«
»
14:50 Dr. Phil
Dr. Phil praat met gasten die verschillende meningen hebben over het geven van fooien voor verschillende diensten, zoals een knipbeurt, een manicure of een diner in een restaurant.
«
»
15:35 Chateau Meiland
Erica ontdekt een wespennest op de privé-etage en Martien krijgt het 'très chaud' wanneer er een knappe makelaar langskomt. Ook oma komt eindelijk langs.
«
»
16:20 Chateau Meiland
Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Het is dus tijd voor een welverdiende vakantie.
«
»
17:10 Chateau Meiland
Terug van vakantie, moet de familie Meiland weer hard aan het werk in het Chateau. Maar het schiet niet op: alleen al het opzetten van de steiger kost een halve dag.
«
»
18:00 Chateau Meiland
Ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden.
«
»
18:50 Chateau Meiland
In plaats van te genieten van de roem, begint het te kriebelen: ze willen wel weer wat nieuws. Dus gaan ze op zoek naar een nieuw onderkomen, misschien wel in Nederland. De huizenjacht brengt ze naar een klein dorpje in de provincie.
«
»
19:40 The Sky is the Limit
Willy Naessens trekt naar Reims om er champagne te kopen voor zijn bedrijf. Hans-Peter Fässler renteniert en geniet volop van het leven. Edouard Vermeulen heeft in Sint-Katelijne-Waver een exclusief landgoed dat hij gebruikt als tweede verblijf.
«
»
20:30 The Sky is the Limit
Steven Deduytsche brengt met succes luxueuze handtassen op de markt. Nu wil hij zijn exclusieve handtassen ook in Dubai lanceren. Het pronkstuk van zijn collectie is een handtas met goud en diamanten.
«
»
21:25 The Sky is the Limit
Inge Onsea is samen met haar man Esfan eigenaar van het kledingmerk Essentiel. Ze is een hardwerkende vrouw die met veel doorzettingsvermogen haar merk op de modekaart zet. Ze is altijd onderweg en stapt steeds met de glimlach door het leven.
«
»
22:15 The Sky is the Limit
In Diepenbeek is het vaginazwembad van Jan en Kirsten eindelijk klaar. De tuin rond hun villa is herschapen in een meer. In dat meer ligt het afgewerkte vaginazwembad. Jan heeft zijn vrienden en buren uitgenodigd om dat met hem te komen vieren.
«
»
23:10 Botched
Dr. Nassif pakt een poema's cobra nek, terwijl Dr. Dubrow een wanhopige patiënt helpt haar driedubbele D's te verkleinen.
«
»
00:05 Naked Attraction
Voormalig clubvertegenwoordiger Chris probeert iemand te vinden met wie hij kan settelen. Louise hoopt een ouderwetse heer te ontmoeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers