TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 The Block NZ: On Point
De teams racen om de kinderkamer af te maken. En de resultaten zijn binnen van de Dinner Wars.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Love It or List It
Diane en Merl waren eerst weg van hun grote privéterrein, maar nu overwegen ze om te downsizen. Diane zou graag naar een herenhuis willen verhuizen dat dichter bij haar werk ligt, maar Merl wil bewijzen dat hun huidige woning een privé-oase kan zijn.
«
»
08:55 Love It or List It
Een stel kocht een eeuwenoude triplex-woning, maar die is nu een bodemloze put geworden. Hilary wil hen helpen met de voltooiing van de verbouwing, maar David kent enkele woningen die over alle ruimte en functies beschikken die dit gezin nodig heeft.
«
»
09:40 Love It or List It
Kort na hun huwelijk haastten Anu en Samir zich met de aankoop van hun eerste huis. Volgens Samir hadden ze veel geluk bij het vinden van een woning in de desbetreffende omgeving, terwijl Anu denkt dat ze grote problemen over het hoofd hebben gezien.
«
»
10:25 Love It or List It
Megan en Jeff zijn twee professionals die het gevoel hebben dat hun thuiswerkleven niet meer vlekkeloos verloopt. Jeff wil hun perceel nog niet opgeven, maar Megan vindt dat het huis gedateerd is en daarnaast veel te klein is geworden voor hun gezin.
«
»
11:15 Love It or List It
Kort nadat Lauren en Jamelle zijn verhuisd, heeft Lauren daar achteraf spijt van gekregen. Jamelle is ervan overtuigd dat Hilary hun disfunctionele lay-out een draai kan geven, maar Lauren hoopt dat David een woning kan vinden die beter bij hen past.
«
»
12:05 Dr. Phil
Jasmine heeft een video opgenomen en gepost van een confrontatie die ze had met een boze vrouw in een restaurant. Lilly zegt dat ze erachter kwam dat ze het onderwerp was van een wrede videopost die iemand in het geheim van haar had gefilmd.
«
»
12:50 Dr. Phil
Zelfs de meest goedbedoelde wetten kunnen averechts werken en tot absurde of onrechtvaardige uitkomsten leiden. Gasten delen wat zij beschouwen als rechtelijke dwalingen waaronder een auto-ongeluk, een verkrachting en een moord die levens verwoestte.
«
»
13:35 Dr. Phil
Philecia's niet-gediagnosticeerde knobbel blijkt borstkanker in fase 4. Een vrouw bezoekt dertig artsen vanwege migraine voordat ze een diagnose krijgt. Een 27-jarige atlete belandt in een rolstoel en heeft een open hartoperatie nodig.
«
»
14:20 Dr. Phil
Kimberly en Angel vertellen dat ze hun tienjarige dochter, Amerie, hebben verloren door een schutter op school. Amerie's beste vriendin, Khloie, was in het klaslokaal toen de schutter binnenkwam. Khloie's ouders onthullen wat ze hen vertelde.
«
»
15:05 Dr. Phil
Jonge overlevenden en ouders van slachtoffers van schietpartijen vertellen hun verhaal. Scholen als Uvalde Elementary en Marjory Stoneman Douglas High School kregen te maken met tragische schietpartijen.
«
»
15:50 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman moet een onrealistische verkoper over zien te halen. Tracy probeert interesse te wekken voor een oud pand in Pasadena. Flagg trekt alles uit de kast voor een kapitaal pand in Long Beach.
«
»
16:50 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David organiseren een barbecue in de achtertuin van een nieuw gezinsvriendelijk huis. Altman is geschokt als kopers overwegen een laag bod uit te brengen. Flagg zoekt een droomhuis voor actrice Becca Tobin in de historische Hollywood Hills.
«
»
17:50 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman is bezig met een race tegen de klok. James en David worstelen met verkopers die hun eigen ideeën hebben over een huis in Santa Monica. Een vastbesloten Tracy breidt haar territorium uit naar Arizona.
«
»
18:40 Million Dollar Listing Los Angeles
James en David werken samen met oude klant Zach Vella om een architectonisch juweeltje te verkopen, maar Fredriks komst in Los Angeles zet ze onder druk. Altman zoekt een groot pand met plek voor speelgoedauto's. Flagg komt in jaren negentig sferen.
«
»
19:25 Million Dollar Listing Los Angeles
Altman neemt een filmisch kasteel in Beverly Ridge in de verkoop. Flagg krijgt Fredrik tegenover zich als hij een eerlijke prijs wil voor zijn cliënt. James en David staan onder druk om hun Zach Vella-pand snel te verkopen.
«
»
20:20 Chateau Meiland
Erica overweegt om een tijdje met Montana mee naar Nederland te gaan, maar de vraag is of de familie dat zich wel kan veroorloven. Er is namelijk een lek in het kasteel en daarnaast moet ook het bijgebouw verder verbouwd worden.
«
»
21:10 Chateau Meiland
Terwijl Martien aan het tonknuppelen is in Nederland, gebeurt er van alles in Frankrijk. Het harde werken op het kasteel begint bij Caroline zijn tol te eisen en ze komt tot het besluit dat ze het chateau wil verlaten.
«
»
22:10 Naked Attraction
De zesentwintigjarige Alesia is het zat om 'jongens' te ontmoeten en wil een echt man. Na tweehonderd dates over de hele wereld, is Louise klaar om haar zielsverwant te vinden.
«
»
23:10 Naked Attraction
Kelly uit Brighton heeft wat liefde nodig, maar ze weet niet of ze een man of een vrouw zoekt. Steeplejack Carlo uit Somerset is op zoek naar het perfecte meisje na het overleven van leukemie.
«
»
00:10 Botched
Het model Carmen Campuzano komt langs in de hoop haar neus en carrière te kunnen redden, terwijl een soldaat haar borsten wil laten herstellen.
«
»
00:50 Botched
Dr. Dubrow helpt een overlevende van een eetstoornis zich goed in haar vel te voelen. Dr. Nassif stuurt een dinosaurusneus terug naar het Jura-tijdperk. Een cosplayer zoekt hulp voor haar kontimplantaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers