TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Bar Rescue
Jon gaat naar Ybor City waar hij probeert een uitbater te helpen die een aantal twijfelachtige keuzes heeft gemaakt met betrekking tot het thema, het decor en het menu in haar bar.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
09:30 Blood & Treasure
De zoektocht van Danny, Lexi, Aidan en Kate naar de Spirit Banner leidt hen naar een Shaolin Tempel. Simon wordt door Khan gedwongen een andere opdracht uit te voeren, waarbij hij tot zijn schrik een geest ontmoet.
«
»
10:10 Blood & Treasure
Violet verrast Danny, Kate en Lexi in Aidan's appartement. De vier brengen de teruggevonden rol naar Praag waar Danny's contactpersoon hem voor hen vertaalt. Simon wordt Khan's tweede man.
«
»
11:00 Blood & Treasure
Lexi wordt ontvoerd nadat ze een schokkende ontdekking heeft gedaan. Shaw vraagt een contactpersoon in de onderwereld om hem en Danny te helpen haar locatie te ontdekken en het op te nemen tegen de bende criminelen van de Kahn.
«
»
11:50 Cops
Een beetje regen weerhoudt een quadrijder er niet van om de politie te ontlopen. Een agent heeft twijfels over het wantrouwen van een man tegenover banken. Een man negeert duidelijke problemem bij het kopen van een bromfiets.
«
»
12:20 Cops
Een vriendelijke fietser vindt een manier om agenten te shockeren. Een familieman geeft de politie gelijk dat zijn COVID-angst hem in de fout deed gaan. Agenten onderzoeken een auto die ze zien slingeren op de weg.
«
»
12:50 Cops
De eigenaar van een vrachtwagen ontdekt wat er gebeurt als de deur van de vrachtwagen niet op slot zit. De politie vraagt een man om betere keuzes te maken. Een agent treedt op als therapeut voor meerdere mensen en hun relaties.
«
»
13:20 Cops
Agenten werken samen om een vluchtend voertuig te volgen. Een ruziezoekende bestuurder live streamt zijn eigen arrestatie. De wens van een moeder om haar dochter bang te maken, zodat ze zich goed gedraagt, neemt een ernstige wending.
«
»
13:50 Cops
Agenten zijn bezorgd wanneer een vluchtende man een spoor van illegale voorwerpen achterlaat. Een jonge vrouw gaat onverstandig om met een vreemde man. Een paar goed geplaatste beveiligingscamera's helpen een man zijn gestolen fiets te vinden.
«
»
14:20 Cops
Een man rijdt een gestolen motor met hoge snelheid door het verkeer terwijl hij de politie probeert te ontwijken. Agenten onderzoeken de nasleep van een gewelddadige ruzie. Een vader en moeder ontkennen dat hun gewoonten hun kind kunnen beïnvloeden.
«
»
14:50 Cops
De politie twijfelt aan de legitimiteit van de naam die een chauffeur hen geeft. Een man en vrouw beschermen elkaar in een geval van huiselijk geweld. Een 12-jarige vriendschap komt in gevaar wanneer een vrouw haar kamergenote verdenkt van diefstal.
«
»
15:20 Cops
Een vrouw vraagt de politie om in te grijpen nadat haar ex heeft gedreigd haar huis te vernielen. Een vrouw zoekt een gevaarlijke manier om haar pijn te verlichten. Agenten zoeken naar een mysterieuze bestuurder die een auto-ongeluk ontvluchtte.
«
»
15:50 Pawn Stars
Een klant biedt een aantal marinegeschiedenis boeken aan uit de persoonlijke bibliotheek van John Adams. Dan brengt iemand een gitaar die uit een sigarendoos is gemaakt. De gitaar is gesigneerd door de legendarische frontman Sammy Hagar.
«
»
16:20 Pawn Stars
Schreeuw moord en brand als een door Anthony Perkins gesigneerd douchegordijn uit de thriller 'Psycho' de zaak binnenkomt. Ziet Rick het als een moordkans of laat hij 'm in vrede rusten?
«
»
16:45 Pawn Stars
Doe de Moonwalk met de Pawn Stars als er een maanbijbel uit de Apollo 14 op de toonbank landt. Brengt Rick een mooi bod uit op het woord Gods? En later komt er een originele print van Beetle Bailey uit de jaren '50 binnenmarcheren.
«
»
17:15 Pawn Stars
Een klant biedt een speciaal muntje, de 1894-S Barber Dime aan. Iemand komt met de handtekening van John Belushi. Bovendien onderzoekt Rick een marionet van Jim Henson uit de jaren '50 en een Schwinn fiets uit 1965.
«
»
17:45 Pawn Stars
Wanneer het zwaard van een generaal uit de Burgeroorlog binnenkomt, gaat Rick dan voor de zege of mist hij scherpte? Een stel speelgoedrobotjes uit de jaren 60 vliegen naar binnen. Is Chum in de wolken of is z'n bod buitenaards laag?
«
»
18:15 Pawn Stars
Maakt Rick een klapper als een kanon met een zonnewijzer in de winkel explodeert of loopt het met een sisser af? Een gesigneerde helm uit de Hollywood-flop Heaven's Gate wordt de winkel binnengebracht. Zal Rick een stoer bod doen of laf afdruipen?
«
»
18:50 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een 19e-eeuwse paardenslee aangeboden. Dan brengt iemand een J.H. Rector-geweer in het pandjeshuis. Corey krijgt ongepubliceerde kerstkunst van Mad tijdschriften binnen. Een kersttrommel uit WOI pakt zichzelf later uit.
«
»
19:20 Pawn Stars
De Pawn Stars bekijken een paardenrennenspel. Een klant brengt stripversie uit de jaren '40 van Moby Dick. Daarna een dollar gesigneerd door Walt Disney en Ronald Reagan. En een envelop-verzegelaar uit 1910.
«
»
19:55 Pawn Stars
Er wordt een handgeschilderde, gesigneerde gitaar van Phil Collen van Def Leppard de lommerd binnengebacht. Zal Rick een schappelijk bod doen of haalt hij er een speciale gast bij?
«
»
20:25 Pawn Stars
Een Triumph-motor doet Ricks hart sneller kloppen. Gaat hij een bod doen of vliegt hij uit de bocht? Ook wordt de eerste editie van tijdschrift Mad de winkel binnengebracht. Zal Rick een goede koop doen of wordt het een lachertje?
«
»
21:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
01:05 Lara Croft: Tomb Raider
De aantrekkelijke avonturier Lara Croft moet een magisch voorwerp terug zien te vinden voordat het in handen valt van de Illuminati, een geheim gezelschap dat uit is op het overheersen van de wereld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers