TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Battle: Los Angeles
Na de val van de grootste steden ter wereld vechten een sergeant en zijn peloton tegen de buitenaardse invasie.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 MacGyver
Nadat er een lijk werd ontdekt in een gebouw dat verwoest werd door een bom gemaakt door MacGyver, wordt hij gearresteerd.
«
»
09:05 SEAL Team
Bravo heeft iedereen nodig voor een grootscheepse missie om het Venezolaanse nucleaire programma te stoppen. De grootste bedreiging voor hun succes zou echter wel eens één van hun eigen kunnen zijn.
«
»
09:50 Seal Team
Bravo moet een gewaagde ontsnapping maken voordat ze Venezuela eindelijk achter zich kunnen laten. Ze vinden zichzelf echter op nog minder stabiele grond wanneer ze naar huis terugkeren in Virginia Beach.
«
»
10:35 Lost Car Rescue
Matt's team gaat naar het westen, op zoek naar stukken uit de tijd van de goudkoorts in Canada.
«
»
11:15 LA Fire & Rescue
De strandwachten van de LA County Fire Department bundelen hun krachten met het Air Ops-team voor een reddingsactie tijdens de triatlon van Malibu. Watts Station 16 laat zien hoeveel waarde ze hechten aan hun bijdrage aan de gemeenschap.
«
»
12:00 Highway Thru Hell
Cary Quiring krijgt de taak om cruciale goederen door te laten stromen. Een wrak waarbij drie zwaargewichten naar buiten komen test Jamie's nieuwe LA Rotator. Aggressive Towing pakt een cruciaal zijwaarts transport aan.
«
»
12:45 Highway Thru Hell
James Luke en het Reliable-team krijgen te maken met twee omgeleide wrakken in dezelfde bocht van een smalle route. Kirpal en zonen van MSA moeten een lange lijn spannen om een machine te bereiken die vastzit op een boerderij.
«
»
13:35 Highway Thru Hell
Al en Merv spannen samen voor een touwtrekwedstrijd in de sneeuw. Terwijl de Canyon Highway gesloten is, gaat Jamie de strijd aan met een brandstoftanker om de treinen in beweging te houden.
«
»
14:25 Highway Thru Hell
Extreem lage temperaturen bemoeilijken het werk van de teams. De militaire sleepwagen van Reliable wordt op de proef gesteld. Een buitengewone reparatie op de Coquihalla snelweg, die volledig wordt afgesloten na zware overstromingen.
«
»
15:15 Highway Thru Hell
Aggressive Towing belandt in een glibberige situatie in de Valley, terwijl Reliable's nieuwe Highway 3-basis in een sneeuwstorm terechtkomt. Jamie, Al en Kurtis gaan de Coquihalla op.
«
»
16:05 Storage Wars
Een nieuwe bieder verschijnt op het toneel in de hoop de concurrentie te verslaan. Jarrod en Brandi moeten een grote klap verwerken.
«
»
16:30 Storage Wars
Barry wordt naar een mysterieuze kluis gelokt met een vreemd gat in de wand, en Jarrod gebruikt een oude truc om een mysterieus bod te doen.
«
»
16:55 Storage Wars
Darrell weet niet of hij wel of niet op een voorwerp moet bieden. Mark keert terug. Jarrod en Brandi maken flinke winst.
«
»
17:20 Storage Wars
Dave heeft, vreemd genoeg, geen zin om mee te doen aan het bieden. Ondertussen vinden Jarrod en Brandi een zeldzame sieradendoos. Maar is die 2.700 dollar waard?
«
»
17:50 Storage Wars
Barry wordt orgaandonor. Jarrod en Brandi zien hun winst als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dave besluit geen deal te sluiten. Darrell's winst hangt van de worp van een muntje af.
«
»
18:10 Storage Wars
Het team vertrekt naar Irvine, Californië en de veiling verandert in een waar circus. Darrell vermoedt dat Dave geen cent te makken heeft. Er ontstaat een spanning tussen Dave en Jarrod.
«
»
18:40 Storage Wars
De kopers gaan naar Upland, Californië. Barry heeft een voordeel. Darrell wordt buitengesloten. Jarrod en Brandi worden verliefd op een garagebox met meubels. Dave betaalt de hoofdprijs voor een unit waar sieraden in zitten.
«
»
19:05 Storage Wars
De kopers gaan naar Laguna Nigel in Californië. Barry's kunst gaat terug naar de Mayaanse cultuur. Darrell heeft misschien een geweer gevonden dat eens bij een postkoets van Wells Fargo werd ingezet.
«
»
19:30 Storage Wars
Dave krijgt een box vol meubels in Chinatown. Darrell ontdekt geluidsapparatuur uit de jaren '70 en Barry vindt iets wat echt vintage is.
«
»
19:55 Storage Wars
De jongens bieden op kratten in plaats van op boxen tijdens een `kluis'-veiling in LA. Darrell vindt dit soort veilingen de perfecte plek voor een confrontatie met Dave Hester.
«
»
20:25 The Godfather, Part III
Michael Corleone is zestig geworden en wil de misdaad de rug toekeren en zich richten op het welzijn van zijn kinderen, maar de wereld van de criminaliteit is nog niet klaar met hem. Ook zijn strijdlustige neef Vincent zorgt voor problemen.
«
»
23:10 Police Academy 6: City Under Siege
De wijk Wilson Height wordt geteisterd door een bende dieven. Dit is ontzettend gênant voor Harris die verantwoordelijk is voor de regio. Aangezien hij en zijn hulpje Proctor de situatie niet de baas kunnen, roept de burgemeester versterking in.
«
»
00:35 The Godfather
Een clan bestaande uit zes Italiaanse families heerst over de onderwereld van New York. Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een van die families. Een conflict tussen ene Sollozo en Vito leidt tot een oorlog tussen de families.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers