TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Lost Car Rescue
Massale overstromingen dreigen de achtergelaten autoschatten te vernietigen.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 UFC 304: Edwards - Muhammad 2
Verslag vanuit de Co-op Live in Manchester, Engeland.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 SEAL Team
Bravo Team is nog steeds ter plaatse in Zuid-Amerika om het Iraanse nucleaire project te stoppen. Meerdere missies met een hoge inzet brengen de intermenselijke problemen van het team alleen maar naar de oppervlakte.
«
»
10:50 SEAL Team
Op de weg naar genezing moet Jason zijn diepste angsten en onzekerheden zien te confronteren. Ondertussen zien Clay en Sonny zichzelf gedwongen om bepaalde zaken in hun handen te nemen.
«
»
11:35 Highway Thru Hell
Jamie en het Heavy Rescue-team halen herinneringen op aan de afgelopen tien jaar aan reddingsacties.
«
»
12:25 Highway Thru Hell
Jamie's nieuwe machinist raakt verzeild in een modderstroom in Coquihalla. Snelwegpersoneel is in een race op leven of dood om automobilisten te evacueren en vitale infrastructuur te redden.
«
»
13:15 Highway Thru Hell
Nu alle omliggende snelwegen zijn afgesloten na ongekende overstromingen, zitten chauffeurs en bewoners vast in Hope. Een woeste rivier bedreigt Jamie's winkel en zijn ouderlijk huis.
«
»
14:10 Highway Thru Hell
Jamie's broer Jason vreest voor zijn huis nadat hij per vliegtuig is geëvacueerd. Reliable bergt verschillende voertuigen om de snelweg uit Hope weer open te krijgen. De wederopbouw van Coquihalla begint.
«
»
15:00 Highway Thru Hell
James Luke en meer dan twintig sleepwagens moeten binnen enkele uren 200 auto's bergen in een modderstroomgebied. Een tweede atmosferische rivier bedreigt de Fraser Valley en het leger wordt ingeschakeld om te helpen bij het vinden van oplossingen.
«
»
15:50 Storage Wars
In de hoofdstad van Californië zoeken de kopers naar wandel- en kampeerspullen. Darrell koopt wagens vol en Dave Hester onthult waarom hij bij veilingen zo'n succes heeft.
«
»
16:20 Storage Wars
De kopers gaan naar Torrance, een stadje vol antiek. Dave en Jarrod bieden op een unit met een klassieke Jaguar, maar de concurrentie is feller dan ooit.
«
»
16:50 Storage Wars
Er ontstaan veel geruchten wanneer zes units van één huurder geveild worden. Barry vindt in zijn unit een oud tijdschrift. Jarrod wordt gedwongen Dave Hester te vragen om een voorwerp te taxeren.
«
»
17:10 Storage Wars
Een bizarre paardenkop zorgt voor ruzie tussen Brandi en Jarrod, Barry Weiss gaat voor een unit met antieke meubels en Dave Hester doet zijn vreemdste ontdekking ooit.
«
»
17:40 Storage Wars
In de kustplaats Encinitas, Californië, doorzoeken de inkopers souvenirs uit de jaren '70. Barry vindt een kleinood uit zijn verleden en Darrell stuit op een lucratief medisch instrument.
«
»
18:10 Storage Wars
Jarrod en Brandi ontdekken de ultieme unit voor mannen in Santa Ana, Californië. Darrell en Dave nemen het tegen elkaar op bij het bieden op een opslagruimte.
«
»
18:35 Storage Wars
Darrell moet de concurrentie verslaan als hij een kluis wil winnen die mogelijk 27.000 dollar opbrengt. Intussen biedt Dave op een box met een voorraad antiquiteiten.
«
»
19:00 Storage Wars
Jarrod ruikt geld als een `gangster'-box wordt geveild. Dave gaat tot het uiterste voor een elektronische kluis. Maar wat nemen ze mee naar huis als de hamer is gevallen?
«
»
19:30 Storage Wars
In het westen van Amerika zijn de biedingen net zo verhit als de woestijn. Dave ontdekt fascinerend antiek speelgoed en Barry vraagt een maat van Aerosmith om een waardebepaling.
«
»
19:55 Storage Wars
Een kluis in een veiling in Costa Mesa zit vol met bijzondere stenen voorwerpen. Darrell en Jarrod strijden om een oude projector. Dave neemt het ook op tegen zijn eigen familie.
«
»
20:25 Battle: Los Angeles
Na de val van de grootste steden ter wereld vechten een sergeant en zijn peloton tegen de buitenaardse invasie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers