TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 MacGyver
Riley infiltreert bij een bende hackers die het op de minister van Defensie gemunt heeft. Al snel verliest het team het contact met haar. Ze gebruiken een magnetron en een ketting om haar te vinden.
«
»
07:40 SEAL Team
Terwijl elk lid van Bravo geconfronteerd wordt met familie-obstakels, wordt het team op een missie in Afrika gestuurd. Wanneer informatie hun plan verandert, moet het team zich haasten om een grote terroristische aanval te voorkomen.
«
»
08:25 SEAL Team
Bravo moet een terroristische aanslag voorkomen, terwijl ze proberen hun vijand te lokaliseren en gevangen te nemen. Jason heeft veel vragen en moet een moeilijke beslissing nemen om de antwoorden te krijgen waar hij zo naar verlangt.
«
»
09:05 SEAL Team
Bravo slaagt erin uit hun brandende SUV te ontsnappen, maar dingen lopen mis wanneer Jasons persoonlijke en professionele leven met elkaar verstrengeld raken en hij gedwongen wordt beslissingen te nemen die Bravo's banen en levens in gevaar brengen.
«
»
09:50 Lost Car Rescue
Het team spoort verschillende historische voertuigen op in Rainy River. Terwijl Steve en Lee de strijd aangaan met Dave, gaan Matt en Jess de lucht in op zoek naar een historische spoorwegtruck om een plaatselijk museum te helpen.
«
»
10:30 Highway Thru Hell
Door zware winterregen raakt MSA verwikkelt in een episch gevecht met een grote machine in een modderpoel. De vorming van ijzel op de Coq resulteert in een zware crash, en Brandon krijgt een ongeluk dicht bij huis.
«
»
11:25 Highway Thru Hell
Gord wordt opgeroepen om een vrachtwagenchauffeur te redden die onvoorspelbaar gedrag vertoont. Een gestolen pick-up is gedumpt op een afgelegen, besneeuwde weg. Dylan gaat op pad en wordt herenigd met zijn voormalige baas.
«
»
12:25 Highway Thru Hell
Scott raakt verzeild in een storm. Big John bevrijdt een tractor uit een benarde positie. James Luke neemt de volgende generatie mee op sleeptouw. Een oude vriend brengt een speciaal cadeau mee voor Jamie.
«
»
13:20 Highway Thru Hell
Dylan en Brandon gaan op weg naar een gekantelde vrachtwagen. James, Luke en Cary proberen een unieke machine te redden. Jamie moet tot het uiterste gaan om een wrak te bergen, maar iets lijkt niet te kloppen.
«
»
14:20 Highway Thru Hell
Al roept versterking in om vrachtwagenchauffeurs in beweging te krijgen. Dylan krijgt te maken met een zware inzinking tijdens een klus. Merv manoeuvreert een gevechtsvliegtuig door een stad, en Brian en Greg worstelen met een mysterieuze lading.
«
»
15:15 Storage Wars
Lisa trekt haar cowboykleren aan, Rene neemt een onopvallende ruimte op zich en Brandi gaat schooien. Ivy en zijn jongens ervaren een stukje gepensioneerd leven en Darrell voelt zich niet helemaal zichzelf.
«
»
15:45 Storage Wars
Rene en Casey nemen een gok in San Bernardino en Kenny stuit op een paar vreemd uitziende auto-onderdelen. Ondertussen houd Lisa het onheil op afstand met een buitengewoon dure opslagruimte.
«
»
16:15 Storage Wars
Ivy is op oorlogspad in Lancaster en doet zijn best om de andere kopers te intimideren. Met tegenzin laat Brandi Bozek beslissen welk opslagruimte ze kopen en Dusty neemt het op tegen de King om zijn gelijk te halen.
«
»
16:45 Storage Wars
Barry gebruikt een weinig bekende tactiek om een opslagruimte te bemachtigen, wat hem in de problemen brengt. Brandi winkelt in de koopjeskelder en maakt er een hele show van. Ivy bemachtigt een grote opslagruimte en het gereedschap stapelt zich op.
«
»
17:20 Storage Wars
In Riverside komt het grof geschut erbij te pas, maar Rene wil er niets van weten. Darrell waagt zijn kans met een kleinere ruimte en maakt winst. Dusty merkt dat het moeilijk is om te stoppen als hij eenmaal op gang is gekomen.
«
»
17:50 Storage Wars
Lisa heeft zo haar eigen kijk op een dagje Huntington Beach. Darrell besteedt de juiste hoeveelheid tijd aan het doorzoeken van zijn opslagruimte. Kenny rijdt zo zijn ruimte in, terwijl Rene zijn geld inzet op een paar kluizen.
«
»
18:20 Storage Wars
Jarrod maakt Brandi kwaad door 700 dollar te spenderen aan een unit die een oude Honda Accord bevat. Jarrod wil nu koste wat het kost bewijzen dat het een goede investering was.
«
»
18:50 Storage Wars
Dwalend door een doolhofachtig magazijn op zoek naar verborgen schatten, ontdekken Jarrod en Dave handgemaakte bamboe vishengels.
«
»
19:20 Storage Wars
Twee gezworen rivalen gaan de confrontatie aan omwille van een opslagruimte van 20.000 pond, en Jarrod en Brandi krijgen ruzie als Jarrod een dubieuze eenheid koopt.
«
»
19:55 Storage Wars
Een miniatuurpiano in een kluis vol kappersbenodigdheden levert Barry veel geld op. Dave en Darrell bieden flink tegen elkaar op, maar Dave betaalt de hoogste prijs voor een eenheid.
«
»
20:25 Greenland
Een familie begint aan een gevaarlijke reis als een vernietigende komeet naar de aarde raast. Terwijl het aftellen naar de wereldwijde apocalyps de nul nadert, culmineert hun tocht in een wanhopige en vlucht naar een mogelijke veilige haven.
«
»
22:35 The Lord of the Rings: The Two Towers
De verschillende leden van het genootschap proberen op hun eigen manier Frodo te helpen. Het mysterieuze wezen Gollum leidt Frodo en Sam naar Mordor.
«
»
01:55 Police Academy 3: Back in Training
Incompetente agenten proberen hun geliefde academie te redden. Door de bezuinigingen kan slechts één van de twee politieacademies open blijven, dus roept de commandant de afgestudeerden op om nieuwe rekruten op te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers