TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 MacGyver
Het team onderschept een boodschap voor Murdoc, die afkomstig is van een terroristische groepering. MacGyver doet zich voor als de psychopaat om het beoogde slachtoffer te beschermen.
«
»
08:20 SEAL Team
Iedereen in het team is geschokt wanneer ze ontdekken dat een trainingsoefening eigenlijk een dekmantel is voor een geheime missie om een wapenexpert uit een van de gevaarlijkste landen ter wereld te krijgen.
«
»
09:05 SEAL Team
Wanneer de operatie van Bravo wordt gecompromitteerd, moeten ze binnen korte tijd uitzoeken hoe ze onopgemerkt kunnen ontsnappen uit een van de meest gevaarlijke landen ter wereld.
«
»
09:45 SEAL Team
Terwijl de leden van het Bravo-team naar New York City reizen, denken ze na over een dag die hun leven voor altijd heeft bepaald.
«
»
10:25 Lost Car Rescue
Matt en zijn team gaan op zoek naar snelle muscle cars uit alle tijdperken. Dave en Matt ruziën over de prijs van een unieke Mustang en ondertussen doet Steve een vondst in een muffe oude schuur.
«
»
11:10 Highway Thru Hell
Een vrachtwagen is vastgelopen op een oever en gooit het hele Mission Towing-rooster overhoop.
«
»
12:00 Highway Thru Hell
Jamie en Brandon schieten een vrachtwagen te hulp die vastzit in een modderige greppel. Reliable's sleepwagen van 50 ton onderneemt een lastige berging. Een nieuw gevormd team wordt op de proef gesteld.
«
»
12:55 Highway Thru Hell
Tijdens de grootste storm van de winter tot nu toe is er een ongeval waarbij snelwegpersoneel betrokken is. Scott Bird trotseert zijn eerste storm sinds jaren met een groentje naast zich.
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Na een crash komen Greg en Brian in actie. Team Aggressive worstelt met een wankelende vrachtwagen. MSA begint aan een groot herstel van het drukste stuk snelweg in British Columbia.
«
»
14:40 Highway Thru Hell
Jamie en zijn team worstelen met een trein die is vastgelopen op zwaar terrein. Een uitgeputte vrachtwagenchauffeur probeert een boel tractoren in beweging te houden. Al's zoon Cary begint aan een zeer omvangrijke verhuizing.
«
»
15:35 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in een nieuwe vestiging in La Habra, waar Ivy besluit hen een lesje te leren. Ook Dusty heeft een interessante vondst, en Kenny weegt de waarde van jeugdherinneringen.
«
»
16:00 Storage Wars
Ivy trekt zijn felwitte gelukssneakers aan. De vriendschap van Brandi en Lisa wordt op de proef gesteld als ze het tegen elkaar opnemen. Kenny zet zijn angsten opzij en neemt een gok.
«
»
16:30 Storage Wars
Rene verschijnt in Orange en verklaart zichzelf koning, maar Dusty is niet van plan de titel op te geven. Ondertussen vindt Kenny per ongeluk het wiel opnieuw uit en Lisa ziet de dingen vanuit een iets ander perspectief.
«
»
16:55 Storage Wars
Misschien redt een lading vinyl Dusty in Victorville. Ivy's opslagruimte schijnt wat licht op de zaak, terwijl Lisa leert dat ze haar opslagruimte net zo hard nodig heeft als een gat in haar hoofd.
«
»
17:25 Storage Wars
Het is een normale Riverside-veiling, totdat Barry en Kenny verschijnen in hun voertuig op alternatieve brandstof. Lisa doet haar best om het geluk weer aan haar zijde te krijgen na een paar mislukte biedingen.
«
»
17:55 Storage Wars
In West Covina is Lisa zo druk bezig met terugblikken dat ze een beginnersfout maakt. Rene vindt een koopje en maakt er het beste van. Ivy handelt zich een weg naar winst en raakt wat spullen kwijt aan Lisa.
«
»
18:20 Storage Wars
Laura neemt alleen het heft in handen in Fullerton en verkoopt beter dan Dan. Brandi heeft een mooie vangst en rijdt uiteindelijk als winnaar naar huis. Rene heeft een werkafspraak en Darrell stuit op een onverwachte collectie.
«
»
18:55 Storage Wars
De opslagruimtes zitten vol in Stanton als Darrell merkt dat Kimber een oogje heeft op een concurrent. Dusty heeft misschien de ultieme assistent gevonden, en Rene volgt zijn intuïtie die hem een prachtige winst oplevert.
«
»
19:25 Storage Wars
Koning Darrells missie is zijn troon te verdedigen, maar Rene en Casey hebben andere ideeën. Ondertussen wordt Kenny omver gebowld door zijn opslagruimte en Lisa heeft iets degelijks aan het touwtje.
«
»
19:55 Storage Wars
Barry is bereid om te leren en verschijnt op de veiling met een cadeautje voor een bepaald iemand. Brandi en Bozek krijgen een boost en Ivy's zoon viert zijn verjaardag met een speciale opslagruimte.
«
»
20:25 Hotel Mumbai
Het waargebeurde verhaal van de terroristische aanslag op het Taj Hotel in Mumbai. Personeelsleden van het hotel riskeren hun leven om iedereen veilig te houden terwijl mensen ondenkbare offers brengen om zichzelf en hun families te redden.
«
»
22:40 The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
In een klein dorpje in Midden-Aarde komt de ring van de duistere heerser Sauron toevallig in handen van de hobbit Frodo. Hij krijgt de gevaarlijke opdracht om de ring naar Mount Doom te brengen en hem daar te vernietigen.
«
»
01:55 Police Academy 2: Their First Assignment
Kapitein Pete Lassard krijgt van zijn oversten een maand de tijd om de straten van Los Angeles veiliger te maken. Slaagt hij hier niet in, dan wordt hij vervangen door de ambitieuze luitenant Mauser.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers