TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Undercover Boss
De directrice van The Vitamin Shoppe gaat undercover om nieuwe manieren van groei te ontdekken voor haar merk. Ook zal ze ervaren hoe haar operationele veranderingen een impact hebben op de frontlinie.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Lost Car Rescue
Matt en zijn team gaan op zoek naar snelle muscle cars uit alle tijdperken. Dave en Matt ruziën over de prijs van een unieke Mustang en ondertussen doet Steve een vondst in een muffe oude schuur.
«
»
08:50 Doomsday Caught On Camera
Een gewelddadige micro-uitbarsting zorgt ervoor dat duizenden mensen dekking zoeken op een muziekfestival. Een enorme modderstroom verandert een avondje pendelen in een levende nachtmerrie. Evacués vluchten voor hun leven na een woedende bosbrand.
«
»
09:30 MacGyver
Mac en Jack helpen een goede vriendin van Mac, nadat ze haar eigen dood in scène zet om te voorkomen dat ze wordt vermoord.
«
»
10:15 MacGyver
Het team onderschept een boodschap voor Murdoc, die afkomstig is van een terroristische groepering. MacGyver doet zich voor als de psychopaat om het beoogde slachtoffer te beschermen.
«
»
10:55 MacGyver
Murdoc gaat door met zijn plan om wraak te nemen op MacGyver. Hij wil zijn vroegere celgenoot het Phoenix Complex laten infiltreren en daar iedereen laten omleggen.
«
»
11:40 Cops
Een gezochte man neemt een wanhopige beslissing nadat hij te voet is gevlucht. Een overbeschermende vriendin stelt de politie in vraag en belandt in de boeien. Een man verliest meer dan zijn vriendin nadat hij ruzie heeft gemaakt met haar zoon.
«
»
12:05 Cops
Een recidivist neemt de politie mee op een hobbelige rit. Een hulpsheriff schoolt een stel tieners nadat hij ze in een geparkeerde auto heeft ontdekt. Een vrouw is geschokt als hulpsheriffs het geheim van haar broer onthullen.
«
»
12:30 Cops
De politie doorzoekt een buurt en vindt een verdachte in een benauwde situatie. Een pastoor belt de politie wanneer een verdachte auto achter zijn kerk parkeert. Een agent geeft waardevolle raad aan een jonge moeder met een problematisch verleden.
«
»
12:55 Cops
Een achtervolging te voet eindigt met de verdachte in een gênante positie. Een automobilist belt de politie wanneer een voetganger woedend wordt. Een man neemt zijn toevlucht tot oude gewoonten, waardoor een relatie op het spel komt te staan.
«
»
13:20 Cops
Een praatgrage automobilist raakt geagiteerd als agenten vragen beginnen te stellen. De politie is geschokt als een vluchtende bestuurder midden in een achtervolging zijn vrouw belt. Agenten betrappen een man op een leugen en geven hem een test.
«
»
13:45 Cops
Met agenten die hem op het spoor zijn, stort de wereld van een gezochte verdachte in. Een betraande vrouw roept hulp in van afgevaardigden om haar vijandige echtgenoot te arresteren. Tijdens een controle probeert een passagier de politie te ontlopen.
«
»
14:10 Cops
Een verdachte maakt van een mug een olifant als hij besluit te vluchten. Een uitdagende vrouw onthult haar wandaden, waardoor haar huwelijk op het spel komt te staan. Hulpsheriffs onderzoeken een verdachte vrouw, maar haar vriend wordt gearresteerd.
«
»
14:35 Cops
Omringd door agenten, waagt de passagier van een chauffeur een gewaagde actie. De gemoederen tussen huisgenoten lopen hoog op nadat een vrouw haar hond eieren voert. Een hulpsheriff handelt snel wanneer hij een gevaarlijk voorwerp ziet liggen.
«
»
15:05 Cops
Een voorwaardelijk vrijgelatene slaagt erin aan de agenten te ontkomen, maar zijn geluk is snel op. Een ruziënd koppel trekt de aandacht van hun buren en de politie wordt opgeroepen om in te grijpen.
«
»
15:35 Cops
Agenten gebruiken tasers nadat een verdachte hen te slim af probeert te zijn. Een wetsovertreder probeert rechercheurs ervan te overtuigen dat ze hem niet net een misdaad hebben zien plegen. Een agent reageert op een oproep om toezicht te houden.
«
»
16:05 Pawn Stars
Rick probeert te handelen in vintage Aerosmith t-shirts. Rick en Corey onderhandelen over een misthoorn van de Amerikaanse marine en Corey onderzoekt een voertuig wat is gebouwd om tegen zombies te vechten.
«
»
16:30 Pawn Stars
Een Colt Army Model uit 1860 wordt in de winkel binnengebracht. Rick ruilt een Viking-munt. Chumlee probeert promotie te maken in de winkel.
«
»
16:55 Pawn Stars
Rick inspecteert een geschilderde slaapkamerdeur uit het ouderlijk huis van muziekicoon Jim Morrison. Chumlee kijkt naar een Legend of Zelda-bordspel uit 1988 en Corey krijgt een voorsprong op een zeldzame motorcollectie.
«
»
17:25 Pawn Stars
Een klant brengt memorabilia van de Playboy Club naar de winkel. Corey en Chum bekijken een paar Murray-fietsen en 'The Old Man' gaat naar de schietbaan.
«
»
17:45 Pawn Stars
Een verzameling gesigneerde ansichtkaarten uit de jaren veertig en vijftig komt aan in de winkel en Chumlee telefoneert tijdens het werk.
«
»
18:10 Pawn Stars
Een vroege versie van "Rip Van Winkle" wordt binnengebracht. Corey en Chum regelen een kaars in de vorm van het hoofd van president Nixon en de jongens nemen 'the Old Man' mee om sjoelen.
«
»
18:35 Pawn Stars
Rick onderhandelt voor een ets van Pablo Picasso. Corey en Chumlee maken een deal voor een knuppel gesigneerd door Bo Jackson. Chum is de eerste die meedoet met Rick zijn nieuwe boekclub.
«
»
19:05 Pawn Stars
Rick onderhandelt voor een brief over de demonstratie in Washington in 1963, ondertekend door John F. Kennedy. Een antieke circus calliope komt aan in de winkel. Rick hangt een schilderij op dat de heren kwets.
«
»
19:30 Pawn Stars
Corey onderhandelt over een Peerless Harvard-tandartsstoel uit begin 1900. Rick bekijkt de filmmemorabilia van 'Wayne's World' en krijgt brieven van een geheime aanbidder.
«
»
19:55 Pawn Stars
Een boom met een revolver uit de negentiende eeuw wordt binnengebracht in de winkel. Chumlee bekijkt een Renaissance-ets van Pietro Facchetti.
«
»
20:20 San Andreas
Nadat Californië getroffen werd door een verwoestende aardbeving trachten reddingspiloot Ray en zijn vrouw Emma uit Los Angeles weg te kom om hun verloren dochter te redden die vastzit in San Francisco.
«
»
22:25 Coming 2 America
Na de dood van de koning moet prins Akeem een mannelijke erfgenaam vinden om hem op de troon op te volgen. Aangezien hij alleen dochters heeft, is Akeem opgetogen wanneer hij verneemt dat hij in Queens een onwettige zoon heeft.
«
»
00:30 Ad Astra
Astronaut Roy McBride gaat op een gewaagde ruimtemissie om de waarheid te ontdekken over een gevaarlijke stroomstoot die de aarde bedreigt en hopelijk over de mysterieuze verdwijning van zijn vader in de diepe ruimte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers