TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 MacGyver
Met behulp van een vishaak en draad proberen Mac en Jack een corrupte FBI-agent op te sporen. Ondertussen is de rest van het team bang voor hun eerste beoordeling.
«
»
08:15 Star Trek: Picard
Nu de tijd dringt om de toekomst te kunnen redden, neemt Picard het heft in eigen handen en zoekt hij hulp bij een oude vriend. Ondertussen belandt Rios aan de verkeerde kant van de wet en sluit Jurati een deal met de Borg-koningin.
«
»
09:00 Star Trek: Picard
Picard ontdekt dat een belangrijk persoon uit zijn verleden een integraal onderdeel kan zijn van de divergentie in de tijdlijn. Q zet zijn manipulatie van de tijdlijn voort. Seven en Raffi proberen Rios te redden.
«
»
09:40 Star Trek: Picard
Met de hulp van Tallinn infiltreren Picard en de bemanning een gala aan de vooravond van een gezamenlijke ruimtemissie, om een astronaut te beschermen die volgens hen een integraal onderdeel is van het herstel van de tijdlijn.
«
»
10:20 Lost Car Rescue
Matt en zijn team gaan naar het oosten en komen terecht in een boerenstreek in Saskatchewan.
«
»
11:00 Highway Thru Hell
Stortregens en een zware overstroming bedreigen de sleepoperatie van Jamie. Al Quiring moet boomstammen oogsten om te voorkomen dat een stad onder water komt te staan en Rick en Brandon moeten een oplegger ruimen.
«
»
11:55 Highway Thru Hell
Jamie wordt op een pijnlijke manier herinnerd aan de gevaren van het werk van Mighty Mo. Twee gelijktijdige ongelukken op hetzelfde deel van The Coq vergroten de druk op het team.
«
»
12:40 Highway Thru Hell
Een redding op een kleine weg verandert in een ramp voor James Luke en de Black Sheep. Brian gaat naar Coquihalla Road om een vrachtwagenchauffeur te helpen wiens voorruit is doorboord door een boom.
«
»
13:35 Highway Thru Hell
Zwarte rook die boven de Fraser Valley opwaait, stuurt brandweerlieden en Ken Duperon naar de Mission Towing-werf. Een gebarsten trailer in de diepe sneeuw wordt een lastige klus voor Rick en Brandon.
«
»
14:30 Highway Thru Hell
Jamie Davis en de cast kijken terug op enkele van hun grootste gevechten met Moeder Natuur. Al, Merv, Colin, James en Ken Duperon bespreken hoe elke extreme weersomstandigheid het herstel heeft beïnvloed.
«
»
15:20 Storage Wars
Darrell luistert naar zijn gevoel voor sport en dat loont. Ivy en Ivy worden afgeleid door een lokaas, maar slagen er uiteindelijk in om de rekeningen te vinden. Brandi probeert Danielle een lesje te leren over de ware betekenis van afval.
«
»
15:50 Storage Wars
Verscholen in zijn opslagruimte komen Barry Weiss en Kenny samen met Brandi en de Dotsons om oude tijden te herbeleven. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig is geweest terwijl hij plant om terug te gaan naar de wereld van de veilingen.
«
»
16:20 Storage Wars
Barry en Kenny verwelkomen Rene en Casey om het te hebben over geluk versus ervaring als het over opslagruimtes kopen gaat. Darrell komt langs en doet verslag van de status van zijn enorme olieverfschilderij aankoop.
«
»
16:45 Storage Wars
Kenny probeert de titel van 'King of Whittier' terug te krijgen, maar heeft moeite om geld te verzamelen. Ivy & Ivy trotseren de kou om hun fortuin te vinden. Lisa is eindelijk een volwaardige koper en vindt onderweg een onwaarschijnlijke mentor.
«
»
17:20 Storage Wars
Een zelfverzekerde Kenny heeft een driestappenplan voor succes in Stanton. Darrell helpt Kimber met het vinden van goede artikelen voor haar nieuwe winkel. Laura neemt de leiding als veilingmeester.
«
»
17:50 Storage Wars
Minder is meestal meer in Brea. Rene waagt zich aan een dure gok. Brandi moet een hele berg afval doorspitten, maar gaat er vol voor. Ivy en Pops komen meer te weten over een zeer mysterieus mechanisme.
«
»
18:20 Storage Wars
Alles lijkt er normaal aan toe te gaan in West Covina, Californië, totdat een gek uitziende vintage Mercury Zephyr stopt en een oude vriend langskomt. Darrell en zijn maat ontmoeten de ultieme tekenaar.
«
»
18:50 Storage Wars
Er is een schietpartij in Victorville. Ivy en Pops proberen te bewijzen wie van hen het meest winstgevend is. Brandi's geheime wapen bezorgt haar meer dan ze had verwacht, maar gelukkig is Kenny er om haar dag op te fleuren.
«
»
19:20 Storage Wars
Kenny's angst voor haaien leidt tot een controversiële kledingkeuze. Rene brengt zijn koopjesleger mee om de concurrentie te intimideren terwijl hij zijn deel van de buit binnenhaalt.
«
»
19:55 Storage Wars
Barry komt naar Riverside, Californië, met zijn eigen gemaskerde bieder. De twee ontwikkelen een winnende strategie. De mysterieuze vondst van Brandi en Danielle brengt hen in Zuid-Amerikaanse sferen. Rene heeft een opfrisbeurt nodig.
«
»
20:25 In Time
In de toekomst verandert het leven van Will Salas, een jongeman uit de onderklasse, drastisch wanneer een rijke zakenman hem een langer leven cadeau geeft.
«
»
22:25 Ocean's Twelve
Een casinobaas dwingt Danny en zijn groep een complexe diefstal te plegen in Europa. Ze krijgen ook te maken met een andere mysterieuze dief.
«
»
00:45 Rambo III
Kolonel Trautman zoekt Vietnamveteraan John Rambo op. Hij vraagt hem voor een speciale missie in Afghanistan: een selecte eenheid van het Amerikaanse leger biedt er hulp aan de rebellen in hun strijd tegen de Russen. Rambo bedankt voor de eer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers