TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 MacGyver
Nikki huurt een moordenaar in om MacGyver te doden. Deze volgt hem samen met Wilt naar zijn huis. MacGyver moet zichzelf en Bover verdedigen, gewapend met slechts een kurkentrekker en een rol keukenpapier.
«
»
07:40 Star Trek: Picard
Picard reist met Soji naar een planeet waar Picards oude vrienden, Will Riker en Deanna Troi, wonen. Ondertussen moeten Picards bemanningsleden Elnor en Hugh hun vaardigheden bewijzen voor Narissa.
«
»
08:35 Star Trek: Picard
Wanneer de waarheid achter de Mars-aanval wordt onthuld, realiseert Picard zich hoe ver velen zullen gaan om geheimen te bewaren. Narissa beveelt haar bewakers om Elnor te vangen, wat een kettingreactie veroorzaakt op de Borg-kubus.
«
»
09:30 Star Trek: Picard
Na een onconventionele en gevaarlijke transit arriveren Picard en de bemanning in Soji's thuiswereld Coppelius, maar hun aankomst brengt alleen maar meer gevaar met zich mee: de bemanning ontdekt meer dan verwacht over de bewoners van de planeet.
«
»
10:10 Star Trek: Picard
Een laatste confrontatie in de thuiswereld van de synths, Coppelius, plaatst Picard en zijn team tegen de Romulans, evenals de synths die hun bestaan koste wat kost willen veiligstellen.
«
»
11:05 Lost Car Rescue
In deze aflevering jaagt het team op relikwieën langs de Alaska Highway in British Columbia. Matt Sager en zijn collega's kopen voor 500 dollar een oude, vervallen vrachtwagen. Een echt koopje.
«
»
11:50 Highway Thru Hell
De eerste sneeuwstorm van het seizoen legt alles stil op de Coquihalla Summit, waardoor Al Quiring en Gord Boyd samen de strijd aangaan. Jamie Davis en een nieuwe collega gaan aan de slag met een oplegger die zich in een gevaarlijke hoek bevindt.
«
»
12:35 Highway Thru Hell
Jamie Davis en zijn team zijn op een afgelegen crashlocatie in British Columbia vanwege een incident met een houtvrachtwagen. En James Luke van Reliable Towing probeert een brandende tractor los te koppelen van zijn aanhanger.
«
»
13:25 Highway Thru Hell
Ken Duperon gaat weer aan de slag met zijn eerste opdracht sinds zijn hartaanval. Daarnaast wisselt een bekend gezicht van team en zorgt ervoor dat Reliable Towing weer herstelt.
«
»
14:10 Highway Thru Hell
Een felle vrachtwagenbrand stelt Dylan en Team Reliable op de proef. Daarnaast bundelen een van Jamie's teamleden en een ervaren monteur de krachten om een kapotte oplegger te redden.
«
»
14:55 Highway Thru Hell
Een golf van ijskoude lucht in de kleine stad Hope confronteert Jamie en zijn broer Jason met een bloedstollende strijd. En Cary, de zoon van Al, wordt onverwachts opgeroepen om zijn vader te dekken op de Coquihalla Summit.
«
»
15:45 Storage Wars
Mary en Ivy zijn overweldigd door het enorme aantal containers op de veiling in Rialto en gokken het er ieder op dat ze de containerprijzen beter kunnen voorspellen dan de ander. Rene en Tatianna halen een voorraad vintage sportartikelen binnen.
«
»
16:10 Storage Wars
Emily neemt haar moeder mee naar Walnut en Darrell verspilde geen tijd bij het vinden van een koopje. In Whittier krijgt Kenny advies van een muzieklegende, terwijl Shana en Edwina genoegen nemen met wat er voorhanden is.
«
»
16:35 Storage Wars
De kopers gaan naar Torrance, waar Dave onder meer ziet hoe hij steeds meer winst maakt. Maria vindt kleding die haar niet past, wat een goede zaak blijkt te zijn. En Kenny gooit het eens over een andere boeg, maar dat lijkt niet goed uit te pakken.
«
»
17:00 Storage Wars
Het gaat er hevig aan toe in Desert Hot Springs en de kopers moeten hun best doen om overeind te blijven. Rene en Gunther stoffen een oude opslagcontainer af. Brandi en Jarrod zijn de concurrentie een stap voor en Kenny doet er een schepje bovenop.
«
»
17:25 Storage Wars
In Orange komen de Vegas Ladies in vintage stijl aan, al vindt niet iedereen dat. Casey heeft het lef om een goede container op te pikken. Darrell probeert zijn koopwaar aan Emily te verkopen, maar hij neemt genoegen met een fatsoenlijke container.
«
»
18:00 Storage Wars
In Stanton hangt Ivy de komiek uit, maar het apparaatje in zijn container is geen grap. Brandi en Jarrod zorgen dat wat ze vinden in hun container daar niet blijft. Kenny's vintage entertainment is een goed excuus om een tv-presentator te ontmoeten.
«
»
18:30 Storage Wars
North Long Beach haalt niet bepaald het beste uit de kopers, maar ze slagen er wel in om een bijdrage te leveren aan het goede doel. Brandi en Jarrod geven veel te veel uit, maar zien hun rijkdom toenemen.
«
»
19:00 Storage Wars
In Koreatown wordt Kenny overspoeld door nostalgische gevoelens en besluit een oude vriend mee te nemen. Brandi en Jarrod zien hun winst onverwachts toenemen. Ivy is geen fan van grote steden maar blijft om eenaantal merkartikelen te vinden.
«
»
19:25 Storage Wars
Brandi is jarig, dus neemt Jarrod haar mee naar een veiling in Menifee. Darrell probeert nog een 'All Ten'-container te vinden en heeft daar wat hulp bij nodig. Rene houdt voet bij stuk.
«
»
19:55 Storage Wars
Terug in Hawaiian Gardens mist Emily's man Cody een bod en dit leidt tot problemen. Brandi en Jarrod hebben vertrouwen in de cowboy en eindigen met een confrontatie met hun sterfelijkheid.
«
»
20:25 Machete
Nadat hij verraden wordt door de organisatie die hem inhuurde om een corrupte senator te vermoorden, besluit Machete op gruwelijke wijze wraak te nemen op zijn oude werkgevers.
«
»
22:15 Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Sherlock Holmes en Watson nemen het op tegen Professor Moriarty nadat de kroonprins van Oostenrijk wordt vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers