TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 MacGyver
Jacks voormalige CIA-partner wordt gevangen gehouden in Caracas tijdens haar missie om een drugsdealer op te pakken. Mac en Riley helpen Jack om haar te redden.
«
»
07:55 Star Trek: Picard
Veertien jaar na zijn pensionering bij Starfleet, leidt Jean-Luc Picard, nog steeds gekweld door de dood van Data, een rustig leven op de wijngaard van zijn familie wanneer een vrouw hem om hulp vraagt.
«
»
08:35 Star Trek: Picard
Picard begint het mysterie van Dahj te onderzoeken en wat haar bestaan voor de Federatie betekent. Zonder de steun van Starfleet wendt Picard zich tot dr. Agnes Jurati en zijn vervreemde collega Raffi Musiker voor hulp.
«
»
09:20 Star Trek: Picard
Na een terugblik op het verleden met Raffi, huurt Picard haar partner Christobal Rios in om hem te helpen bij zijn zoektocht naar Bruce Maddox. Zich niet bewust van haar aard, zet Soji haar werk voort en trekt de aandacht van de bestuursvoorzitter.
«
»
10:00 Kitchen Commando
Chef-kok Rush gaat naar een Grieks-Mexicaans fusionrestaurant in Falls Church, Virginia.
«
»
10:50 Highway Thru Hell
Mitch, Merv en James werken samen om de lading te redden van een tractor die aan een klif hangt. Na jaren op oudere apparatuur te hebben vertrouwd, brengt Jamie Davis een verrassing voor het team.
«
»
11:45 Highway Thru Hell
James Luke en Black Sheep haasten zich om een tractor met zware deuren op zijn kant te krijgen. Een achttienwieler gevuld met brandhout test Cam en Colin.
«
»
12:40 Highway Thru Hell
Er is extreme kou en wrede werkomstandigheden voor vrachtwagenchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs op The Coq. Colin probeert een bevroren truck terug te krijgen. Cam komt in een dilemma terecht met een van Jamie's klassieke sloopauto's.
«
»
13:40 Highway Thru Hell
Een angstaanjagend ongeluk waarbij een van hun eigen mensen betrokken is, schokt Team Reliable. Dylan en Merv werken samen om een zware lading stalen palen van een snelweg te tillen. Cam racet om een tractor te redden die vastzit in een blinde hoek.
«
»
14:35 Highway Thru Hell
Mitch ontdekt een enorm wrak met twee semi's. Reliable en Aggressive Towing bundelen hun krachten om een paar verstrikte achttienwielers te bergen. Een achtergelaten trailer op een zachte berm stelt Jamie op de proef. Gord belandt diep in een moeras.
«
»
15:30 Storage Wars
Kenny biedt op een massieve kluis. Rene en Casey proberen het klein te houden. De mysterieuze kluis van Shana en Edwina heeft het verkeerde label.
«
»
16:00 Storage Wars
Darrell helpt de nieuweling. Brandi en Jarrod vinden iets mysterieus in hun kluis. Justin lijkt een degelijke kluis te hebben gevonden.
«
»
16:30 Storage Wars
De kopers zien tien kluizen die allemaal dezelfde eigenaar blijken te hebben. Ivy maakt winst. Mary en Kenny doen al het zware werk.
«
»
17:00 Storage Wars
Dave ontdekt dat het maken van winst een beetje lijkt op het verwijderen van tanden. Mary probeert winst te maken. Ivy's kluis blijkt een bijzonder geval te zijn.
«
»
17:30 Storage Wars
Shana en Edwina gaan naar Riverside, CaliforniŽ. Dave spot een intrigerende onnette kluis. Rene probeert een keer iets te verkopen.
«
»
18:00 Storage Wars
Brandi en Jarrod stuiten op een interessant object uit de oorlog. Kenny leert hoe je dingen met opgraven. Mary experimenteert met Dave's duistere kunsten.
«
»
18:25 Storage Wars
De kopers gaan naar Lake Arrowhead, CaliforniŽ. Justin heeft bijna de jackpot binnen. Darrell en Chad vinden waardevolle spullen op een boerderij.
«
»
18:55 Storage Wars
Dave gaat met zijn mentor naar Rancho Cucamonga. brandi en Jarrod vertrouwen op hun gevoel. Kenny probeert zijn strategie in te tomen. Ivy laat aan de sceptische Emily zien hoe hij blijft winnen.
«
»
19:25 Storage Wars
Negen verhalen over schatten in Koreatown. De Vegas Ladies ontdekken dat een van de twee een Texaanse flair heeft. Kenny gaat op zoek naar damesspullen.
«
»
19:55 Storage Wars
Rene neemt Gunther mee voor morele steun. Darrell stuit op een ruwe diamant. Brandi en Jarrod ontdekken een ander landelijk tijdverdrijf.
«
»
20:25 Babylon A.D.
In een verwoeste wereld in de greep van anarchie, ontdekt een huurling die een jong meisje moet begeleiden, dat ze een virus in zich draagt dat de mensheid kan vernietigen.
«
»
22:15 Godzilla vs. Kong
Kong en zijn beschermers ondernemen een gevaarlijke reis. Ze komen al snel op het pad van een woedende Godzilla. De eerste confrontatie tussen de twee titanen is slechts het begin van het mysterie dat diep in de kern van de planeet ligt.
«
»
00:25 Taxi Driver
Travis Bickle werkt als taxichauffeur. Hij is een eenzame man die geobsedeerd is door pornografie en geweld. Zijn leven gaat steeds verder neerwaarts. Wanneer op een nacht Iris, een jonge prostituee, in zijn taxi stapt, wil hij haar helpen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers