TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Two and a Half Men
Alan raakt Lyndsey kwijt nadat hij geweigerd heeft om een lange verbintenis aan te gaan. Als hij toevallig de oude Sid Olsen ontmoet, denkt hij nog eens over de zaak na. Walden ontmoet Shari, een rijke oudere vrouw en wordt haar 'toy-boy'.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Jake belt zijn vader Alan op met het heuglijke nieuws dat hij een liefje heeft, maar moet er spijtig genoeg ook bij vermelden dat hij een geslachtsziekte heeft. De beroemde Kandi duikt plots op en heeft haar zinnen op haar ex-man Alan gezet.
«
»
03:50 Two and a Half Men
Alan helpt Walden om vrouwen te vermijden die alleen maar in zijn geld geïnteresseerd zijn. Ze bedenken samen een nieuwe identiteit voor Walden: de alledaagse, doodgewone Sam Wilson.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Two and a Half Men
Sam Wilson, het alterego van Walden, vindt zijn roeping als kerstboomverkoper. Terwijl hij aan het werk is, krijgt hij echter een interessant zakenvoorstel aangeboden door niemand minder dan Mark Zuckerberg.
«
»
09:50 Two and a Half Men
Walden investeert in de modecarrière van Kate, zonder dat ze weet dat hij miljardair is. Het leven van een dubbelleven wordt op deze manier steeds moeilijker. Ondertussen begint Alan zich steeds comfortabeler te voelen in het strandhuis.
«
»
10:10 NCIS: Los Angeles
De zaak met Arkady en zijn persoonlijke connectie tot een olietanker leidt Callen, Sam, Deeks en Kensi naar Moskou, waar ze meerdere identiteiten moeten aannemen om de daders op te sporen. Ondertussen krijgt Callen meer informatie over zijn vader.
«
»
10:55 Hawaii Five-0
Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen van een kerkhof. Het team spoort zijn handlanger op een Adam werft een nieuwe informant.
«
»
11:35 The Titan Games
NFL-kampioen Victor Cruz en stuntvrouw Jessie Graff keren terug als topatleten. Ze moeten tegen elkaar strijden. De winnaar moet daarna strijden tegen de huidige Titans van Olympus om door te kunnen naar het kampioenschap.
«
»
12:15 Bar Rescue
Jon moet een kleine landelijke bar op het platteland van Idaho redden van de ondergang. Hij probeert de manager te leren hoe hij een echte leider kan zijn om zijn werknemers te blijven motiveren.
«
»
13:00 Pawn Stars
Chum wordt jaloers van een set replica's van Muppets. Rick bladert door een handtekeningenboek uit de jaren 1800. Een broek die vermoedelijk is gedragen door Keith Richard. Rick gaat naar een galerie in L.A.
«
»
13:40 Highway Thru Hell
Na een botsing in Fraser Valley wordt Merv in de vijftig-ton rotator gestuurd om de weg te openen. Jamie maakt een grote reis van tweeduizend kilometer naar het noorden.
«
»
14:35 The Titan Games
De 'Eastern Region' begint met atleten die strijden voor hun plek op Olympus. Hier moeten de winnaars strijden tegen Dwayne Johnsons gekozen Titan-topatleten. Dit zijn Olympisch-goud winnaar Hannah Teter en vijfvoudig UFC-kampioen Tyron Woodley.
«
»
15:25 Hawaii Five-0
Het lijk van een diamantensmokkelaar wordt gestolen van een kerkhof. Het team spoort zijn handlanger op een Adam werft een nieuwe informant.
«
»
16:10 World's Most Dangerous Prisoners
De 33-jarige Brian Nichols wordt aangeklaagd voor de marteling en gewelddadige moord op een moeder van zes kinderen. Tijdens zijn proces vermoordt hij drie mensen in een gewelddadige uitbarsting.
«
»
17:05 Storage Wars
Kenny biedt op een massieve kluis. Rene en Casey proberen het klein te houden. De mysterieuze kluis van Shana en Edwina heeft het verkeerde label.
«
»
17:35 Storage Wars
Darrell helpt de nieuweling. Brandi en Jarrod vinden iets mysterieus in hun kluis. Justin lijkt een degelijke kluis te hebben gevonden.
«
»
18:00 Pawn Stars
Een klant komt de winkel binnenlopen met een handtekening die presidentiële lof verdient. Chum gaat naar een rekwisietenhuis in L.A. om na te denken over enkele historische Hollywood-items. Een betoverende auto die eigendom was van Siegfried en Roy.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Mitch, Merv en James werken samen om de lading te redden van een tractor die aan een klif hangt. Na jaren op oudere apparatuur te hebben vertrouwd, brengt Jamie Davis een verrassing voor het team.
«
»
19:45 Border Security: America's Front Line
Douane officieren worden geconfronteerd met een cocktail die meer bevat dan alleen drank. Een grensoverschrijdende shopper heeft een crimineel verleden. De verklaring van een kledingontwerper lijkt niet te kloppen.
«
»
20:10 Border Security: America's Front Line
Een Amerikaan die terugkeert uit de Dominicaanse Republiek brengt een raar voorwerp mee. Een Zwitserse zakenman wordt in Chicago aangehouden met Zwitserse horloges. Er wordt een onbekende stof getest.
«
»
20:35 Star Trek: Picard
Veertien jaar na zijn pensionering bij Starfleet, leidt Jean-Luc Picard, nog steeds gekweld door de dood van Data, een rustig leven op de wijngaard van zijn familie wanneer een vrouw hem om hulp vraagt.
«
»
21:25 Star Trek: Picard
Picard begint het mysterie van Dahj te onderzoeken en wat haar bestaan voor de Federatie betekent. Zonder de steun van Starfleet wendt Picard zich tot dr. Agnes Jurati en zijn vervreemde collega Raffi Musiker voor hulp.
«
»
22:20 Star Trek: Picard
Na een terugblik op het verleden met Raffi, huurt Picard haar partner Christobal Rios in om hem te helpen bij zijn zoektocht naar Bruce Maddox. Zich niet bewust van haar aard, zet Soji haar werk voort en trekt de aandacht van de bestuursvoorzitter.
«
»
23:10 Scorpion
De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen en een artefact stelen.
«
»
23:55 Hawaii Five-0
McGarret en Danny doen onderzoek naar de dood van een privédetective, welke op exact dezelfde manier werd vermoord als zijn cliënt. Intussen stuurt Adam Jessie in de klauwen van een gevaarlijke situatie met desastreuze gevolgen.
«
»
00:45 The Titan Games
De 'Eastern Region' begint met atleten die strijden voor hun plek op Olympus. Hier moeten de winnaars strijden tegen Dwayne Johnsons gekozen Titan-topatleten. Dit zijn Olympisch-goud winnaar Hannah Teter en vijfvoudig UFC-kampioen Tyron Woodley.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers