TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Two and a Half Men
Walden zit diep in de put nu het definitief over is met Zoey. Zijn moeder, collega Billie, Alan en Berta weten niet meer wat ze met hem aan moeten. Intussen heeft Alan wel heel witte tanden.
«
»
02:10 Two and a Half Men
Alan en Lyndsey zijn vastberaden om hun relatie, met wat meer pit in bed, een nieuw leven in te blazen. Het boek `50 Shades of Grey' bracht Alan alvast op ideeën.
«
»
02:35 Two and a Half Men
Walden krijgt bezoek van de knappe Missi, de dochter van één van zijn vrienden. Walden en Alan zijn blij met haar aanwezigheid, maar Walden maakt zich zorgen over zijn leeftijd. Dat wordt nog erger wanneer de zoon van Alan een bezoek aflegt.
«
»
02:55 Two and a Half Men
Walden besluit dat het tijd is om opnieuw te daten. Lyndsey heeft wel wat geïnteresseerde, maar na een aantal mislukte dates blijkt dit niet zo'n goed idee. Pas wanneer Walden Rose, de ex van Charlie, ontmoet, komt er schot in de zaak.
«
»
03:15 Two and a Half Men
Walden is zo gelukkig met zijn nieuwe liefde Rose dat hij haar vraagt om bij hem in Malibu House in te trekken. Alan is niet bepaald gelukkig om dat te horen. Waldens ex Zoey neemt contact met hem op en wil hem terug.
«
»
03:35 Two and a Half Men
Walden is moe van alle problemen rondom een relatie. Daarom huurt hij een actrice in om zijn vriendin te spelen. Ondertussen plannen Jake en Missi een afspraak bij het strandhuis.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zoeken naar antwoorden als ze dode bemanningsleden van de missende olietanker vinden die gebruikt is in Arkady's deal met Rusland, en ze ontdekken ook Arkady's persoonlijke connectie met het schip.
«
»
08:25 The Winter King
Er vindt een aantal verleidelijke activiteiten plaats in de aanloop naar de bruiloft van Arthur en Ceinwyn. Arthur wordt verwelkomd in de wereld van Gorfydd en ontdekt een meer beschaafde kant van hem.
«
»
09:15 The Winter King
Arthur gelooft dat Bedwin over vrede kan onderhandelen met Gorfydd, die vastbesloten is wraak te nemen. Sansum bouwt een kerk in de buurt van de Avalon-site, wat Nimue met afschuw vervult.
«
»
10:10 The Winter King
Ceinwyn onthult dat Gorfydd een bondgenootschap sluit met de Saksen. Derfel ontdekt de doodsoorzaak van de christenen. Arthur worstelt met de last van het leiderschap en gaat een moeilijke periode door.
«
»
11:00 The Winter King
Derfel vindt Nimue op het Isle of the Dead. Arthur zweert te zullen vechten om Groot-Brittannië te redden wegens schuldgevoelens veroorzaakt door de deal die hij met de Saksen heeft moeten sluiten.
«
»
11:45 Highway Thru Hell
Wanneer een kiepwagen en aanhangwagen in dicht struikgewas crashen, worden Al Quiring en Zonen zware reddingshouthakkers. Met de hulp van Gord Boyd overwint Team Green omgevingsobstakels en een verwrongen wrak dat vastzit in de bomen.
«
»
12:40 Highway Thru Hell
In Hope vechten Jamie, Colin en Cam tegen hevige regenval om een omgerolde oplegger te bergen die de snelweg door de stad blokkeert. Terwijl het verkeer naar The Coq is afgesneden, moet Jamie's team de weg open zien te krijgen.
«
»
13:30 Highway Thru Hell
Bij Merritt wordt een pakketwagen opengereten, waardoor honderden pakketten over The Coq worden verspreid. Reliable Towing overwint talrijke obstakels om het wrak op te ruimen.
«
»
14:25 Highway Thru Hell
Het team moet aan de oever van de Coldwater River een berging op een klif uitvoeren en bevindt zich daarbij op dun ijs. Colin voert een reparatie uit tijdens een winterstorm. Al en Gord racen om een huis van een drukke snelweg af te halen.
«
»
15:20 Highway Thru Hell
Na een botsing in Fraser Valley wordt Merv in de vijftig-ton rotator gestuurd om de weg te openen. Jamie maakt een grote reis van tweeduizend kilometer naar het noorden.
«
»
16:15 Bar Rescue
Jon moet een café-eigenaar en haar familiebedrijf redden voordat het in vlammen opgaat.
«
»
17:00 Bar Rescue
Jon probeert een zakenman te helpen die een bar met een aanpandige bowlingbaan heeft gekocht. De eigenaar heeft echter nog nooit voet in een bar gezet, en kan wel wat hulp gebruiken.
«
»
17:50 Bar Rescue
Jon redt een ontmoetingsplek voor veteranen voor het 75-jarig jubileum van de bar.
«
»
18:45 Bar Rescue
Jon probeert een bar met een brandweerkazerne-thema te redden buiten Boise, Idaho. Hij confronteert de eigenaar die werkelijk overal een excuus voor lijkt te hebben.
«
»
19:35 Bar Rescue
Jon moet een kleine landelijke bar op het platteland van Idaho redden van de ondergang. Hij probeert de manager te leren hoe hij een echte leider kan zijn om zijn werknemers te blijven motiveren.
«
»
20:25 Pride and Glory
Ray Tierney wordt aangesteld om de brute moord op politieagenten te onderzoeken en raakt verwikkeld in een conflict met zijn heethoofdige zwager, politieagent Jimmy Eagan.
«
»
22:50 Godzilla: King of the Monsters
Leden van het crypto-zoölogische bureau Monarch nemen het op tegen een groep mythische monsters. Wanneer deze oude supersoorten herrijzen, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid op het spel staat.
«
»
01:15 Parker
De professionele dief Parker wordt tijdens een overval door zijn team verraden, hij besluit het hier niet bij te laten en op een slinkse wijze wraak te nemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers