TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Backroad Truckers
Dave daalt af in een mijn om samen met Alyssa een zeldzaam stuk apparatuur te bergen. Angela worstelt met wat een gemakkelijke klus zou moeten zijn, en Dale gaat op een epische zoektocht naar stookolie voor Donny's winkel.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Kitchen Commando
Rush komt een restaurant binnen met plakkerige vloeren, een keuken vol vliegen en smaakloos eten.
«
»
09:40 NCIS: Los Angeles
Een Amerikaanse ambassadeur ontsnapt ternauwernood aan een terroristische aanval. Sam en Callen worden op het onderzoek gezet om bewijs te verzamelen.
«
»
10:20 NCIS: Los Angeles
Sam en Callen gaan undercover als eigenaren van een foodtruck de grens van Mexico over om de bron van een vergiftiging door anthrax te achterhalen.
«
»
11:00 NCIS: Los Angeles
Sam en Callen komen in de problemen wanneer ze besluiten een anonieme tip op te volgen. Wanneer het team ze niet meer kan bereiken vrezen ze voor een mogelijke aanval door terroristen.
«
»
11:40 Borderforce USA: The Bridges
Pakken met meth worden gevonden in de muur van een trailer. Twee broers worden betrapt op het smokkelen van pillen, en verboden Mexicaanse delicatessen worden onderschept.
«
»
12:40 Borderforce USA: The Bridges
Een twintigjarige vrouw wordt betrapt op een handel in pillen in Progreso. In Laredo wordt vijfhonderd kilo marihuana gevonden, verborgen in een lading huishoudelijke artikelen.
«
»
13:30 Borderforce USA: The Bridges
Er wordt meth gevonden in de stereospeaker van een vrachtwagen. Een Mexicaanse jongen wordt ondervraagd nadat hij het Amerikaanse staatsburgerschap heeft opgeist. Een jong meisje wordt betrapt op de handel in Tramadol.
«
»
14:20 Borderforce USA: The Bridges
Een grote partij nep fentanyl wordt onderschept. Een automatisch geweer met munitie wordt gevonden in een luidspreker. Een vrouw die drugs dealt voor haar vriend wordt opgepakt. Politieagenten proberen een man te redden die een overdosis neemt.
«
»
15:10 Borderforce USA: The Bridges
Een vrachtwagen wordt gestopt en daarin vinden ze een lading natte doekjes, maar bij nader inzien vinden ze ook cocane. Een Amerikaans staatsburger wordt betrapt met duizenden tramadoltabletten verstopt in zijn handbagage.
«
»
16:05 Pawn Stars: Best Of
Het personeel staat versteld wanneer beroemdheden als Steve Carell, Dennis Quaid en Katie Couric de winkel binnenlopen om grote deals te sluiten. Een speciale gast komt langs om een gesigneerde gitaar te bekijken.
«
»
16:55 Pawn Stars: Best Of
De grootste verhalen die ooit zijn verteld, worden verkend wanneer de bende in de winkel een aantal zeer waardevolle zeldzame boeken in handen krijgt die hen meenemen op een wandeling door de literaire geschiedenis.
«
»
17:45 Pawn Stars: Best Of
Rick kijkt of hij een klassieke Roadster uit 1932 en een zeldzaam 18e-eeuws pistool kan ruilen.
«
»
18:40 Pawn Stars: Best Of
De Pawn Stars en vrienden doen mee aan een kerstkaartenwedstrijd in de sfeer van Las Vegas.
«
»
19:30 Pawn Stars: Best Of
Een aantal van de meest bizarre verzamelingen zijn binnengebracht door een aantal fanatieke fans.
«
»
20:20 The Hateful Eight
Een paar jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog ontmoet premiejager John "The Hangman" Ruth en zijn gevangene een andere premiejager die zegt dat hij een sheriff is. Ze zoeken een schuilplaats voor een sneeuwstorm en en vinden daar vier vreemdelingen.
«
»
23:20 Constantine
John Constantine is n van de weinige mensen die de engelen en demonen op aarde kan zien ronddolen. Hij wordt van de dood gered, maar moet daarom nu de aarde van boze geesten zuiveren.
«
»
01:25 World's Most Dangerous Prisoners
Freddy Geas was een huurmoordenaar voor de Italiaans-Amerikaanse maffia. Uiteindelijk werd de misdadiger wel gepakt. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij de beruchte maffiabaas Whitey Bulger dood heeft geslagen, terwijl hij achter de tralies zat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers