TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Manifest
Mick zet vraagtekens bij Bens relatie met Eureka. Een nieuwe, vijandige groep vindt Ben verdacht en neemt drastische maatregelen om antwoorden te krijgen. Saanvi bewijst haar waarde met een wetenschappelijke doorbraak. Angelina bereikt een breekpunt.
«
»
01:40 Undercover Boss
Wan Kim is directeur van Smoothie King. Hij gaat undercover aan het werk bij ťťn van zijn eigen filialen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
«
»
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 UFO Cowboys
Het lijkt erop dat Jeffs mysterieuze verleden invloed begint te hebben op het onderzoek, maar dan stuit Jeff op een cruciale aanwijzing die de sleutel zou kunnen zijn tot het vinden van alle antwoorden.
«
»
09:30 UFO Cowboys
De cowboys spelen verstoppertje met een hardnekkige surveillancehelikopter. Een clandestiene ontmoeting met een kennis neemt een gevaarlijke wending en het leven van een teamlid komt op het spel te staan.
«
»
09:50 Undercover Boss
Cary Findley, de zelfbenoemde 'redneck' en directeur van Restoration 1, gaat undercover om ervoor te zorgen dat er geen fouten zitten in het draaiboek van het bedrijf. Deze zouden de franchises namelijk negatief zou kunnen beÔnvloeden.
«
»
10:35 NCIS: Los Angeles
Sam is ervan overtuigd dat de diefstal van software verbonden is met de verdwijning van de 10-jarige dochter van de hoofdontwikkelaar.
«
»
11:15 NCIS: Los Angeles
Een liefdadigheidsevenement gesponsord door het leger wordt getroffen door een explosie. Het team onderzoekt een tip van verslaggeefster die mogelijk leidt naar de daders.
«
»
11:55 NCIS: Los Angeles
Het team ontdekt de plannen van het kartel om drugs de Verenigde Staten binnen te smokkelen. Hetty moet naar Washington in de nasleep van de controversiŽle missie in Afghanistan.
«
»
12:50 Borderforce USA: The Bridges
In Brownsville, Texas, krijgen agenten te maken met een Amerikaanse burger die twintig jaar geleden de brug overstak en ontdekken ze waarom hij niet terug wilde komen.
«
»
13:40 Borderforce USA: The Bridges
Een zakenman uit Mexico maakt een zeldzame reis naar de VS in een splinternieuwe auto en een voetganger krijgt meer dan hij verwacht had wanneer hij wordt aangezien voor een gezochte man.
«
»
14:25 Borderforce USA: The Bridges
Een Cubaanse vrouw steekt de brug over in de hoop politiek asiel te krijgen in Amerika. Een brandstoftank van een voertuig trekt de aandacht van de officiers van wacht in Texas.
«
»
15:15 Borderforce USA: The Bridges
CocaÔne was ooit de meest gesmokkelde drug, maar de afgelopen jaren werd deze vervangen door Meth. De agenten ontdekken voor meer dan 2 miljoen aan drugs in flessen bier. In Laredo, Texas, vraagt een tiener asiel aan.
«
»
16:10 Pawn Stars
Een brief die is teruggevonden bij de crash van United Flight 736 wordt de winkel binnengebracht, Rick onderzoekt een aantal straalbuizen van de Queen Mary oceaanstomer en Rick maakt Chum eindelijk manager.
«
»
16:35 Pawn Stars
Rick bekijkt een Buick uit 1956, een jasje van Neil Diamond duikt op in de winkel en de Harrison-mannen laten familieportretten maken.
«
»
17:00 Pawn Stars
Een Les Paul Professional gitaar uit 1969 komt de winkel binnen, Corey en Chumlee zien een Rolls-Royce motorkapornament uit 1930 en de jongens zien dat de Old Man langer dan gewoonlijk slaapt.
«
»
17:20 Pawn Stars
Een Abraham Lincoln campagne poster, gebruikt in de herverkiezingscampagne van 1864, komt binnen in de winkel en Chumlee voelt zich weer kind als een Turbo Man actiefiguur wordt binnengebracht.
«
»
17:45 Pawn Stars
De jongens stellen de rijvaardigheid van de Old Man op de proef, een gitaar van de bassist van The Who raakt een gevoelige snaar bij Rick en een klant brengt een zeldzaam Nixon artefact binnen.
«
»
18:10 Pawn Stars
Een klant brengt een bijbel binnen die misschien gedragen werd door rijders van de pony express, een R2D2 Pepsi machine rolt de winkel binnen en de jongens bekijken Lili's optreden.
«
»
18:35 Pawn Stars
Rick is geÔntrigeerd wanneer een klant een pen meebrengt die president Lyndon B. Johnson gebruikte om Medicare in te voeren. De vraag is of hij zal tekenen op de stippellijn of dat de prijs te pijnlijk zal zijn.
«
»
19:00 Pawn Stars
Een Monet landschap komt de winkel binnen en Rick beslist wat het eigenlijk waard is en een oude brandweerkazerne wordt binnengebracht door een klant.
«
»
19:30 Pawn Stars
Een teststuk van Howard Hughes' Spruce Goose vliegt de winkel binnen en foto's van beroemdheden geschilderd door Stephen Fishwick passeren de revue.
«
»
19:50 Pawn Stars
Een pokerende bedrieger vindt zijn weg naar de winkel. De jongens moeten hun fiches verzilveren en scoren, of ze zijn gedwongen om het bijltje erbij neer te gooien.
«
»
20:20 Live by Night
Boston, de jaren twintig. Het zijn tijden waarin de alcohol rijkelijk vloeit, kogels je om de oren vliegen en iedereen zijn stempel op de wereld wil drukken. Joe Coughlin is de jongste zoon van een prominente politieagent.
«
»
22:40 Law Abiding Citizen
Clyde besluit het lot, nadat justitie hem in de steek heeft gelaten, in eigen handen te nemen en de mensen, die zijn gezin op brute wijze om het leven hebben gebracht, te wreken.
«
»
00:45 Undercover Boss
De burgemeester van Fontana, Acquanetta Warren, gaat undercover in de snelst groeiende stad van Zuid-CaliforniŽ. Ze gaat langs bij rioolwerkers en de brandweer om te kijken hoe de stad aan het herstellen is van de coronapandemie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŽl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers