TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Manifest
De familie Stone wordt bedreigd. Grace moet een moeilijke beslissing nemen om haar familie te beschermen. Ondertussen roept Ben de hulp in van een oude rivaal om een oude vriend te redden.
«
»
01:30 Undercover Boss
Scott Fischer is de directeur van ijsfabrikant Dippin' Dots. Hij gaat undercover om te zien hoe het er in zijn bedrijf aan toe gaat, en om te ontdekken waar de verbeterpunten liggen.
«
»
02:20 Two and a Half Men
Charlie gaat op een dubbeldate met niemand minder dan Jake aan zijn zijde. Tegelijkertijd koppelt hij Alan aan een prostituee.
«
»
02:40 Two and a Half Men
Charlie heeft meer vrouwen dan dat 'ie vingers heeft. Dat legt hem niet alleen maar windeieren, hij krijgt het namelijk aan de stok met verschillende echtgenoten en vriendjes.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 UFO Cowboys
De cowboys ontmoeten een gerespecteerd stamlid dat hen videobeelden laat zien van onverklaarbare lichtbollen, evenals mogelijk bewijs van buitenaards contact. Het team ontdekt dat er iets verontrustends op de loer ligt in een oude krater.
«
»
08:05 UFO Cowboys
Twee boeren maken een melding, de cowboys gaan op onderzoek uit. Ze komen in steeds gevaarlijkere situaties terecht. Het onderzoek leidt onverwachts tot een verrassende ontdekking.
«
»
08:25 Undercover Boss
Paul Damico, oud-voorzitter en directeur van Round Table Pizza, gaat undercover om nieuwe manieren te ontdekken om de West Coast pizza franchise uit te bereiden naar het oosten. Ook wil het bedrijf zich op een jonger publiek richten.
«
»
09:10 NCIS: Los Angeles
Nadat ze ontdekt heeft dat de Taliban waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de verdwijning van Special Agent Kensi Blye, stuurt Hetty het team naar Afghanistan om Kensi te redden.
«
»
09:50 NCIS: Los Angeles
Twee Irakezen eisen geldt van een ontslagen marinier die eerder als veligheidsaannemer werkte. Tijdens het onderzoek doet het team een aantal verrassende ontdekkingen.
«
»
10:35 NCIS: Los Angeles
Het team neemt een undercover agent in hechtenis omdat ze vermoeden dat hij is overgelopen. Het team besluit een aantal slinkse methoden te gebruiken om de zaak op te lossen.
«
»
11:15 Nightwatch
Een man raakt bewusteloos van oververhitting en heeft een ingreep nodig voordat zijn inwendige organen ermee stoppen. Patrick bereidt zich voor op een bevalling achterin de ambulance.
«
»
12:10 Nightwatch
Patrick en Danelle doen er alles aan om een schizofrene patiŰnt te helpen. Holly en Chris krijgen te maken met het gifcentrum in verband met een nerveuze moeder. Baton Rouge heeft een drukkere nacht dan normaal door onvoorspelbare patiŰnten.
«
»
13:05 Borderforce USA: The Bridges
De douane ontdekt kartonnen verpakkingen die een dodelijk geheim verbergen en hero´ne vermomd als laptop verbijstert het meest geavanceerde detectieapparaat voor verdovende middelen.
«
»
14:00 Borderforce USA: The Bridges
Officieren zijn op hun hoede voor een kartelhinderlaag, terwijl ze een Sicario overbrengen naar het Mexicaanse leger. Een willekeurige inspectie van een pick-up truck onthult 32 kilo aan verdovende middelen.
«
»
14:55 Borderforce USA: The Bridges
Agenten zijn achterdochtig wanneer een ouder echtpaar uit Mexico aankomt met vijf koffers, maar zonder kleren. Een vrachtwagen met tuinmeubelen heeft iets extra's in de container zitten.
«
»
15:50 Pawn Stars: Best Of
De jongens doen een bod op een originele Les Paul, een 1952 Telecaster Fender en een basgitaar die door rocklegendes is gesigneerd. Rick taxeert een stukje Beatles-geschiedenis.
«
»
16:45 Pawn Stars
Rick raakt enthousiast als hij een zwaard tegenkomt dat mogelijk toebehoorde aan een Japanse admiraal uit de Tweede Wereldoorlog. Corey doet een bijzondere vondst: een Elvis-plectrum.
«
»
17:40 Pawn Stars
Wanneer een verkoper de originele hoes van een van de beste albums aller tijden opstuurt, wil Rick deze kopen. Een aantal grote geldbedragen ondertekend door miljardairs Warren Buffett en Charlie Munger vinden hun weg over de toonbank.
«
»
18:35 Pawn Stars
Chum jaagt op een Fiat Microcar uit 1963. Een zeldzaam muziekinstrument komt de winkel binnen. Rick en Corey sluiten een vriendschappelijke weddenschap op een set biljartballen. Rick onderzoekt de heilige graal van munten.
«
»
19:25 Pawn Stars
Chum bekijkt een uniek stuk memorabilia van Kurt Cobain. Een klant heeft hoge verwachtingen van zijn Jurassic Park-collectie. Rick en Corey kijken samen naar Ricks droomauto en stranden in de woestijn.
«
»
20:20 The Magnificent Seven
Goudbaron Bartholomew Bogue houdt de stad Rose Creek in een dodelijke wurggreep. De wanhopige bewoners besluiten een groep huurlingen in te schakelen om hen te beschermen.
«
»
22:50 Safe
Ex-kooivechter Luke Wright moet Mei, een 12-jarig meisje met een onvoorstelbaar goed geheugen, beschermen tegen corrupte agenten en leden van de maffia die achter haar aan zitten vanwege een code die in haar brein zit opgeslagen.
«
»
00:40 Undercover Boss
Marine veteraan en directeur van het mobiele netwerk bedrijf UScellular, Laurent Therivel, gaat undercover om erachter te komen hoe het gaat met zijn inspanningen om het merk te laten groeien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers