TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Forged in Fire
In elke aflevering gaan vier nieuwe deelnemers de strijd aan om de mooiste wapens uit de geschiedenis na te maken: van een Viking-strijdbijl tot een samoerai-zwaard en een Indiaanse dolk.
«
»
02:05 Young Sheldon
Sheldon, Dr. Linkletter en Meemaw werken samen aan een wetenschappelijk experiment. Mary is jaloers dat Pastor Jeff en Brenda samen tijd doorbrengen. Georgie heeft een nieuwe bijbaan.
«
»
02:20 Young Sheldon
Sheldon weigert om nog in een auto te rijden na een ongeluk met Meemaw. Missy gebruikt haar trauma in haar voordeel op school. Ondertussen moet Meemaw met het busje van de kerk zolang haar auto bij de garage is.
«
»
02:40 Young Sheldon
De belastingdienst beschuldigt Sheldon ervan een fout te hebben gemaakt en hij zal voor niets stoppen om te bewijzen dat ze ongelijk hebben. Dale wordt gedwongen een colonoscopie te ondergaan.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 UFO Cowboys
De raadselachtige graancirkel is in vlammen opgegaan en Jeff is klaar om zijn geschiedenis te onthullen met het symbool in de schuur. De cowboys onderzoeken een bizar fenomeen en Josh komt oog in oog te staan met het onbekende.
«
»
09:00 UFO Cowboys
Er zijn aanwijzingen dat er een krachtige explosie op de ranch is geweest. Een teamlid raakt vermist en het gevaar groeit naarmate het onderzoek van de cowboys wilder en vreemder wordt.
«
»
09:25 Undercover Boss
De directrice van The Vitamin Shoppe gaat undercover om nieuwe manieren van groei te ontdekken voor haar merk. Ook zal ze ervaren hoe haar operationele veranderingen een impact hebben op de frontlinie.
«
»
10:05 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt of een explosie bij een vismarkt een terroristische aanslag is geweest. Kensi en Granger onderzoeken een helikoptercrash die wellicht te maken heeft met hun zoektocht naar de white ghost.
«
»
10:45 NCIS: Los Angeles
Een undercover agent wordt ontmaskerd en gedood. Het team gaat op zoek naar de mol voordat ook andere agenten in gevaar komen. Granger maakt zich zorgen om Kensi, die is verdwenen in Afghanistan.
«
»
11:30 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de risico's van een systeem dat Russische raketten bestuurt. Kensi is nog steeds niet in veiligheid en komt een bekend gezicht tegen in Afghanistan.
«
»
12:10 Nightwatch
In Austin kunnen Kim en Audrey het slachtoffer van een schotwond niet behandelen totdat de schutter is aangehouden. In Yonkers beantwoorden Cunningham en Ariel een oproep die dichtbij huis komt.
«
»
13:05 Nightwatch
In Austin worden Luddy en Finch ingezet bij een geval met een overdosis heroÔne. Niki en Nicole helpen een vrouw met een emotioneel trauma in Baton Rouge. Dokter Alex onthult een ontnuchterende waarheid over haar verleden.
«
»
13:50 Nightwatch
Paramedici schieten te hulp bij een man die door zijn vriendin is aangevallen met een stanleymes. Er worden geweerschoten gelost en er ligt een man op de grond. De eerste hulpverleners smeken een patiŽnte naar het ziekenhuis te gaan.
«
»
14:40 Nightwatch
Een patiŽnt met een overdosis wordt wakker in de ambulance van Meghan en Dee. Ariel en Cunningham haasten zich naar een brandend motorwrak. Kim en Audrey hopen een vermiste vrachtwagenchauffeur op de bodem van een ravijn te vinden.
«
»
15:25 Nightwatch
Brandon en Coop proberen een man te redden die door een kogel in de borst is getroffen. Luddy en Finch krijgen te maken met de meest dronken patiŽnt die ze ooit hebben behandeld. Alyssa en Kasie worden opgeroepen voor een pediatrische patiŽnt.
«
»
16:10 Pawn Stars: Best Of
De wereldberoemde Robosaurus van 31 ton komt de winkel binnen. Rick probeert een deal te sluiten voor een A6 Texaans gevechtsvliegtuig. Een eenmansonderzeeŽr duikt op in de winkel.
«
»
17:00 Pawn Stars: Best Of
Rick koopt 507 gesigneerde basketbalkaarten. Chum probeert Rick ervan te overtuigen dat een verassingsdoos-verkoop precies is wat hij nodig heeft om winst te maken. Chum probeert een deal te sluiten voor een gesigneerde Cy Young-foto.
«
»
17:45 Pawn Stars: Best Of
De mannen bekijken een Rolls-Royce van Johnny Cash en een klassieke Roadster uit 1932. Rick gaat de racebaan op nadat een verkoper een dragster raceauto binnenbrengt. De jongens krijgen twee hoogwaardige buggy's op dezelfde dag aangeboden.
«
»
18:40 Pawn Stars: Best Of
Chumlee bekijkt de 'holy grail' van videogames, een gouden cartridge van het wereldkampioenschap van Nintendo in 1990. Corey en Chum ontdekken een vintage Nintendo Donkey Kong-arcadespel.
«
»
19:30 Pawn Stars: Best Of
Rick en Corey ontmoeten een man die een oorlogsobligatie uit 1775 uit Massachusetts hoopt te verkopen en er zou iets verborgen kunnen zitten in de gravure. En er is een archief met items die zijn ondertekend door president Franklin Delano Roosevelt.
«
»
20:20 Suicide Squad
Meerdere superschurken worden bij elkaar gehaald om een mysterieuze vijand te vernietigen. Ondertussen is de Joker bezig met zijn eigen plannen.
«
»
22:30 The Terminator
Een ogenschijnlijk onverwoestbare cyborg reist vanuit de toekomst naar Los Angeles in 1984. Zijn doel is het doden van een serveerster, wiens ongeboren zoon de oorlog tegen de machines zal leiden.
«
»
00:30 Undercover Boss
De directeur van Rita's Italian Ice & Frozen Custard gaat undercover om te kijken hoe haar nieuwe innovaties in de praktijk werken en om te helpen de franchise winstgevender te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŽl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers