TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Animal Kingdom
Terwijl Deran en J de baas van de familie willen zijn, komt Pamela met een riskant voorstel voor de Cody's. Pope verwerkt nog een verlies door in geweld uit te barsten. Craig doet zaken met Frankie.
«
»
01:50 Forged in Fire
In deze explosieve nieuwe serie binden vier wapensmeden de strijd aan voor 10.000 dollar en de titel van 'Forged in Fire'-kampioen.In drie slopende rondes ontwerpen en smeden de deelnemers dodelijke oorlogswapens.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 UFO Cowboys
Een groep veeboeren, bekend als de Cowboy Sky Watchers, onderzoekt paranormale gebeurtenissen in het westen van Amerika. Het spoor leidt hen naar een reeks ontdekkingen en het besef dat ze niet alleen zijn.
«
»
08:35 UFO Cowboys
De cowboys gaan een wilde rit tegemoet. Jeff stuit op een mysterieus symbool in een verlaten boerderij die zijn wereld op zijn kop zet, wat aanleiding geeft tot een zoektocht om een 30 jaar oude puzzel op te lossen.
«
»
08:55 Undercover Boss
De mede-oprichters van College HUNKS Hauling Junk & Moving gaan op een missie om ervoor te zorgen dat de basis van hun bedrijf sterk genoeg is om de exponentiŽle groei van de aankomende jaren aan te kunnen.
«
»
09:40 NCIS: Los Angeles
Een undercoveragent komt om het leven door een autobom. De agent deed onderzoek naar een eeuwenoud systeem waarmee anoniem geld overgeboekt kan worden.
«
»
10:20 NCIS: Los Angeles
Er worden twee lijken gevonden in een steegje. Het blijkt te gaan om twee voormalige militairen die als huurling aan het werk waren. Het onderzoek brengt een teamlid in serieus gevaar.
«
»
11:00 NCIS: Los Angeles
Sam en Callen gaan naar Mexico om Tuhon te vinden, een voormalige huurmoordenaar. Tuhon is een verdachte in de moord op een diplomaat.
«
»
11:50 Nightwatch
Robb en Bethany haasten zich naar een man die door de politie is neergeschoten. Tony en Dave moeten snel handelen om een slachtoffer van een steekpartij te behandelen. Stokes en Mayville komen in actie na een brand in een supermarkt.
«
»
12:45 Nightwatch
Een overzicht van enkele van de meest memorabele momenten uit de afgelopen seizoenen.
«
»
13:10 Nightwatch
Hulpverleners in Texas zien een enorme aanrijding met meerdere auto's. Een strijdlustige verslaafde en een uit de hand gelopen overdosis zorgen voor flinke uitdagingen. Hulpverleners in Arizona haasten zich voor een bevalling.
«
»
14:05 Nightwatch
Alex en Jamal krijgen een oproep voor een man met een gebroken enkel die van een brandtrap is gevallen. Steven en Sam worden opgeroepen voor een brand in een gebouw en moeten binnen zoeken naar mogelijke slachtoffers.
«
»
14:55 Nightwatch
Lacey en Stacey houden een patiŽnt in bedwang die lijdt aan hallucinaties na een overdosis drugs. Een man belt 911 om zijn vrouw te redden van een hartstilstand. Artsen moeten bepalen welk medicijn ervoor zorgde dat een vrouw haar bewustzijn verloor.
«
»
15:45 Pawn Stars: Best Of
Het team probeert een aantal van de grootste touchdown deals van de winkel te scoren.
«
»
16:40 Pawn Stars: Best Of
Een pinpootpistool, een dinosaurusbot en een tijgeroogschedel komen de winkel binnen.
«
»
17:30 Pawn Stars: Best Of
Een aantal van Rick's beste koopjes, waaronder JFK's persoonlijke sigarendoos, Jimi Hendrix' legendarische Fender Stratocaster en Steve McQueen's beruchte Mustang uit de film 'Bullit'.
«
»
18:25 Pawn Stars: Best Of
Rick en zijn team gaan op zoek naar schatten die misschien wel hun gewicht in goud waard zijn. Van scheepswrakstukken tot zonnebrillen, deze waardevolle bezittingen laten het team doen geloven dat ze rijk worden.
«
»
19:25 Pawn Stars: Best Of
Filmattributen uit de wereld van geheim agent 007 komen naar het pandjeshuis.
«
»
20:20 Mad Max: Fury Road
Achtervolgd door zijn turbulente verleden, bundelt eenling Mad Max zijn krachten met Furiosa en de rebellen. Ze vluchten voor de meedogenloze Immortan Joe en zijn bendes door de woestijn.
«
»
22:35 Blade Runner
Paul Deckard, een politieagent gespecialiseerd in het opsporen van androÔden die als twee druppels water op echte mensen lijken, jaagt in een donker en dystopisch Los Angeles op vier weggelopen replicants die een gevaar voor de aarde vormen.
«
»
00:40 Undercover Boss
Andrew Simon is de directeur van Fremont Street Experience, een attractie in Las Vegas. Hij gaat undercover en ontdekt problemen die de oorzaak kunnen zijn voor het tekort aan werk wat zorgt voor een verlies in winst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers