TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Nurses
Grace's patiënt wordt door de bliksem getroffen en overleeft het. Ze beseft dat dit onwaarschijnlijke ongeluk haar een tweede kans zou kunnen bieden, waardoor Grace haar eigen keuzes in twijfel trekt.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Criminal Minds
Het team moet het ministerie van Defensie een handje helpen wanneer ongeveer dertig Amerikanen besmet raken met een bijzonder agressieve vorm van anthrax. Na amper een half etmaal vallen al de eerste dodelijke slachtoffers.
«
»
08:15 Criminal Minds
Het onderzoek naar de verdwijningen in Detroit leidt het team naar Canada. Maar ondanks de uitnodiging van de lokale overheid, belemmeren juridische problemen het onderzoek.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Criminal Minds
De lokale politie van Detroit roept de hulp in van het team om een reeks ingewikkelde moorden op te lossen. De dader heeft het voornamelijk gemunt op junkies, daklozen en prostituees.
«
»
10:35 Criminal Minds
Het team schetst het profiel van een moordenaar die het heeft gemunt op een dokter. Het profiel ontvouwt zich rondom het idee dat hij iedere dag iemand anders vermoord, totdat hij zijn zoon kan vermoorden.
«
»
11:30 NCIS
Een veertienjarige jongen voorkomt dat hij thuis wordt overvallen. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt. Ondertussen reizen Vance en FBI-agent Fornell naar Londen vanwege een ontsnapte Britse spion.
«
»
12:20 NCIS
Het NCIS-team zet samen met de FBI en MI6, de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.
«
»
13:10 NCIS
NCIS, de FBI and MI6 zoeken samen nog steeds naar de Britse spion die het gemunt heeft op huidige en voormalige spionnen.
«
»
14:05 NCIS
Het team onderzoekt een auto-ontploffing die iets te maken heeft met de agent die zes maanden eerder plotseling verdween.
«
»
15:00 NCIS
Tijdens een reünie van Quantico wordt een moord gepleegd. Ondertussen komt het NCIS ook een dievenbende op het spoor die al lang actief is. Torres en Quinn wennen aan Gibbs' team.
«
»
15:55 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Haar dokter vertrouwt het team toe het te onderzoeken als een moordzaak. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.
«
»
16:50 NCIS
Tijdens een nacht op een cruiseschip wordt het lichaam van een marineluitenant gevonden. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit op zee.
«
»
17:45 NCIS
Een vermiste M16 agent wordt in verband gebracht met de dood van een andere agent. Gibbs stuurt Bishop en Quinn naar Philadelphia om er samen met officier Clayton Reeves aan te werken.
«
»
18:35 NCIS
Een onderofficier ontsnapt aan haar ontvoerder, waarna het team een vreemd verband ontdekt met haar vermiste echtgenoot. Abby breit cadeautjes voor de nieuwe leden van NCIS.
«
»
19:25 NCIS
Torres verbreekt het protocol wanneer hij een verdachte identificeert. DiNozzo Senior wil het appartement van Tony verhuren, Abby, McGee, Bishop en Torres willen het allen graag huren, maar niet delen.
«
»
20:20 NCIS
Bishop stelt haar vorige job bij NSA in vraag wanneer ze naar Gitmo gestuurd wordt om bewijsmateriaal te verzamelen voor een moordzaak.
«
»
21:15 NCIS
Wanneer politica Jenna Flemming dreigingen aan haar adres ontvangt, start het team een onderzoek. Directeur Vance is verantwoordelijk voor de tijdelijke bescherming.
«
»
22:15 NCIS
Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een kapitein bewijsmateriaal opduikt dat in de richting van zijn moeder wijst, wordt Ducky geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.
«
»
23:10 NCIS
Een undercoveroperatie, om een zakenman aan te houden die terreurdaden pleegt om de beurs te beïnvloeden, leidt ertoe dat het NCIS-team op zoek moet naar nieuwe aanwijzingen.
«
»
00:10 RFDS
Tijdens een ophaalactie op een afgelegen plek ontstaat er een gewelddadige situatie. RFDS probeert alle patiënten de lucht in te krijgen voordat het donker wordt.
«
»
01:15 RFDS
Waynes wordt geconfronteerd met een suïcidale patiënt, en een urgente medische evacuatie naar Adelaide. Deze ingrijpende gebeurtenissen dwingen hem zijn eigen persoonlijke problemen onder ogen te zien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers