TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Neighbours: A New Chapter
De familie Rodwell verwerkt het bedrog van Felix. JJ bereidt zich voor op een lastig gesprek.
«
»
02:15 Neighbours: A New Chapter
Felix en JJ maken plannen voor de overval. Melanie denkt dat Karl van haar af wil.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Cold Case
Wanneer een uitgeputte moeder de politie van Philadelphia binnenstormt en beweert te weten wie haar dochter zou hebben vermoord op een debutantenbal in 1968, heropent Lilly de zaak.
«
»
07:45 ER
Dakarai sluit zich aan bij Carter in de Soedanese woestijn, waar ze honderden zieke en uitgehongerde mensen behandelen. Clemente keert met verwondingen terug uit New Jersey. Pratt en Neela redden een veertienjarige.
«
»
08:30 Neighbours: A New Chapter
De familie Rodwell verwerkt het bedrog van Felix. JJ bereidt zich voor op een lastig gesprek.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 CSI: Crime Scene Investigation
Langston en zijn team komen terecht in de schimmige wereld van Mexicaans worstelen, wanneer een voormalige studente van Langston vermoord wordt. De jonge vrouw deed onderzoek naar een seriemoordenaar.
«
»
10:15 FBI: Most Wanted
Een politieagent beweert dat hij het slachtoffer is van een diepgewortelde samenzwering. Hij begint wraak te nemen op degenen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor zijn ondergang. Jess en het team ontdekken dat hij misschien wel gelijk heeft.
«
»
11:05 Unforgettable
Carrie en Al onderzoeken de moord op een winkelverkoper die van achteren werd gewurgd. Een andere man stierf op precies dezelfde manier. Het lukt Carrie om zekere verbanden te vinden.
«
»
11:55 NCIS
Het slachtoffer van een moord blijkt na onderzoek jarenlang onder een alias te hebben geleefd - een alias dat Gibbs twintig jaar geleden zelf ook gebruikte in een undercover operatie.
«
»
12:50 Bones
Brennan en Booth krijgen hulp van Ichabod Crane bij het oplossen van een moordzaak. Een lijk zonder hoofd uit de achttiende eeuw is gevonden.
«
»
13:40 Love Life
Twintiger Darby Carter woont in New York en is op zoek naar iemand om haar leven mee te delen. Bij iedere crush doet ze weer wat levenservaring op en komt ze dichter bij de ware liefde.
«
»
14:15 ER
Een patiënt doet Sam een aanbod dat ze misschien niet kan weigeren. Luka moet Abby's baby-gerelateerde angsten kalmeren nadat een incident in het ziekenhuis iedereen in gevaar brengt en Kerry maakt een moeilijke keuze.
«
»
15:10 Cold Case
De drie daders gebruiken Johnny Cash-maskers bij een overval op een bankfiliaal. Uit het onderzoek blijkt dat hetzelfde filiaal in 2000 op dezelfde manier is overvallen. Er viel toen nog één dode.
«
»
16:05 CSI: Crime Scene Investigation
Nick en Riley onderzoeken de dood van een skydiver en Catherine en Greg onderzoeken een dubbele moord. De twee zaken houden op verrassende wijze verband met elkaar. Ondertussen worstelt Ray met de dood van een religieuze fanaticus.
«
»
17:00 Unforgettable
Carrie onderzoekt de moord op een architect en komt een oude bekende tegen. Het blijkt dat de man tegen zijn vrouw had gelogen, waardoor een jaloerse vrouw er mogelijk iets mee te maken heeft.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Nadat een manipulatieve studente uit jaloezie een moord pleegt, haast het team zich om haar te vangen voordat ze over de grens ontsnapt. Ondertussen leert Jess Tali hoe ze het hoofd moet bieden aan pestkoppen.
«
»
18:45 NCIS: Los Angeles
Deeks wordt ontvoerd door een medewerker van Kirkin die zijn hulp nodig heeft. NCIS onderzoekt het neerschieten van een gemilitariseerde dolfijn uitgerust met een Russische microchip. Beale doet Nell een interessant aanbod.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een senator wiens lijk in een straatveger is gevonden. Aubrey onderzoekt Jessica's verleden.
«
»
20:35 Elsbeth
Elsbeth vermoedt opzet nadat een chique bruiloft van een country club eindigt in de dood van de ongelukkige bruidegom in een golfkarretje. Elsbeth plant een housewarming party met een paar oude vrienden.
«
»
21:25 Elsbeth
Elsbeth strijdt tegen kunstmatige intelligentie wanneer Quinn, de jonge CEO van een misdaadmeldingsapp, een journalist vermoordt en haar app gebruikt om de autoriteiten af te leiden en een nepmoordenaar te creëren.
«
»
22:25 Law & Order: Special Victims Unit
De vrouwelijke CEO van een populair wellnessbedrijf zegt dat ze is verkracht. Maar haar zakenpartner beweert juist dat de beschuldiging deel uitmaakt van een verduisteringszaak en ontkent het.
«
»
23:20 Law & Order: Special Victims Unit
Een danseres ontdekt dat een video van haar terwijl ze seks heeft met een jongen is geüpload naar een pornosite en meldt dit aan het team. Zo worden de onderzoekers geconfronteerd met een wereld waarin machismo regeert.
«
»
00:15 ER
Een patiënt doet Sam een aanbod dat ze misschien niet kan weigeren. Luka moet Abby's baby-gerelateerde angsten kalmeren nadat een incident in het ziekenhuis iedereen in gevaar brengt en Kerry maakt een moeilijke keuze.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
De familie Rodwell verwerkt het bedrog van Felix. JJ bereidt zich voor op een lastig gesprek.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers