TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 CSI: Crime Scene Investigation
Er wordt een verbrand lichaam gevonden, maar de autopsie wijst uit dat de doodsoorzaak een schotwond was. Het slachtoffer zou gaan getuigen in een proces, en het team heeft 52 uur om de moord te bewijzen voordat verdachte zal worden vrijgelaten.
«
»
08:40 CSI: Crime Scene Investigation
Stand-up comedian Adam Spence krijgt een schok wanneer hij na zijn show het lichaam van een driejarig meisje op een parkeerplaats vindt. Jim Brass zoekt naar haar identiteit, terwijl het team de doos onderzoekt waarin haar lichaam is gevonden.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 CSI: Crime Scene Investigation
Grissom en het team onderzoeken een neergeschoten, dode vrouw, in een appartementsgebouw. Elders in het gebouw vinden ze nog een slachtoffer. Rapper Drops helpt het onderzoek, hoewel hij nog in de gevangenis zit.
«
»
10:45 CSI: Crime Scene Investigation
Een dronken man probeert te ontsnappen aan zijn verhoor, maar verbrandt levend na het gebruik van pepperspray door het arrestatieteam.
«
»
11:35 CSI: Crime Scene Investigation
Een actrice wordt vermoord tijdens de opnames van haar show in Las Vegas. Het onderzoek levert tal van verdachten op.
«
»
12:20 NCIS
De moord op een officier van de havenautoriteit levert aanwijzingen naar de mogelijke schuilplaats van Parsa. Bishop onthult een connectie uit het verleden met de terrorist.
«
»
13:10 Bones
Het team onderzoekt samen met Aubrey de moord op een game-ontwerper. Brennan en Booth hebben het over Christine's toekomst.
«
»
13:55 Bones
Het team onderzoekt de overblijfselen in het trappenhuis van een conventie. Brennan loopt haar rivaal, Tess Brown, tegen het lijf.
«
»
14:45 Bones
Het team onderzoekt samen met Aubrey de moord op een dienstmeid. De zaak blijkt groter te zijn dan Booth en de rest van tevoren dachten.
«
»
15:30 Bones
Na het vinden van stoffelijk overschot onder een draaimolen, onderzoekt het team een hedgefonds. De zaak haalt nare herinneringen naar boven bij Aubrey.
«
»
16:15 Bones
Het team doet onderzoek wanneer een kruiswoordpuzzelmeester dood wordt aangetroffen. Daisy zoekt steun bij haar doula.
«
»
17:00 Criminal Minds
Twee jongeren worden ontvoerd in een klein dorp in Californië, één van hen wordt verminkt teruggevonden. Het team staat voor de lastige taak om de zaak op te lossen.
«
»
17:50 Criminal Minds
Het team reist af naar Philadelphia, waar de inhoud van een opslagcentrum aanwijzingen vertoont van de activiteit van een seriemoordenaar.
«
»
18:40 Criminal Minds
Hotch en Reid ondervragen een ter dood veroordeelde gevangene. Ondertussen gaat Rossi duikt Rossi, wederom, in het onderzoek aangaande twee onopgeloste moorden en heeft Garcia een date in haar appartement.
«
»
19:35 Criminal Minds
Het team reist af naar Pittsburg om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. Tegelijkertijd neemt Hotch een dag vrij, om wat tijd door te brengen met zijn zoon.
«
»
20:25 Law & Order: Special Victims Unit
Een rechercheur vraagt de SVU om hulp omdat hij vermoedt dat zijn twee jonge dochters contact hebben met een groomer, die tevens de invloedrijke eigenaar is van een modellenbureau voor tienermeisjes.
«
»
21:15 Law & Order: Special Victims Unit
Een wanhopige vader neemt het heft in eigen handen in de zaak tegen de verkrachter van zijn dochter: hij ontvoert Rollins, als vergelding voor het feit dat de verkrachter niet is vervolgd.
«
»
22:10 Wild Cards
Wanneer Max gegijzeld wordt bij een gevaarlijke bankoverval, negeert Ellis de bevelen van Chief Li om het protocol te volgen. Eenmaal binnen werken zij en Max samen om te onderhandelen over de vrijlating van de gijzelaars.
«
»
23:00 Wild Cards
Ellis hoort over een zaak waarbij Max, haar ex en een wereldberoemd Fabergé-ei betrokken zijn. Een kat-en-muisoverval stelt hun vriendschap, hun partnerschap en het vertrouwen in elkaar op de proef.
«
»
00:00 NCIS: Los Angeles
Het team ontdekt dat Anna wordt vastgehouden door een groep die verbonden is met haar jeugd. Ze moeten haar redden voordat ze wordt teruggestuurd naar Rusland. Ondertussen doet admiraal Kilbride Nell een serieus aanbod.
«
»
01:00 Big Sky
Cassie en Jenny horen dat er een dode is gevonden op de ranch van de Kleinsassers. Cassie gaat met Lindor samenwerken om een nieuw spoor van Ronald na te trekken.
«
»
01:45 Big Sky
Cassie, Jenny, Jerrie en Lindor proberen de zaken weer op de rails te krijgen wanneer het motel in puin ligt. Op de ranch grijpt Cheyenne een kans om de machtsverdeling binnen de familie in haar voordeel om te buigen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers