TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 CSI: Crime Scene Investigation
Grissom, Nick en Greg onderzoeken de verdachte dood van een kart-racer, die zijn hobby meenam naar de snelweg. Catherine en Warrick onderzoeken de dood van uitgever in een modern, hip restaurant, waar de klanten in het donker eten.
«
»
07:10 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de moord op een getrouwd stel in een verlopen hotelkamer. Ze ontdekken dat de dochter van het echtpaar wordt vermist en een fanatieke prediker met een crimineel verleden, kan daarmee te maken hebben.
«
»
08:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een transgender tiener, terwijl ze ondertussen de identiteit proberen te achterhalen van een skelet, dat is gevonden tussen de ruïnes van een voormalig hotel.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt de moord op Weatherley Adams, een actrice. Ze werd gevonden met een bijl in haar rug, op de set van een horrorfilm. Autopsie onthult dat de bijl niet het moordwapen was.
«
»
10:20 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team werkt samen met de FBI in het onderzoek naar de moord op een jonge jongen en een vrouw. Ze zoeken een seriemoordenaar die zes jaar geleden, een kind in New York, heeft ontvoerd.
«
»
11:15 NCIS
De internationale jacht op de moordenaar van Eli David verandert in een heksenjacht op Gibbs en zijn team. Men zet vragen bij de onconventionele methoden van NCIS en het bestaan van de afdeling staat op het spel.
«
»
12:05 Bones
Een beroemde acteur, wie bekend is van een kinderprogramma, wordt vermoord. Brennan en Booth plannen een verjaardagsfeest voor Christine.
«
»
13:00 Bones
Een rijke man bezoekt zijn eigen begrafenis. Het team achterhaalt de ware identiteit van de dode. Finn verdient veel geld met zijn nieuwe saus.
«
»
14:00 Bones
De overblijfselen van een oud-student worden in het bos gevonden. Wendell keert terug na te zijn begonnen met de kankerbehandelingen.
«
»
14:55 Bones
Het team onderzoekt de dood van een vrouw die bevroren was voordat ze in het moeras werd gedumpt. Cam vindt het spannend om Arastoo's ouders te ontmoeten.
«
»
15:50 Bones
De overblijfselen van een rijke vrouw worden gevonden in een park. Het team vermoedt dat de Ghost Killer hierachter zit.
«
»
16:45 Criminal Minds
Het team vermoedt dat twee verdachten mogelijk samen hebben gewerkt bij een serie inbraken en moorden in een buitenwijk van Denver.
«
»
17:45 Criminal Minds
Er wordt een jong meisje ontvoerd in een enorm winkelcentrum in Virginia. Het team reist af naar de plek des onheils om het meisje te vinden, voordat het te laat is.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een zaak waarbij een moordenaar advertenties, wegens vermissing, van zijn slachtoffers ophangt.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het BAU-team moet zich haasten om de partner van een seriemoordenaar in Montana te vinden, zodat ze het volgende slachtoffer kunnen redden.
«
»
20:25 Law & Order: Special Victims Unit
De rechercheurs worden overspoeld met werk als er 's nachts drie grote zaken binnenkomen. Amanda en Carisi zijn het oneens over een arrestatie.
«
»
21:15 Law & Order: Special Victims Unit
De zaak van een tienermeisje dat werd aangevallen in een sociale huurwoning leidt tot een verrassende ontdekking en de heropening van een oude zaak. Benson stelt haar vertrouwen in iemand uit haar verleden.
«
»
22:10 Wild Cards
Een beruchte accountant die gaat getuigen tegen de maffia wordt ontvoerd. Ellis krijgt het dringende verzoek van een oude vriend om hem op te sporen. Chef Li vertelt Max en Ellis dat ze zich op glad ijs bevinden.
«
»
23:10 Wild Cards
De hoofdrollen van de populairste vampiershow op tv worden het doelwit van een stalker. Max en Ellis betreden de showbizzwereld, waar het drama achter de schermen nog heftiger is dan op het scherm.
«
»
00:05 NCIS: Los Angeles
Nadat Callen een cryptische boodschap van Hetty heeft ontvangen, spoort hij de persoon op die hem achtervolgt. Dit brengt hem naar een afgelegen plek waar het wemelt van de Russen en hij komt oog in oog te staan met Anna.
«
»
01:10 Big Sky
Cassie en Jenny doen hun best om Ronald te vinden en te bewijzen dat Legarski schuldig is. Ze doen een beroep op Grace om hen te helpen. Ronald laat zich leiden door z'n emoties en neemt een ondenkbaar besluit.
«
»
01:50 Big Sky
Met elk bezoek aan het ziekenhuis groeit de achterdocht van Cassie en Jenny. Een nieuwsgierige krantenjongen brengt Ronald ernstig in de problemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers