TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 CSI: Miami
Het team vindt, begraven op het strand, een dood lichaam dat verband houdt met oude bekende Esteban Navarro. Nader onderzoek van het plaats delict leidt tot de onthulling van enkele onaangename familiegeheimen van Navarro.
«
»
07:35 CSI: Miami
Een wilde hond valt een trainer op een tennisacademie aan. De conciërge, Ross Hemmet, komt trainer Hopper te hulp, maar komt daarbij zelf om het leven. Het team onderzoekt zijn dood en krijgt bewijs dat er een kindermishandelaar op de academie is.
«
»
08:15 CSI: Miami
Horatioen en zijn team onderzoeken de dood van journaliste Denise Baines Zij werd in een discotheek met zenuwgas vergiftigd. Wanneer het team haar woning onderzoekt, vinden ze documenten van de twijfelachtige advocaat Darren Vogel.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 CSI: Miami
Voor Horatio is het duidelijk dat Samantha of Avery voor Vogel werkt en een van beiden bewijs heeft achter gehouden. Ondertussen wil Ryan Wolfe advocaat Avery tot rede brengen.
«
»
10:25 CSI: Crime Scene Investigation
Sara is ontvoerd door de 'Miniature Killer" en Grissom en de rest van het team zoeken de woestijn af naar haar. Ondertussen zit Sara vast onder de auto van Natalie en loopt het risico te verdrinken als een flinke onweersbui de boel onder water zet.
«
»
11:15 NCIS
In Washington D.C. worden meerdere vrouwen gedood op dezelfde wijze als een drie jaar oude televisieserie. Frankie Dean, de kapper van Gibbs, is bang dat zijn zoon de dader is en vraagt Gibbs om hulp.
«
»
12:05 Bones
Brennan en Booth onderzoeken de overblijfselen van een muzikant die in een ondiep graf zijn gevonden.
«
»
13:00 Bones
Het team onderzoekt de dood van een schaakmeester. Sweets gaat undercover. Cam krijgt een onderscheiding van een wetenschappelijk tijdschrift.
«
»
13:55 Bones
Het team onderzoekt de moord op de dochter van een miljonair. Hodgins ontdekt iets nieuws over zijn eigen familie.
«
»
14:50 Bones
Booth vindt een verband tussen een onlangs vermoorde feminist en CIA-agent Danny Beck. Brennan wil meer samenwerken met Booth.
«
»
15:45 Bones
De overblijfselen van een `repo man' worden gevonden in een septische tank. Brennan krijgt hulp van een charmante nieuweling.
«
»
16:40 Criminal Minds
Gideon gaat achter Frank aan, een raadselachtige seriemoordenaar, zonder dat de BAU te vertellen. Nu moet het team Gideon profilen als verdachte om hen beiden te vinden.
«
»
17:35 Criminal Minds
Een seriemoordenaar heeft het gemunt op vrouwen van de universiteitscampus in Arizona, het team reist af naar het zuiden van Amerika om deze maniak op te sporen.
«
»
18:30 Criminal Minds
Het BAU-team staat, in Milwaukee, voor één van de moeilijkste opdrachten ooit. Ze jagen op een seriemoordenaar die zijn bloedeigen zoon als lokaas gebruikt om vrouwen te ontvoeren.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het team jaagt op een moordlustige psychiater, die vertrouwelijke informatie gebruikt om zijn patiënten te grazen te nemen.
«
»
20:25 Law & Order: Special Victims Unit
Een serieverkrachter die zich richt op mannen in homobars blijkt moeilijk te vangen, totdat een beroemdheid naar voren komt met zijn verhaal.
«
»
21:15 Law & Order: Special Victims Unit
Rollins botst met de ouders van een weggelopen tiener. De ploeg komt samen voor een belangrijke gebeurtenis.
«
»
22:10 Wild Cards
Wanneer Max en Ellis de verdwijning van een slager in een klein plattelandsdorpje onderzoeken, gaan de zaken van curieus naar griezelig. Max ondervraagt Ellis over zijn persoonlijke leven.
«
»
23:10 Wild Cards
Nadat een surfer wordt neergeschoten en aanspoelt op het strand, gaat Ellis undercover. Max zet haar detectivepet op om een crimineel complot te ontrafelen dat Hitchcock waardig is.
«
»
00:05 NCIS: Los Angeles
Callen gaat naar het National Counterterrorism Center om een Rus te verhoren over het neergestorte vliegtuig die hij maanden eerder onderzocht. Maar de rollen worden omgedraaid als Callen ervan beschuldigd wordt een Russische agent te zijn.
«
»
01:00 Big Sky
Cassie en Jenny zijn ontevreden met hoe het onderzoek gaat, omdat de verdwijning van de meiden in het nieuws is gekomen, dus besluiten ze om op eigen houtje verder te gaan. Danielle en Jerrie zorgen voor Grace, die een pijnlijke beslissing maakt.
«
»
01:45 Big Sky
Legarski en Ronald maken zich klaar om de meiden naar een andere plek te brengen en Jenny en Cassie racen tegen de klok om op tijd in de buurt te komen. Jerrie probeert Ronald er nog één keer van te overtuigen om ze te laten gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers