TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een brandstichter via een radicale milieugroep die vuur gebruikt om zijn boodschap te verspreiden.
«
»
08:30 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een Russische immigrant die onlangs is ontvoerd. Het team ontdekt een link met de Russische maffia.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Criminal Minds
De BAU begint een onderzoek als de lichamen van een aantal vermisten opduiken in een uithoek van de wildernis in Idaho.
«
»
10:40 Criminal Minds
Na een tip van een rechercheur gaat het team naar Kansas City om onderzoek te doen naar de mysterieuze verdwijning van daklozen die op straat leven.
«
»
11:30 NCIS
Tony's vader komt op bezoek voor kerst. Ondertussen onderzoekt het team een moordzaak. Abby is zenuwachtig voor de aanstaande feestdagen.
«
»
12:25 NCIS
Het team onderzoekt het verband tussen een dode journalist en een marine onderofficier. Ziva wordt verrast door een bezoek van haar vader, die ze al twee jaar niet heeft gezien.
«
»
13:10 NCIS
Mossaddirecteur Eli David bezoekt zijn dochter, NCIS-agent Ziva in Washington, maar zijn verblijf in Amerika heeft nog een belangrijke reden.
«
»
14:05 NCIS
Twee voorbijgangers vinden de lichamen van een marinier en een jonge vrouw in een autowrak. Gibbs en zijn team bijten zich vast in de zaak. Het onderzoek roept onprettige herinneringen op bij Abby.
«
»
15:00 NCIS
Na een hackeraanval op NCIS wordt een undercoveragent gedood. Kort daarna kan het team de verantwoordelijke voor de aanval inrekenen, maar Ajay Khan geeft niet zo snel zijn opdrachtgever prijs.
«
»
15:55 NCIS
Directeur Vance neemt verlof en probeert het verdriet over zijn vermoorde vrouw een plek te geven. Echter, wanneer hij nieuwe informatie ontdekt, begint hij overal aan te twijfelen.
«
»
16:50 NCIS
Het team begint een zoektocht naar Ducky en Jimmy, omdat deze zijn verdwenen terwijl ze een lichaam van het plaats delict weghaalden.
«
»
17:40 NCIS
In Washington D.C. worden meerdere vrouwen gedood op dezelfde wijze als een drie jaar oude televisieserie. Frankie Dean, de kapper van Gibbs, is bang dat zijn zoon de dader is en vraagt Gibbs om hulp.
«
»
18:30 NCIS
Ted Lemere, een marinier gespecialiseerd in het opsporen van K9-bommen, is gedood in Afghanistan. Zijn vrouw gelooft dat Teds dood iets te heeft met een kostbare ketting, die cadeau had gekregen. Het team begint een onderzoek in Afghanistan.
«
»
19:25 NCIS
Een hevige storm brengt het team aan boord van de USS Borealis, waar een arts is vermoord. McGee ontdekt dat zijn vader ook aan boord is en ernstig ziek is, iets waar de arts vanaf wist.
«
»
20:20 NCIS
Wanneer een Marinereservist thuiskomt, is haar man vermist en in de huiskamer ligt bloed. Ze vraagt het team om hulp. Ondertussen vermoedt Tony dat Ziva de dood van haar vader wil wreken.
«
»
21:10 NCIS
Terwijl het team de moord op een officier in Virginia onderzoekt, reizen Tony en Ziva naar Berlijn om daar de moordenaar van Ziva's vader te zoeken.
«
»
22:05 NCIS
Het team zoekt koortsachtig naar Bodnar, om de moord op Eli David en Jackie Vance, te vergelden, hoewel Homeland Security hun opdraagt de zaak te laten rusten.
«
»
23:00 NCIS
Een onderzoeker van het 'Department of Defense' analyseert de reactie van het team in de zaak Bodnar. Ondertussen onderzoekt het team of een onderofficier aan paranoia lijdt, wanneer hij beweert dat hij wordt gevolgd.
«
»
23:55 Walker
Terwijl Geri haar best doet om de familie Walker onder de duim te houden, zoeken Walker en Cassie naar aanwijzingen om Bonham te helpen in zijn uur van nood.
«
»
00:55 Walker
Cordell en de familie Walker brengen de dag door op de Rangers markt, maar het is verre van leuk als Cassie iemand uit haar verleden tegenkomt.
«
»
01:35 Walker
Cordell heeft de hulp nodig van mensen uit zijn verleden, maar zijn ze te vertrouwen? Ondertussen laat Trey James en August een nieuwe manier zien om met enkele frustraties van het leven om te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers