TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 CSI: Miami
Een ontsnapte gevangene wordt ervan verdacht dat hij opnieuw een moord heeft gepleegd, omdat de brute stijl van moorden op de zijne lijkt. Wanneer de verdachte Natalia gijzelt, begint zij te geloven dat hij wel eens onschuldig kan zijn.
«
»
08:30 CSI: Miami
Een kooivechter wordt, wegens moord, naar de gevangenis gestuurd en zint op wraak. Hij geeft de schuld aan zijn rivaal voor zijn gevangenisstraf en het verlies van zijn carrière.
«
»
09:10 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op een studente, wiens lichaam is gevonden in een jacuzzi, met haar keel doorgesneden.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 CSI: Miami
Horatio speurt een geheimzinnige verdachte van moord op en ontdekt dan dat het leven van de man een schijnvertoning is.
«
»
11:20 CSI: Miami
Het team pakt de laatste gevangene op die is ontsnapt bij een gevangenisuitbraak, maar hij ontsnapt opnieuw. Het leven van zijn voormalige celgenoot wordt overhoop gehaald, wanneer hij gedwongen wordt om te helpen.
«
»
12:05 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een marineluitenant, wiens lichaam gevonden werd op een bouwplaats, terwijl haar radeloze echtgenoot hen onderbreekt. Ziva denkt over haar toekomst na wanneer Ray terugkomt.
«
»
12:55 Bones
Brennan verwelkomt een intelligente maar excentrieke nieuweling. Hun eerste zaak draait om een tijdreiziger.
«
»
13:45 Bones
Het team onderzoekt menselijke overblijfselen die zijn gevonden bij een afvalverwerkingsbedrijf. Brennan en Booth hebben het over mogelijke vakantiebestemmingen. Cam en Arastoo proberen hun relatie geheim te houden.
«
»
14:30 Bones
De dood van een ex-marinier leidt het team naar een groep `doomsday preppers'. Sweets vindt zijn eigen appartement.
«
»
15:15 Bones
Een undercoveragent wordt dood aangetroffen met een zak diamanten in zijn lichaam. Brennan heeft moeite om vriendelijk over te komen voor een documentaire.
«
»
16:05 Bones
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een televisieproducent. Brennan vindt het moeilijk om te accepteren dat Christine waarschijnlijk een `middelmatig' kind is.
«
»
16:50 Criminal Minds
Een man ontvoert drie studenten en sluit ze op in een kelder, waarna hij hen vertelt dat slechts twee van hen zullen overleven en dat ze zelf moeten beslissen wie van hen zal sterven. Hotch en de analisten voeren het onderzoek uit.
«
»
17:45 Criminal Minds
Dit keer wordt Seattle bezocht door analisten die zullen proberen de bommenwerper te arresteren die de stad heeft geterroriseerd. De bommenwerper is achter bedrijven en plaatsen aan gegaan die automatisering en geavanceerde technologie gebruiken.
«
»
18:35 Criminal Minds
De dochter van machtige diplomaten moet verdenkingen van vriendjespolitiek bestrijden wanneer haar toewijzing aan de eenheid plaatsvindt zonder kennisgeving aan Hotch of Gideon.
«
»
19:30 Criminal Minds
Gideon, Reid en Prentiss reizen naar Guantanamo Bay om de leider van een terroristische groep die daar wordt vastgehouden te ondervragen. Bij een inval in een verdacht huis is een verdacht apparaat gevonden.
«
»
20:25 NCIS: Sydney
Wanneer een haai een arm uitspuugt die Amerikaanse Marine-uitrusting draagt, stelt het onderzoek van het team de loyaliteit van een groep voormalige marineduikers op de proef.
«
»
21:15 NCIS: Sydney
Wanneer het lichaam van een Amerikaanse onderofficier wordt gevonden in het historische en spookachtige Rocks-gebied in Sydney, bevat een decennia oude Navy Cross-medaille de aanwijzing voor het oplossen van de moord.
«
»
22:15 So Help Me Todd
Margaret en Todd verdedigen de internationale operaster, opperdiva en Lyle's moeder, Jaqueline.
«
»
23:10 So Help Me Todd
Lawrence schakelt de diensten van Todd in om de seksuele geaardheid van een rechter te achterhalen. Met het levensonderhoud van haar cliënt op het spel, zoeken Margaret en Lyle naar een onwillige getuige.
«
»
00:05 NCIS: Los Angeles
Een moordonderzoek leidt tot de ontvoering van een arts wiens geavanceerde neurotechnologie kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van wapens. Teamleden worden geïnterviewd door FLETC om te zien of Deeks een goede NCIS-agent zou zijn.
«
»
01:05 Why Women Kill
Alma Fillcot hoopt een onlangs vrijgekomen stoel in haar tuinclub te vullen, onder leiding van de intimiderende Rita Castillo. Maar als Alma Bertrams schokkende geheim ontdekt, komt al die voorbereiding en dat harde werk in gevaar.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers