TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Criminal Minds
Een aantal moorden in Manhattan lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar dan begint de politie te vrezen dat een seriemoordenaar de beruchte 'Son of Sam' kopieert.
«
»
08:50 Criminal Minds
Wanneer mensen uit de omgeving van een populaire tv-actrice dood beginnen te gaan, schakelen Gideon en dr Reid de rest van de Behavioral Analysis Unit in om assistentie te verlenen.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en het team reizen naar Mexico voor het onderzoek naar een seriemoordenaar die het op bejaarden heeft voorzien.
«
»
11:00 Criminal Minds
Een veranderlijke seriemoordenaar leidt Gideon, Hotchner en hun team op een wilde jacht door het zuiden van de VS. De moordenaar verandert van uiterlijk als een kameleon om de autoriteiten te misleiden en door te kunnen gaan met moorden.
«
»
11:50 NCIS
De vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier zijn gevonden in een gestolen handtas en het team gaat op zoek naar de koelbloedige moordenaar.
«
»
12:40 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een voormalig onderzoeksassistent van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorgaf aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen. Een nieuwe speciaal agent komt bij het team.
«
»
13:30 NCIS
Kolonel Parks werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen en Vance wil dat het team de zaak onderzoekt. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, die al snel bekent, maar Gibbs gelooft hem niet.
«
»
14:15 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek met geheimen uit enkele militaire operaties. Het team gaat op zoek naar de schrijver.
«
»
15:05 NCIS
Tegen de zin van Gibbs krijgt Barrett de leiding over het onderzoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in plastic wikkelt nadat hij hen heeft doodgeschoten. Ziva stelt eindelijk haar vriend voor aan het team.
«
»
15:55 NCIS
Een veiligheidscamera legt vast dat een onderofficier een moord pleegt. Gibbs onthult dat Barrett en haar team de zaak van de seriemoordenaar overnemen.
«
»
16:50 NCIS
Tony's ex-partner Danny Price, wordt vermoord gevonden en is waarschijnlijk het laatste slachtoffer van de Port-to-Port moordenaar. Tony denkt terug aan zijn tijd als rechercheur in Baltimore en zijn eerste ontmoeting met Gibbs.
«
»
17:40 NCIS
Het NCIS-team gaat alle mogelijkheden na, wanneer blijkt dat het laatste slachtoffer van de Port-to-Port moordenaar iemand is met persoonlijke banden met het team.
«
»
18:35 NCIS
De levens van het hele NCIS-team verkeren in gevaar, wanneer ze de identiteit van de Port-to-Port moordenaar ontdekken.
«
»
19:25 NCIS
Een vuurgevecht en een hersenschudding zorgen ervoor dat Tony de hulp van Gibbs nodig heeft om zijn herinneringen over het onderzoek terug te krijgen.
«
»
20:20 NCIS
Wanneer een geliefde marinier wordt doodgestoken, vlak na zijn terugkeer uit Afghanistan, doet het team een verrassende ontdekking over zijn verleden.
«
»
21:15 NCIS
Het team doet een verrassende ontdekking wanneer het onderzoek naar de moord op een marineofficier hen leidt naar McGee's grootmoeder.
«
»
22:05 NCIS
Wanneer een huurmoordenaar een marineofficier vermoordt, moet het team de reden zien te achterhalen. Abby ontdekt belangrijke informatie over haar familie nadat ze testen ondergaat voor een nierdonatie.
«
»
23:00 NCIS
Een kustwachtofficier wordt neergeschoten op een vrachtschip en het team vindt een Libanese familie die asiel zoekt in de VS. Ondertussen proberen Tony en McGee de perfecte vrouw voor Gibbs te vinden.
«
»
23:55 Vermist
Joeri, de broer van Michael, verdwijnt nadat hij is vrijgekomen uit de gevangenis. Gezien zijn verleden van drugs en kleine criminaliteit gaat Michael er vanuit dat zijn broer weer op het slechte pad is. De vriendin van Joeri spreekt dat tegen.
«
»
01:05 Vermist
De zestienjarige Louic komt na een avondje stappen niet thuis. De ongeruste ouders informeren bij zijn vrienden, maar niemand weet waar hij is. Uiteindelijk blijkt dat Louic niet zo'n brave jongen is.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers