TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 CSI: Miami
Als een meisje wordt ontvoerd is de enige getuige een blinde man die de ontvoering gehoord heeft. Zijn getuigenis leidt het team naar een verdachte - maar de man die ze verdenken zit al opgesloten.
«
»
07:20 CSI: Miami
De man die Horatio's vrouw vermoord heeft ontsnapt uit de gevangenis. Meteen begint hij aan een wraakactie die veel slachtoffers achterlaat. Het team probeert ondertussen te achterhalen waar hij op uit is.
«
»
08:10 CSI: Miami
Een man beweert dat hij gedroomd heeft over een moord voordat deze gebeurd is. Horatio weet niet zeker of hij waarde aan de man moet hechten, maar om het zekere voor het onzekere te nemen stuurt hij Natalia undercover om de zaak te onderzoeken.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Als de ster van een realityserie vermoord wordt, moet het CSI-team de zaak onderzoeken. Het onderzoek leidt hen naar geobsedeerde fans, jaloerse collega's en het duistere verleden van de sterren.
«
»
10:20 CSI: Miami
Het CSI-team moet achterhalen wie het gemunt heeft op een visser die ternauwernood aan de dood ontsnapt is. Het onderzoek blijkt zeer ingewikkeld te zijn, en het team moet de leugens zien te doorzien.
«
»
11:15 NCIS
De vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier zijn gevonden in een gestolen handtas en het team gaat op zoek naar de koelbloedige moordenaar.
«
»
12:05 Bones
Een invloedrijke echtscheidingsadvocaat, die veel vijanden had, wordt vermoord. Booth en Brennan hebben elkaar al drie maanden niet gezien en dit begint hun relatie te be´nvloeden.
«
»
13:00 Bones
Brennan en het team proberen lijken te identificeren na een explosie in een hotelgarage. Booth heeft een opdracht die hem een promotie zou kunnen opleveren.
«
»
13:55 Bones
Een medewerker bij een dieren-expo leidt het team naar de wereld van dierenhandel. Brennan denkt dat ze een goede presidentskandidaat zou zijn.
«
»
14:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een vrouw wiens lichaam tussen het afval is gevonden. Booth zegt dat Sweets bij hem en Brennan zou kunnen wonen, maar krijgt hier snel spijt van.
«
»
15:45 Bones
Het team identificeert het lichaam van een man die tijdens de aanval op 11 september is omgekomen. Brennan probeert via basketbal de nieuwelingen tot een team om te toveren.
«
»
16:40 Criminal Minds
Een aantal moorden in Manhattan lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar dan begint de politie te vrezen dat een seriemoordenaar de beruchte 'Son of Sam' kopieert.
«
»
17:35 Criminal Minds
Wanneer mensen uit de omgeving van een populaire tv-actrice dood beginnen te gaan, schakelen Gideon en dr Reid de rest van de Behavioral Analysis Unit in om assistentie te verlenen.
«
»
18:35 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en het team reizen naar Mexico voor het onderzoek naar een seriemoordenaar die het op bejaarden heeft voorzien.
«
»
19:30 Criminal Minds
Een veranderlijke seriemoordenaar leidt Gideon, Hotchner en hun team op een wilde jacht door het zuiden van de VS. De moordenaar verandert van uiterlijk als een kameleon om de autoriteiten te misleiden en door te kunnen gaan met moorden.
«
»
20:25 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de dodelijke bomaanslag in een bar en de dreigende turfoorlog waarbij Sasha Broussard betrokken is. Pride moet in het reine komen met Connor in zijn leven. Carter en Hannah werken aan het definiŰren van hun nieuwe relatie.
«
»
21:15 NCIS: New Orleans
Pride stuurt het team om Sasha te linken aan de recente aanslagen in New Orleans. Carter en Tammy zoeken naar een gestolen hoog opgeleide militaire hond. Pride en Rita nemen een belangrijke beslissing over hun huwelijk.
«
»
22:15 Family Law
Het bedrijf gaat aan de slag met Charisma Singhal, een jonge superster die nogal gewend is aan alles te doen dat in haar opkomt. Haar oudere broer wil dat ze naar het conservatorium gaat.
«
»
23:10 Family Law
Abby's proeftijd loopt ten einde en ze zal moeten kiezen tussen haar werk bij Svensson en Svensson of een aanbod van haar oude firma. Harry wordt gedwongen te kiezen tussen zijn dochter en zijn trots.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Tijdens een overval vinden dieven het lichaam van een vermoorde marine-reservist. NCIS moet samenwerken met de inbrekers om de moordenaar te vinden. Kensi en Deeks vragen zich af of ze klaar zijn om de sprong te wagen en een huis te kopen.
«
»
01:10 Vermist
Vijf jaar na de verdwijning van de 20-jarige studente Lotte duikt er plots een nieuw spoor op in de zaak. Dit zou betekenen dat haar toenmalige professor sociologie, die destijds werd veroordeeld voor de moord op Lotte, onterecht heeft vastgezeten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers