TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Criminal Minds
Het BAU-team gaat naar Denver om erachter te komen wat verschillende koelbloedige moorden van plan zijn. Prentiss wordt ondertussen gedwongen haar langeafstandsrelatie met speciaal agent Andrew Mendoza te overwegen.
«
»
08:35 Criminal Minds
Prentiss en J.J. maken een beslissing over de toekomst, wanneer ze te maken krijgen met een onverwacht baanaanbod. Ondertussen reist de BAU naar Beaumont in Texas, om een reeks moorden op zakenmannen en prostituees te onderzoeken.
«
»
09:25 Criminal Minds
Het is een jaar nadat Rossi bijna door Everett Lynch vermoord werd en met inspiratie van zijn voormalige partner, Jason Gideon, ontwikkelt Rossi nieuwe theorieën. Het BAU team gaat op pad om Lynch te vangen.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:45 Criminal Minds
Na de explosieve ontmoeting met Everett Lynch, lijdt dr. Reid aan hersenletsel en ziet geesten uit zijn verleden in zijn hallucinaties. De BAU doet een schokkende ontdekking over Lynch.
«
»
11:35 NCIS
In de nacht van Halloween, wordt een marinier, die bekend stond om zijn liefde voor baldadige grapjes, dood gevonden in zijn auto. Het team ontdekt dat zijn grappen de reden van zijn dood kunnen zijn.
«
»
12:25 NCIS
Een van de boten van Gibbs wordt in de haven gevonden met twee vermoorde soldaten aan boord. Gibbs moet de betrokkenheid van zijn vriend en mentor Mike Franks onderzoeken en de gevolgen voor zijn carrière zien te beperken.
«
»
13:15 NCIS
Vance krijgt hulp van de overige teamleden wanneer een moordenaar uit zijn verleden terugkeert. Tim ontmoet een interessante dame in een koffiebar.
«
»
14:05 NCIS
Het team moet creatief te werk gaan, wanneer een poging tot roof de dood veroorzaakt van een jonge vrouwelijke marinier en in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt.
«
»
14:55 NCIS
Het team onderzoekt, rondom Thanksgiving, de gruwelijke dood van een marinier. Een web van duistere militaire geheimen komt langzaam aan de oppervlakte.
«
»
15:50 NCIS
Ze zoon van een priester wordt dood gevonden, het team vermoedt een misdaad gebaseerd op haat. Ondertussen komt Gibbs' vader op 'kerstvisite'.
«
»
16:45 NCIS
Een marinepiloot wordt dood gevonden in een afgezonderd gebied, tijdens het onderzoek wordt het team tegengewerkt door een ongeremde advocaat met een dubbele agenda.
«
»
17:40 NCIS
Tony's vader raakt betrokken bij een zaak omtrent een moordcomplot gericht op een prins. Gibbs vraagt zich echter af of Tony nog wel een neutraal kan blijven door de betrokkenheid van zijn vader.
«
»
18:30 NCIS
Een moordenaar heeft de kroongetuige in een verduisteringszaak als doelwit, het team wordt ingeschakeld om de getuige veilig thuis te krijgen.
«
»
19:25 NCIS
Het team moet een terroristische groepering tegenhouden die dreigt een bom tot ontploffing te brengen in Washington D.C., de hoofdstad van de Verenigde Staten.
«
»
20:20 NCIS
Een chauffeur van een schimmig bezorgbedrijf wordt dood gevonden, het NCIS-team gaat op pad om, samen met de FBI, de illegale praktijk rondom dit bedrijf dwars te bomen.
«
»
21:15 NCIS
Wanneer Gibbs' ex-schoonmoeder verdachte is in een moordonderzoek, komen er langzaam allerlei pijnlijke geheimen aan de oppervlakte.
«
»
22:05 NCIS
Het team onderzoekt een schietincident bij de mariniers in Washington, hier komen ze erachter dat er veel meer achter het leven zit dan ze gedacht hadden.
«
»
23:00 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt, samen met de kustwacht, de dood van een duiker van de marine die op zoek was naar een schat op de bodem van de oceaan.
«
»
00:00 Vermist
Maarten Van Laer werd het laatst gezien op een brug, klaar om te springen. De Cel Vermiste Personen wordt ingeschakeld en ontdekt dat Maarten ondanks zijn succesvolle carrière een grote schuldenberg met zich meedraagt.
«
»
01:05 Vermist
Jimmy Verdonck, een ex-crimineel die zijn leven heeft gebeterd, komt na een nachtje doorzakken niet meer thuis. Zijn vriendin vreest dat hij weer het slechte pad op is. Het team ontdekt dat Jimmy vermoedde dat zijn broer Kurt onschuldig vast zit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers