TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Neighbours: A New Chapter
Reece gaat gebukt onder haar eigen leugens, er wordt een tijdelijke beslissing genomen over het lot van Erinsborough, en Cara gaat de confrontatie aan met haar uitdagingen.
«
»
01:15 How to Be Single
New York is gevuld met eenzame zielen op zoek naar de perfecte match. Een jongevrouw raakt bevriend met haar nieuwe collega die haar leert om plezier te maken.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Criminal Minds
De gemummificeerde overblijfselen van talloze slachtoffers worden gevonden in de muren van een afgelegen huis van een ouder echtpaar in South Carolina. Rossi, J.J. and Simmons gaan achter een spoor van aanwijzingen.
«
»
09:50 Criminal Minds
Zes personen ontvingen elk een mysterieus pakje. Wat verbindt deze mensen? Simmons en zijn vrouw Kristy kennen problemen met hun zoon, die van school werd gestuurd.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Criminal Minds
Net als de BAU de politie helpt bij een moord, wordt er een tweede moord gepleegd op een soortgelijke manier. Prentiss maakt zich zorgen om Garcia's gedrag.
«
»
11:50 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een spookverhaal over een grote man wanneer twee mensen vermist worden. Een derde persoon verschijnt de volgende dag plotseling, maar kan weinig informatie bieden.
«
»
12:35 NCIS
NCIS werkt aan het oplossen van de moord op een marinier die lijkt te zijn vermoord omdat hij een Afghaanse vluchteling heeft geholpen. Jimmy worstelt met de druk die gepaard gaat met het opvoeden van zijn tienerdochter.
«
»
13:20 NCIS
Het team onderzoekt een luitenant van de marine die beschuldigd wordt van een poging tot moord op haar man, maar die zich van de aanval niets kan herinneren. Kasie worstelt met een mogelijke medische dreiging.
«
»
14:05 NCIS
Knight is op de plaats van een ongeval, ze redt een vrouw en haar zoon. Als de politie arriveert, wil het slachtoffer niet met hen praten. Knight vraagt zich af waarom en gaat naar het ziekenhuis.
«
»
14:45 NCIS
NCIS onderzoekt de moord op de dochter van een senator die een rebelse reputatie en een grote online aanhang heeft. Jimmy gaat de strijd aan met een oude rivaal van de universiteit.
«
»
15:30 NCIS
NCIS moet een reeks ontmoetingen met Russische spionnen onderzoeken die mogelijk verband houden met een verdachte moord. Jimmy legt per ongeluk een bekentenis af die de loop van zijn relatie met Knight kan veranderen.
«
»
16:15 NCIS
Agent Torres belandt in de gevangenis terwijl het team een dreigende terroristische aanval op Amerikaanse bodem probeert te voorkomen.
«
»
17:05 NCIS
Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wilde alles opbiechten aan Vance maar werd vermoord voor hij de kans kreeg.
«
»
17:50 NCIS
Een luitenant wordt verdacht van de moord op zijn vrouw maar is onvindbaar op zijn schip. Iemand heeft zijn marinepapieren gestolen om zo toegang tot de veiligheidssystemen van het schip te krijgen.
«
»
18:40 NCIS
Senator Patrick Kiley vraagt Gibbs om hulp wanneer zijn minnares wordt vermoord. Gibbs start het onderzoek en houdt de affaire geheim om het imago van Kiley niet te schaden.
«
»
19:25 NCIS
Vlak buiten een bar is een marinier vermoord en een andere ernstig gewond. Het onderzoek voert naar de geboortestad van Gibbs waar het team ontdekt dat de gewonde marinier het doelwit van de aanslag was.
«
»
20:20 NCIS
Onderzoek naar de moord op marinier Rob Brewer die in zijn garage werd doodgemarteld, leidt naar een FBI-getuige die op het punt staat te getuigen tegen een berucht bendelid.
«
»
21:05 NCIS
Het team ontvangt verschillende filmpjes met daarin aanwijzingen voor de volgende moord. van een psychopaat en Gibbs lijkt het volgende slachtoffer te worden.
«
»
22:00 NCIS
Vance voegt groentje Dwayne Wilson toe aan het team van Gibbs. Hij helpt bij het oplossen van een bankoverval waarbij een bewaker om het leven kwam. Gibbs krijgt zijn twijfels over een van zijn teamleden.
«
»
22:40 NCIS
Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing zich vergist hebben wat betreft agente Langer. Zij blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn. Ze bedenken een plan om de echte mol en de opdrachtgever te ontmaskeren.
«
»
23:35 Vermist
Christine Seynhaeve, het hoofd van de politie-administratie, verdwijnt spoorloos. Bezorgde collega's ontdekken bloedsporen bij haar thuis, maar van Christine ontbreekt elk spoor. De Cel zet onmiddellijk een onderzoek in gang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers