TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 ER
Amy raakt in paniek wanneer haar manische moeder plots in het ziekenhuis opduikt om haar te bezoeken. Dokter Benton ontdekt dat een slachtoffer een schot een naast familielid is en dokter Chen confronteert de vader van haar baby.
«
»
01:15 The L Word: Generation Q
Bette worstelt met oude gevoelens en Shane wordt op de proef gesteld door haar relatie met Quiara. Het wordt Alice zowel thuis als op het werk teveel. Micah stelt José voor aan zijn moeder.
«
»
02:05 The L Word: Generation Q
De spanningen lopen hoog op terwijl Bette en Dani wachten op de verkiezingsuitslag. Shane en Quiara staan voor een moeilijke uitdaging. Sophie en Dani overwegen opnieuw een grote stap in hun relatie te zetten.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Criminal Minds
Het team wordt opgeroepen om een zaak te onderzoeken waarbij bioterrorisme een rol lijkt te spelen in een reeks mysterieuze sterfgevallen. Garcia bezoekt haar stiefbroer om een moeilijk familieprobleem te bespreken.
«
»
09:45 Criminal Minds
Het BAU-team reist af naar Taos, New Mexico, en onderzoekt daar verschillende verdachte sterfgevallen waarbij de slachtoffers allemaal getroffen werden door een mysterieuze hersenaandoening.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Criminal Minds
Reid stuit in een stockageruimte op Owen Quinn, een voormalig special agent van de FBI. Het BAU-team trekt de geloofwaardigheid van de man in twijfel.
«
»
11:55 Criminal Minds
Reid en Garcia worden ontvoerd door een massamoordenaar. Het team moet ze vinden. De BAU duikt haar eigen verleden in om erachter te komen waarom Reid en Garcia doelwitten zijn.
«
»
12:40 NCIS
Alle NCIS-afdelingen vieren de pensionering van hun voormalige professor in Washington D.C.. Hun werelden raken met elkaar verstrengeld wanneer de NCIS-agenten de schokkende zelfmoord van diezelfde professor moeten onderzoeken.
«
»
13:30 NCIS
Parker ontdekt dat hij het slachtoffer is van identiteitsfraude, terwijl hij de ongewone moord op een luitenant-ter-zee onderzoekt. Knight en Jimmy lopen tegen obstakels aan in hun relatie, naarmate hun band hechter wordt.
«
»
14:15 NCIS
Een oude vriend van Torres komt hem gehavend en bebloed om raad vragen tijdens een undercover FBI-operatie, maar verdwijnt vervolgens weer. NCIS helpt hem op te sporen, terwijl McGee zich voorbereidt op zijn deelname aan een populaire spelshow.
«
»
15:00 NCIS
Als voorbereiding op een rol volgt een actrice het team terwijl ze een onthoofdingszaak onderzoeken.
«
»
15:40 NCIS
Parker moet zichzelf inhouden wanneer een oplichter uit zijn verleden verdacht wordt van moord.
«
»
16:25 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een carpoolchauffeur die werd gevonden na een auto-ongeluk. De vader van Parker, die tijdelijk bij hem woont, helpt het team bij hun onderzoek.
«
»
17:10 NCIS
Het NCIS-team komt in actie om te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor een mogelijke terroristische aanval op een parkeergarage in een stripwinkel. Knights vader krijgt te maken met gezondheidsproblemen terwijl hij in Japan is.
«
»
17:55 NCIS
NCIS werkt aan het oplossen van de moord op een marinier die lijkt te zijn vermoord omdat hij een Afghaanse vluchteling heeft geholpen. Jimmy worstelt met de druk die gepaard gaat met het opvoeden van zijn tienerdochter.
«
»
18:45 NCIS
Het team onderzoekt een luitenant van de marine die beschuldigd wordt van een poging tot moord op haar man, maar die zich van de aanval niets kan herinneren. Kasie worstelt met een mogelijke medische dreiging.
«
»
19:30 NCIS
Knight is op de plaats van een ongeval, ze redt een vrouw en haar zoon. Als de politie arriveert, wil het slachtoffer niet met hen praten. Knight vraagt zich af waarom en gaat naar het ziekenhuis.
«
»
20:20 NCIS
NCIS onderzoekt de moord op de dochter van een senator die een rebelse reputatie en een grote online aanhang heeft. Jimmy gaat de strijd aan met een oude rivaal van de universiteit.
«
»
21:10 NCIS
NCIS moet een reeks ontmoetingen met Russische spionnen onderzoeken die mogelijk verband houden met een verdachte moord. Jimmy legt per ongeluk een bekentenis af die de loop van zijn relatie met Knight kan veranderen.
«
»
21:55 NCIS
Agent Torres belandt in de gevangenis terwijl het team een dreigende terroristische aanval op Amerikaanse bodem probeert te voorkomen.
«
»
22:45 NCIS
Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wilde alles opbiechten aan Vance maar werd vermoord voor hij de kans kreeg.
«
»
23:40 Vermist
Ambulancier Thomas komt na zijn nachtdienst thuis niet opdagen. Zijn vrouw maakt zich zorgen, want Thomas vergeet nooit om zijn gehandicapte dochter 's ochtends naar school te brengen. De Cel ontdekt dat Thomas een illegaal handeltje heeft opgezet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers