TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Neighbours: A New Chapter
Toadie is geschokt als ze ontdekt dat ze bedrogen is. Byron plant de perfecte date, geheel op Australische wijze. De Varga-Murphys hebben een moeilijke start naarmate ze zich verder in de gemeenschap nestelen.
«
»
01:05 The L Word: Generation Q
Bette bereidt zich voor op een belangrijk burgemeestersdebat. Alice krijgt een grote gast en moedigt Nat aan om uit te breiden. Shane bezoekt intussen een bar en raakt verwikkeld in het leven van twee medewerkers. En Dani en Sophie's families botsen.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Criminal Minds
Ver weg van FBI director Linda Barnes, komt het BAU team op een geheime locatie samen om het onderzoek te voeren naar een verdachte die jonge vrouwen zou kidnappen en fotograferen.
«
»
09:55 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Oklahoma geroepen om onderzoek te voeren naar man die het slaperige stadje Guymon in zijn greep houdt door de ene moord na de andere te plegen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te doen naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt. Rossi krijgt onverwacht bezoek van zijn ex-vrouw, Krystall Richards.
«
»
11:55 Criminal Minds
Er vindt een gijzeling plaats in het advocatenkantoor in Washington waar ook de vrouw van Simmons werkt. Het team trekt ter plaatse.
«
»
12:45 NCIS
Wanneer een lijk wordt gevonden op een oude begraafplaats waarvan men denkt dat deze vervloekt is, probeert het team het motief en de symboliek achter de misdaad te achterhalen. Torres ontdekt dat hun leven in gevaar is.
«
»
13:30 NCIS
Wanneer een lichaam wordt gevonden op een camping, staat het team voor een raadsel. Ze vermoeden dat het om een berenaanval gaat, totdat er gruwelijk bewijsmateriaal opduikt. De ex-vriend van agent Knight wordt opgeroepen om te assisteren.
«
»
14:15 NCIS
Agent Parker komt in actie om directeur Vance te beschermen na een angstaanjagende inbraak. Het team merkt op dat de opbloeiende romance van Jessica en Jimmy steeds serieuzer wordt.
«
»
15:05 NCIS
Tijdens het onderzoek naar de dood van een mede-NCIS-agent, die op de katten van een vriend paste, realiseert het team zich dat een van hen in het geheim onderzoek deed naar een mogelijke mol.
«
»
15:45 NCIS
Een man komt naar NCIS en beweert dat iemand hem probeert te vermoorden. De persoon in kwestie is zijn vrouw. Vance kent de man en zijn verleden, dus hij neemt hem niet serieus. Toch lijkt het erop dat het stel een stormachtig huwelijk heeft.
«
»
16:30 NCIS
Een onbekende schutter veroorzaakt grote chaos tijdens een jaarlijkse hardloopwedstrijd op Thanksgiving. Tijd is van essentieel belang voor het team om de dader te vinden. Kasie sluit zich aan bij Knight voor de Thanksgiving-lunch bij zijn zus.
«
»
17:15 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een student die werd aangereden door een vrachtwagen, nadat hij zich op onverklaarbare wijze eerst op straat had uitgekleed voordat hij de weg opliep.
«
»
18:00 NCIS
Alle NCIS-afdelingen vieren de pensionering van hun voormalige professor in Washington D.C.. Hun werelden raken met elkaar verstrengeld wanneer de NCIS-agenten de schokkende zelfmoord van diezelfde professor moeten onderzoeken.
«
»
18:45 NCIS
Parker ontdekt dat hij het slachtoffer is van identiteitsfraude, terwijl hij de ongewone moord op een luitenant-ter-zee onderzoekt. Knight en Jimmy lopen tegen obstakels aan in hun relatie, naarmate hun band hechter wordt.
«
»
19:30 NCIS
Een oude vriend van Torres komt hem gehavend en bebloed om raad vragen tijdens een undercover FBI-operatie, maar verdwijnt vervolgens weer. NCIS helpt hem op te sporen, terwijl McGee zich voorbereidt op zijn deelname aan een populaire spelshow.
«
»
20:20 NCIS
Als voorbereiding op een rol volgt een actrice het team terwijl ze een onthoofdingszaak onderzoeken.
«
»
21:05 NCIS
Parker moet zichzelf inhouden wanneer een oplichter uit zijn verleden verdacht wordt van moord.
«
»
21:50 NCIS
NCIS onderzoekt de dood van een carpoolchauffeur die werd gevonden na een auto-ongeluk. De vader van Parker, die tijdelijk bij hem woont, helpt het team bij hun onderzoek.
«
»
22:35 NCIS
Het NCIS-team komt in actie om te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor een mogelijke terroristische aanval op een parkeergarage in een stripwinkel. Knights vader krijgt te maken met gezondheidsproblemen terwijl hij in Japan is.
«
»
23:25 Vermist
De verdwijningszaak van Hanne leidt tot een breuk tussen Tine Peeters en Eric Coppens, die opstapt. Het afscheid is van korte duur, want de Cel, die nu geleid wordt door Tine, moet meteen in actie komen voor de verdwijning van een driejarig meisje.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers