TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Neighbours: A New Chapter
Jane wordt verraden door een goede vriendin. De spanningen in Ramsay Street lopen op door een nieuwe rivaliteit. Harold ontvangt steun van zijn beste vrienden, terwijl zijn angsten voor de toekomst een breekpunt bereiken.
«
»
01:20 Soof: Een nieuw begin
Soof heeft haar eerste opname in de studio en heeft een bijzondere gast. Haar relatie met Victor wordt serieuzer. Hij vindt dat ze werk en privé gescheiden moeten houden. Kasper en Josine storten zich op hun nieuwe project: de bus.
«
»
02:05 Soof: Een nieuw begin
Het kookprogramma is een succes, maar Jim is bezorgd dat Soof te ver van zichzelf af komt staan. Dies maakt voor het schoolfeest een bijzondere cake, waardoor Kasper en Soof onmiddellijk naar school moeten.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Criminal Minds
Het BAU wordt naar New York geroepen nadat een aantal lijken gevonden zijn in Central Park.
«
»
09:30 Criminal Minds
De BAU moeten een reeks moorden onderzoeken waarbij cryptische berichten in de monden van elk slachtoffer worden gevonden.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Criminal Minds
Na vernielingen ontdekt de New Orleans Police een massagraf in een crypte van een plaatselijke begraafplaats. Ze roepen het team erbij om ondezoek te doen.
«
»
11:40 Criminal Minds
De assistent-directeur van de nationale veiligheidsdienst van de FBI, Linda Barnes, treedt toe tot de BAU en onderzoekt een viervoudige moord op een groep kamergenoten in St. Louis.
«
»
12:25 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een gepensioneerde marineofficier die in de rouwgroep van Palmer en Knight zat. Torres krijgt een telefoontje van agente Jane Tennant om naar Hawaii te komen.
«
»
13:15 NCIS
Een beruchte wapenhandelaar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, en het aantal moorden stijgt explosief. Torres wordt gedwongen de gevolgen onder ogen te zien van zijn daden tijdens een undercoveroperatie waaraan hij jaren geleden heeft meegewerkt.
«
»
14:00 NCIS
Het team onderzoekt een bende sluwe tieners na een reeks inbraken op de marinebasis Quantico. Terwijl hij aan de zaak werkt, krijgt agent McGee een band met één van de tienermeisjes, Teagan Fields.
«
»
14:45 NCIS
Het team onderzoekt de onverwachte dood van een reservist van de marine die onderzoeksjournalist was. De ontluikende romance van Knight en Jimmy wordt onderbroken wanneer een orgaantransplantatie fataal misloopt.
«
»
15:30 NCIS
Als Parker erin wordt geluisd en wordt beschuldigd van moord, zetten de teamleden hun baan en hun leven op het spel om tijd te winnen en de waarheid te achterhalen.
«
»
16:15 NCIS
Special Agent Alden Parker is nog steeds op de vlucht met zijn ex-vrouw. Het team onderzoekt wie uit zijn verleden een persoonlijke vendetta tegen hem zou kunnen hebben in de hoop Parker's naam te zuiveren.
«
»
17:00 NCIS
McGee's privéleven en zijn carrière komen samen, wanneer een vader van de school van zijn kinderen betrokken blijkt te zijn bij een inbraak in een opslagbunker van de overheid.
«
»
17:45 NCIS
Wanneer een lijk wordt gevonden op een oude begraafplaats waarvan men denkt dat deze vervloekt is, probeert het team het motief en de symboliek achter de misdaad te achterhalen. Torres ontdekt dat hun leven in gevaar is.
«
»
18:35 NCIS
Wanneer een lichaam wordt gevonden op een camping, staat het team voor een raadsel. Ze vermoeden dat het om een berenaanval gaat, totdat er gruwelijk bewijsmateriaal opduikt. De ex-vriend van agent Knight wordt opgeroepen om te assisteren.
«
»
19:25 NCIS
Agent Parker komt in actie om directeur Vance te beschermen na een angstaanjagende inbraak. Het team merkt op dat de opbloeiende romance van Jessica en Jimmy steeds serieuzer wordt.
«
»
20:20 NCIS
Tijdens het onderzoek naar de dood van een mede-NCIS-agent, die op de katten van een vriend paste, realiseert het team zich dat een van hen in het geheim onderzoek deed naar een mogelijke mol.
«
»
21:10 NCIS
Een man komt naar NCIS en beweert dat iemand hem probeert te vermoorden. De persoon in kwestie is zijn vrouw. Vance kent de man en zijn verleden, dus hij neemt hem niet serieus. Toch lijkt het erop dat het stel een stormachtig huwelijk heeft.
«
»
21:55 NCIS
Een onbekende schutter veroorzaakt grote chaos tijdens een jaarlijkse hardloopwedstrijd op Thanksgiving. Tijd is van essentieel belang voor het team om de dader te vinden. Kasie sluit zich aan bij Knight voor de Thanksgiving-lunch bij zijn zus.
«
»
22:40 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een student die werd aangereden door een vrachtwagen, nadat hij zich op onverklaarbare wijze eerst op straat had uitgekleed voordat hij de weg opliep.
«
»
23:35 Vermist
Een alarmerend telefoontje. Dat is het laatste teken van leven van Hanne, de zus van hoofdinspecteur Tine Peeters. Wanneer Tine ontdekt dat Carl Delaere, de man die Hanne verkrachtte, vervroegd vrijkwam, neemt het onderzoek een nieuwe wending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers