TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Bones
Er spoelt een romp aan op het strand. Aan de hand van de borstimplantaten kan het slachtoffer geïdentificeerd worden. Het gaat om Patricia Ludmuller, een vrouw wier verleden gehuld is in mysteries.
«
»
08:35 Geen uitzending
«
»
09:35 Without a Trace
Jack en zijn collega-detectives moeten op zoek naar weduwnaar Ted Jordano en zijn tienerkinderen Nicole en Dylan.
«
»
10:20 Geen uitzending
«
»
11:20 Grey's Anatomy
Meredith komt voor een persoonlijk dilemma te staan en weet niet goed hoe ze de situatie moet aanpakken. Richard loopt een oude bekende tegen het lijf.
«
»
12:10 Geen uitzending
«
»
13:15 Full House
Michelle speelt met de muziekinstrumenten van Jesse, terwijl hij haar dit uitdrukkelijk had verboden. Danny wil dit voorval niet door de vingers zien.
«
»
13:40 Full House
D.J. is geslaagd voor haar theoretisch rijexamen. Danny staat echter niet te springen om zijn dochter te leren rijden.
«
»
14:10 Castle
Een populaire televisiester die deelnam aan een realityreeks wordt dood aangetroffen. Beckett wordt belast met het onderzoek. Ondertussen gaat Castle op zoek naar het perfecte valentijnscadeau.
«
»
15:05 Friends
Ross heeft zijn kersverse vrouw Emily beloofd dat hij niet meer met Rachel zal optrekken. Wanneer hij het slechte nieuws aan Rachel vertelt, is zij in alle staten.
«
»
15:30 Two and a Half Men
Jake wordt van school gestuurd nadat hij een klasgenote zwaar vernederde. Alan vraagt Charlie om een dag zijn praktijk over te nemen. Charlie heeft meteen enkele ideetjes voor de praktijk.
«
»
16:00 Without a Trace
Een blank meisje en een zwarte jongen verdwijnen op bijna hetzelfde moment. De verdwijning van het blanke meisje trekt alle aandacht, hoewel de pers gevraagd werd om beide zaken gelijk te behandelen.
«
»
17:00 Grey's Anatomy
Meredith ontfermt zich over een familie vluchtelingen en brengt zo haar carrière mogelijk in gevaar. Maggie behandelt iemand van Station 19. Jo leert een harde les.
«
»
17:55 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de ontvoering van Sarah el-Masri, de dochter van een invloedrijke Arabische zakenman.
«
»
18:45 Criminal Minds
Een vijfjarige jongen wordt dood teruggevonden, acht dagen nadat hij werd ontvoerd. Wanneer een tweede kind wordt ontvoerd, beseft het team dat het maar zes dagen heeft om het kind terug te vinden.
«
»
19:40 Bones
Brennan en haar collega's bestuderen een samengeperst autowrak dat de stoffelijke resten van een volwassen man bevat.
«
»
20:35 The Flight Attendant
Cassie ontdekt dat iemand bij haar thuis heeft ingebroken. Ze besluit de herdenkingsdienst van Alex bij te wonen om zo Miranda te kunnen vinden. Annie wil meer weten over de familie Sokolov.
«
»
21:35 The Flight Attendant
Cassie slaagt erin om bij Alex thuis bewijsmateriaal te vinden. Het leidt haar naar een bedrijf dat privéjets verhuurt. Ondertussen krijgt ze ook nog bezoek van haar broer Davey en zijn gezin.
«
»
22:30 The Graham Norton Show
Gasten: Michelle Williams, Helena Bonham Carter, Russell T. Davies, Oti Mabuse en Brendan Fraser. Muzikale gast: Cat Burns.
«
»
23:35 Friends
Hoewel Joey het verschrikkelijk vindt een geheim te bewaren, verraadt hij de geheime relatie van Monica en Chandler niet.
«
»
00:10 Two and a Half Men
Charlie is van streek wanneer hij ontdekt dat zijn broer Alan en diens ex-vrouw Judith een verzoening overwegen. Hij vreest dat hij zijn neefje Jake op die manier nog nauwelijks te zien zal krijgen.
«
»
00:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip maant zijn gezin aan om in hun oude buurt vrijwilligerswerk te verrichten. Iedereen gaat akkoord, maar draagt op zijn eigen manier z'n steentje bij.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers