TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Om de claim van hun buren op hun eigendom te weerleggen, besluiten Mike en Alison hen uit te nodigen voor een plechtig etentje. Maar Mike en Alison kennen niets van de strikte etiquette.
«
»
06:00 Father Brown
Father Brown en Mrs. McCarthy gaan langs bij de gedesoriënteerde William, die beweert dat zijn dochter Charlotte vermist is.
«
»
06:45 New Tricks
Er duikt nieuwe informatie op dat de dood van een marktkramer is gelinkt aan een reeks verkrachtingen. Het team van UCOS mag de hoofdverdachte echter niet ondervragen.
«
»
07:40 Call the Midwife: Xmas 2014
Het is precies honderd jaar geleden dat de eerste zusters zich in Poplar vestigden en Shelagh organiseert een feestje om dat te vieren. Zuster Hilda vindt dat zij de festiviteiten had moeten leiden.
«
»
08:35 The Larkins
Het is Kerstmis bij de Larkins en dat betekent dat er nog veel meer gegeten wordt dan gewoonlijk!
«
»
09:40 Midsomer murders
Deel 1/2. Het comicfestival van Carver Valley is in volle gang als het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een ex-supermodel.
«
»
10:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Een supermodel wordt vermoord aangetroffen.
«
»
11:15 All Creatures Great and Small
Wanneer op de radio bekend wordt gemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat, wordt iedereen in Skeldale House gedwongen na te denken over wat belangrijk is in het leven.
«
»
12:05 Death in Paradise
Het romantische weekendje van Humphrey en Martha in het afgelegen Hotel Cecile wordt al tijdens de eerste nacht van hun verblijf verstoord wanneer de hoteleigenaar doodgestoken wordt.
«
»
13:00 Rosemary and Thyme
Rosemary en Thyme helpen bij de reorganisatie van het zadenmuseum dat eigendom is van de nakomelingen van de beroemde botanicus Edwin Pargeter. Maar dan wordt er een man dood aangetroffen.
«
»
13:50 Father Brown
Father Brown onderzoekt de dood van een circusclown en probeert ondertussen eveneens te achterhalen waarom een parochiaan ermee akkoord is gegaan om met de sinistere tovenaar Welkins te trouwen.
«
»
14:45 New Tricks
Het team van UCOS wordt onderzocht door een psychologe in het kader van een onderzoek naar ouderen op de werkvloer. Al snel blijkt dat ze een heel andere reden heeft voor haar bezoek.
«
»
15:50 Agatha Raisin
Vlak voor de bruiloft van James en zijn Welshe verloofde Eirwen worden Agatha, Toni, Charles, Bill en Wilkes uitgenodigd om te gaan paintballen op een stuk grond dat eigendom is van Eirwens vader.
«
»
16:45 Ghosts
Alison en Mike denken dat al hun problemen van de baan zijn wanneer ze een groot landhuis erven. Maar het bouwvallige huis wordt bewoond door de geesten van de vorige eigenaars.
«
»
17:20 Ghosts
Alison wordt opgejaagd door de geesten. Ze probeert hen te negeren, maar dat lukt niet zo goed. Mikes pogingen om van het spookhuis een gezellige plek te maken, hebben rampzalige gevolgen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom.
«
»
19:00 Midsomer murders
Als het lichaam van de rijke landeigenaar Gregory Lancaster in de nacht van zijn overlijden verdwijnt, krijgt het dorp Little Malton te maken met een sinister web van geheimen en leugens.
«
»
20:00 Midsomer murders
Hoofdinspecteur Barnaby, inspecteur Nelson en de nieuwe forensisch patholoog Kam Karimore worden in een macabere wereld van lijkenroof gezogen als ze de schurk proberen te identificeren.
«
»
21:00 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiënte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Na de dood van een bendeleider en een politieman die omkwamen tijdens een straatgevecht onder bendes, wordt onderzocht of dit iets te maken kan hebben met de overval op een bokser.
«
»
23:05 The Singapore Grip
Singapore 1941. Rubberbaron Walter Blackett en zijn gezin leiden een luxeleven in Singapore, ver weg van het oorlogsgeweld in Europa.
«
»
00:05 Flesh and Blood
Vivien en Mark maken plannen voor hun reis naar India, maar door het wantrouwen dat de kinderen tegen Mark koesteren, komt de relatie van het stel onder druk te staan.
«
»
00:50 Father Brown
Father Brown onderzoekt de dood van een circusclown en probeert ondertussen eveneens te achterhalen waarom een parochiaan ermee akkoord is gegaan om met de sinistere tovenaar Welkins te trouwen.
«
»
01:35 Downton Abbey
Meneer Mason verhuist naar de boerderij en krijgt veel hulp. Edith benoemt de jonge Laura Edmunds als haar uitgever. Carson klaagt weinig subtiel tegen zijn vrouw...
«
»
02:30 Jonathan Creek
Jonathan tracht een meisje te vinden dat op mysterieuze wijze is verdwenen na een bezoek aan het huis van een rockster.
«
»
03:25 Death in Paradise
Humphrey en zijn team worden door een storm afgesneden van de bewoonde wereld wanneer ze een moord onderzoeken op een privé-eiland. 's Nachts bevinden ze zich in hetzelfde huis als de moordenaar.
«
»
04:20 Rosemary and Thyme
Rosemary en Thyme helpen bij de reorganisatie van het zadenmuseum dat eigendom is van de nakomelingen van de beroemde botanicus Edwin Pargeter. Maar dan wordt er een man dood aangetroffen.
«
»
05:10 The Salisbury Poisonings
Op 4 maart 2018 treffen de hulpdiensten in een park in Salisbury de bewusteloze lichamen van voormalig spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia op een bankje aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers