
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | De smaaktoerist |
In Diest ruikt Jeroen zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden.
«
»
06:20 | De Sterrenkaart - Nederland |
De familie Tsang startte in 1982 als afhaalchinees. Sinds 2018 koken ze er in Sint Willebrord met 1 Michelinster. We kijken naar dit waanzinnige parcours, luisteren naar een prachtig familieverhaal en proeven van topgerechten met pit.
«
»
06:50 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
07:20 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
07:50 | De dagschotel |
Wij Belgen zijn gek op mosselen. Met frietjes en mayonaise, erg lekker, maar natuurlijk ook veel calorieën.
«
»
08:00 | Veggie |
In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten.
«
»
08:20 | Veggie |
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
08:35 | Tot op de graat |
In deze aflevering van Tot op de graat mag Johan Segers proeven van echte Belgische mosselen, die in onze Noordzee leven.
«
»
09:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
09:25 | Toasted on Wheels! |
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
09:55 | Nuances |
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
10:30 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
11:25 | A la carte |
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
11:55 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
12:30 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
13:20 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
13:45 | Apero-Dining |
In 'Apero-Dining' bewijst njam! dat aperitieven het nieuwe dineren is.
«
»
14:20 | Wild van wild |
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
14:50 | Het weekmenu |
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid.
«
»
15:35 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat de haring centraal, een vis die in de tweede wereldoorlog vele hongerige magen heeft gevuld.
«
»
16:05 | Soep! |
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
16:25 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
17:05 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ. Als dessert maakt hij een verrassende papillot van rood fruit en cuberdons.
«
»
17:30 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
18:00 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
18:50 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
19:35 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke Vermolen vindt het erg belangrijk elke dag een verse en gezonde maaltijd voor haar kinderen te bereiden.
«
»
20:00 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
20:40 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
21:10 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
21:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
22:05 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
22:35 | De Wereld op je Bord |
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
23:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een Italiaanse klassieker: kalfsvlees alla milanese met salsa verde.
«
»
23:30 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
00:05 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»
00:35 | Wild van wild |
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeën.
«
»
01:05 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
01:35 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan maakt een erwtensoep met spek, beenham en rookworst. Daarna serveert hij een bord vol erwtjes met broodcroutons en zilveruitjes.
«
»
02:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
03:10 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de viking van de Lage Landen, fitter dan fit: Bart Desmidt! 7 attributen en 20 minuten, meer heeft hij niet nodig voor zijn zeetong met choronsaus. Klop je polsen ook los, want het is een topgerecht om thuis te maken.
«
»
03:30 | DIY (do it yourself) |
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
03:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
04:20 | A la carte |
Dat Johan Segers een groot liefhebber van lamsvlees is, is geen geheim.
«
»
04:40 | De Wereld op je Bord |
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
05:00 | Klaar in 20 minuten |
Vandaag kookt de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een Italiaanse klassieker: kalfsvlees alla milanese met salsa verde.
«
»
05:20 | De sterrenkaart |
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
05:50 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Groenten! In alle knallende kleuren. Da's Karolien haar verslaving. Eén van haar favorieten, is de wortel. Bij wijze van ode, maakt ze er een ovengerecht mee en verwerkt hem ook in een voedzame snack: in zalige carrot cake bliss balls!
«
»