TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
09:30 Onderbreking
«
»
12:05 Sturm der Liebe
Paul laat zich hypnotiseren door Rosalie, maar bereikt niet het resultaat dat hij hoopte. Vanessa en Max willen een gezin stichten en laten er geen gras over groeien.
«
»
12:50 Onderbreking
«
»
15:20 Pearl in Paradise
Fotografe Alex, die voor een reismagazine werkt, reist samen met haar vriend Colin, een succesvol schrijver, af naar Fiji. Daar gaan ze samen op zoek gaan naar een zeer zeldzame parel.
«
»
17:00 Bless the Harts
Jenny, Betty en Violet worden betrapt op een leugen wanneer ze indruk proberen te maken op een koppel uit New York dat het huis aan de overkant van de straat heeft gekocht.
«
»
17:20 White Collar
Neal gaat achter een koppel misdadigers aan die bij hun laatste overval Elizabeth en Peter hebben gegijzeld. Hij probeert uit te zoeken wie het volgende doelwit is van het duo.
«
»
18:10 Modern Family
Mitchell en Cameron laten Haley babysitten, maar houden haar in het oog via de webcam. Haley stelt zo'n gebrek aan vertrouwen niet op prijs. Jay heeft een geweldige avond.
«
»
18:35 Modern Family
Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek.
«
»
19:05 The Simpsons
Homer wordt wakker met geheugenverlies. Lisa, Bart en Milhouse hebben plots superkrachten nadat ze bestraald werden.
«
»
19:25 The Simpsons
Lisa sluit op school vriendschap met Harper, een rijkeluiszoon. Homer raakt bevriend met Harpers vader en geniet van het goede leven, ook wanneer Lisa de vriendschap met Harper verbreekt.
«
»
19:50 Crime Night: S.W.A.T.
Het team werkt samen met de Dienst Immigratie en Douane voor een grote arrestatie. Jessica voelt de gevolgen van haar hervormingsvoorstel.
«
»
20:40 9-1-1: Lone Star
Een ruzie tussen Owen en een politieagent gaat viraal, waarna Owen besluit dat ze hun geschil zullen uitvechten met een spelletje softbal. T.K. krijgt slecht nieuws.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
T.K. en Owen reizen naar New York voor de begrafenis van Gwyn. Hun vlucht gaat echter niet zoals gepland wanneer de motor van het vliegtuig het begeeft.
«
»
22:20 Glass Houses
Tiener Carrie houdt haar buurvrouw Madeline Cooper verantwoordelijk voor de financiële crisis van haar gezin en zint op wraak.
«
»
00:00 Better Things
Sam en Phil pikken Frankie en Duke op, die een bezoek hebben gebracht aan hun vader. Frankie verrast Sam door te vertellen dat ze een groot feest wil geven voor haar vijftiende verjaardag.
«
»
00:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers