TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:25 Full House
Danny doet mee aan een auditie voor een aankondiger in de boksring. Maar dat loopt met een sisser af. Ondertussen zorgen Joey en Jesse voor de verkouden Michelle.
«
»
08:50 That '70s Show
Kelso heeft een avontuurtje gehad met Pam. Het duurt niet lang voordat Jackie hiervan op de hoogte is.
«
»
09:10 That '70s Show
Eric heeft een kras op de wagen gemaakt en mag er van zijn vader tijdelijk niet meer mee rijden. Kelso zorgt voor een oplossing.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
10:35 E.R. - Emergency Room
De stad ligt bedolven onder een dik sneeuwtapijt. Artsen, verpleegsters, ziekenwagens en patiënten geraken nauwelijks of met enorme vertraging op hun bestemming.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
11:55 Grey's Anatomy
Meredith reist samen met Bailey, Jackson, Callie en Jo af naar een militair ziekenhuis om een extreem riskante operatie uit te voeren op een veteraan met een tumor.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Bull
Bull slaagt erin om de jury te laten twijfelen aan de schuld van zijn vriend Nathan tijdens diens proces.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Een jongeman sterft een gruwelijke dood in een persmachine voor hooibalen. Booth, Brennan en Aubrey gaan undercover tijdens een sloopcompetitie om de zaak te onderzoeken.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Mark Greene reist af naar San Diego nadat zijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat niet goed met haar, zowel mentaal als fysiek niet.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
17:50 Castle
Paula Haas, Castle's manager, heeft een interessant zakelijk voorstel voor hem. Als Castle het aanbod zou aannemen, zou hij echter wel zijn samenwerking met Beckett moeten stopzetten.
«
»
18:40 Criminal Minds
De profilers van de FBI moeten een sluipschutter opsporen die slachtoffers maakt op klaarlichte dag. Hotchner en zijn team moeten samenwerken met de lokale politie voordat het geweld verder escaleert.
«
»
19:30 Bones
Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman.
«
»
20:30 Temptation Island: Love or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:30 Tussen de lakens met Geraldine
Geraldine wil weten hoe de orgasmekloof te verklaren valt. Seksuologen Noortje Roussel, Stephanie Both en Marieke Dewitte leggen uit waar de kern van het probleem zit.
«
»
22:05 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:10 Bones
Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman.
«
»
00:10 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers