TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:25 Full House
Danny doet mee aan een auditie voor een aankondiger in de boksring. Maar dat loopt met een sisser af. Ondertussen zorgen Joey en Jesse voor de verkouden Michelle.
«
»
08:50 That '70s Show
Kelso heeft een avontuurtje gehad met Pam. Het duurt niet lang voordat Jackie hiervan op de hoogte is.
«
»
09:10 That '70s Show
Eric heeft een kras op de wagen gemaakt en mag er van zijn vader tijdelijk niet meer mee rijden. Kelso zorgt voor een oplossing.
«
»
09:35 Geen uitzending
«
»
10:35 E.R. - Emergency Room
De stad ligt bedolven onder een dik sneeuwtapijt. Artsen, verpleegsters, ziekenwagens en patiënten geraken nauwelijks of met enorme vertraging op hun bestemming.
«
»
11:25 Geen uitzending
«
»
11:55 Grey's Anatomy
Meredith reist samen met Bailey, Jackson, Callie en Jo af naar een militair ziekenhuis om een extreem riskante operatie uit te voeren op een veteraan met een tumor.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:15 Bull
Bull slaagt erin om de jury te laten twijfelen aan de schuld van zijn vriend Nathan tijdens diens proces.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Een jongeman sterft een gruwelijke dood in een persmachine voor hooibalen. Booth, Brennan en Aubrey gaan undercover tijdens een sloopcompetitie om de zaak te onderzoeken.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Mark Greene reist af naar San Diego nadat zijn moeder werd opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat niet goed met haar, zowel mentaal als fysiek niet.
«
»
16:55 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
17:50 Castle
Paula Haas, Castle's manager, heeft een interessant zakelijk voorstel voor hem. Als Castle het aanbod zou aannemen, zou hij echter wel zijn samenwerking met Beckett moeten stopzetten.
«
»
18:40 Criminal Minds
De profilers van de FBI moeten een sluipschutter opsporen die slachtoffers maakt op klaarlichte dag. Hotchner en zijn team moeten samenwerken met de lokale politie voordat het geweld verder escaleert.
«
»
19:30 Bones
Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman.
«
»
20:30 Temptation Island: Love or Leave
Nieuw dit seizoen is dat de koppels - Iris & Whitney, Maris & Ivo, Linde & Jan Sietse en Annebel & René - los van elkaar op reis gaan en reeds voor hun vertrek mogen kiezen welke singles er meegaan.
«
»
21:30 Tussen de lakens met Geraldine
Geraldine wil weten hoe de orgasmekloof te verklaren valt. Seksuologen Noortje Roussel, Stephanie Both en Marieke Dewitte leggen uit waar de kern van het probleem zit.
«
»
22:05 Naked Attraction
In het begin zijn enkel blote voeten zichtbaar. Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven.
«
»
23:10 Bones
Wanneer het lichaam van de vermoorde schrijver-regisseur Ronald Bergman terechtkomt op een auto, onderzoekt het team een reeks vreemde locaties en personen die een band hebben met Bergman.
«
»
00:10 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:05 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers