TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Silent Witness
Twee tieners stelen een wagen en botsen tegen een pilaar in een parkeergarage. De joyriders weten te ontsnappen, maar tussen het verbrijzelde beton valt de onmiskenbare vorm van een schedel op.
«
»
06:00 Father Brown
Wanneer een getormenteerde artiest vermoord wordt, moet Father Brown achterhalen wie de misdaad begaan heeft voor het te laat is.
«
»
06:45 George Gently
Na een tip vinden Gently en Bacchus een aktentas vol valse paspoorten. De eigenaar van de tas is de kleine crimineel Jimmy Cochran.
«
»
08:15 Agatha Raisin
Agatha wordt door James uitgenodigd voor een tripje naar de kust waar hij aan zijn nieuwe boek wil werken. Ze belandt echter in Snoth-on-Sea belandt en wordt verdacht van moord.
«
»
09:05 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Als er zich een tragedie voordoet tijdens de goochelshow van goochelaar Lawrence Pross roept deze de hulp in van Frank en Lu om te bewijzen dat zijn act was gesaboteerd door zijn aartsvijand Anton.
«
»
09:50 New Tricks
Het team van UCOS heropent de zaak rond de moord op de beruchte bendeleider Eddie Chapman wanneer de vriendin van diens zoon met nieuwe informatie op de proppen komt.
«
»
10:45 Midsomer murders
Deel 1. Barnaby's nieuwe sergeant begint op de dag na de moord op een plaatselijke helleveeg en wordt direct aan het werk gezet.
«
»
11:35 Midsomer murders
Deel 2. Barnaby's nieuwe sergeant begint een dag na de moord op een plaatselijke helleveeg en wordt direct aan het werk gezet.
«
»
12:25 Death in Paradise
Een skydiver lijkt in volle val vermoord te zijn, zijn keel was bij de landing overgesneden. Neville en het team duiken in de vlijmscherpe wereld van de social media.
«
»
13:15 Death in Paradise
Florence' undercovermissie neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich op vertrouwd terrein begeeft, te midden van een moordonderzoek. Neville spoedt zich om de zaak op te lossen.
«
»
14:05 Midsomer murders
Als Faith Alexander op bezoek gaat bij haar oom Rex Masters ontdekt ze tot haar verrassing dat hij verdwenen is.
«
»
15:05 Midsomer murders
De Amerikaanse Faith Alexander komt in Midsomer Deverell haar oude oom Rex Masters bezoeken, een gepensioneerde societyfotograaf. Maar er wacht haar een onaangename verrassing.
«
»
16:00 George Gently
Enkele dagen voor de algemene verkiezingen van 1964 voeren Gently en Bacchus een onderzoek naar de moord op Patrick Fuller, die opgehangen werd aangetroffen in de molen van Rinton.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een vrouw die onderzoek deed naar een moord wordt gewurgd teruggevonden. Het team vraagt zich af of ze misschien verslag aan het uitbrengen was van haar eigen moord.
«
»
19:00 Midsomer murders
De klokkenluiders van de kerk in Midsomer Wellow hebben goede hoop de jaarlijkse wedstrijd klokluiden te winnen.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2. Barnaby gaat op zoek naar mogelijke moordenaars van deze veelal geliefde man, maar nieuwe doden en een poging tot inbraak doen vermoeden dat de moordenaar zich vlak onder hun neus bevindt.
«
»
21:00 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl de relatie van Eliza met de Duke langzaam door suddert, wordt privédetective Nash net op het moment dat Eliza besluit met hem te gaan samenwerken neergeschoten. 6/6
«
»
22:00 Death in Paradise
Wanneer Richard wordt geveld door een tropische griep, moeten Dwayne en Fidel een moord op een duiker zien op te lossen.
«
»
23:05 Grantchester
Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek.
«
»
00:05 Silent Witness
Hope, de dochter van Derek en Sue Marshall, blijkt als baby gestolen te zijn uit een kraamkliniek. Na een oproep worden haar moeder en tweelingzus gevonden.
«
»
01:00 The Good Karma Hospital
Ruby wordt geconfronteerd met lastige vragen wanneer haar daden ingrijpende gevolgen hebben. Greg verbergt een geheim voor Lydia en het Good Karma-ziekenhuis krijgt een nieuwe arts.
«
»
01:45 Death in Paradise
Een vrouw die onderzoek deed naar een moord wordt gewurgd teruggevonden. Het team vraagt zich af of ze misschien verslag aan het uitbrengen was van haar eigen moord.
«
»
02:40 Bodyguard
Nu het terreurniveau in de UK een hoog peil heeft bereikt, houdt Julia Montague geheim beraad met de veiligheidsdiensten. David Budd moet bijzonder waakzaam zijn.
«
»
03:40 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl de relatie van Eliza met de Duke langzaam door suddert, wordt privédetective Nash net op het moment dat Eliza besluit met hem te gaan samenwerken neergeschoten. 6/6
«
»
04:25 Grantchester
Geordie en Sidney storten zich op het onderzoek naar de dood van een jonge vrouw. Telkens als ze nieuwe antwoorden vinden, ervaren ze echter weerstand uit onverwachte hoek.
«
»
05:15 The Coroner
Jane heeft een ontmoeting met een oude schoolvriendin als ze probeert uit te zoeken wie een tiener na een auto-ongeluk voor dood heeft achtergelaten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers