TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
«
»
13:25 Magnum
Viëtnamveteraan Taylor Hurst vraagt Magnum op zoek te gaan naar zijn verdwenen vriendin Linda. Al snel ontdekt Magnum dat het hem niet om Linda te doen is, maar om haar nieuwe minnaar Kam Chung.
«
»
14:25 Magnum
Tot ieders verrassing krijgt Magnum het zwarte schaap van de familie Higgins over de vloer, halfbroer Elmo Ziller. Elmo's dochter smeekt Magnum uit te zoeken wie haar vader naar het leven staat.
«
»
15:20 The A-Team
De eigenaar van een garage wordt door zijn concurrent zo erg bedrogen dat hij geen raad meer weet en de hulp van Hannibal en zijn team inroept.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Terwijl Xena in de herberg wacht, gaat Gabrielle alleen naar de markt. Daar wordt ze ontvoerd door een paar ruige mannen.
«
»
17:10 Stargate SG-1
SG-1 raakt betrokken bij een oorlog wanneer de Jaffa een krachtig wapen gebruiken om duizenden Ori te verdelgen.
«
»
18:05 Police Interceptors
Wanneer een man ermee dreigt zijn ex en haar paard neer te steken, proberen Mark en zijn hond Morse de man op te sporen. Jim Campin en Ky Kirk houden een Mondeo met valse nummerplaat tegen.
«
»
19:00 The World's Deadliest Weather
Enorme bosbranden in het Australische New South Wales vormen een bedreiging voor verschillende stadjes. - Twee tornadojagers spotten een monstertornado.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Realityreeks.
«
»
20:35 Air America
In 1969 is de oorlog in Vietnam in volle gang. In buurland Laos zijn er officieel geen Amerikaanse troepen gelegerd, maar er opereert wel een burgerluchtvaartmaatschappij: Air America.
«
»
22:35 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
23:10 Brooklyn Nine-Nine
Jake start een onderzoek nadat er een aanslag werd gepleegd op een gemeenteraadslid. Holt moet nog wennen aan zijn nieuwe positie.
«
»
23:35 Brooklyn Nine-Nine
Julie Kim, de nieuwe officier van het politiedistrict Nine-Nine, probeert op een goed blaadje te staan bij Jake en het team, en nodigt hen daarom bij haar thuis uit voor een etentje.
«
»
00:05 Police Interceptors
Wanneer een man ermee dreigt zijn ex en haar paard neer te steken, proberen Mark en zijn hond Morse de man op te sporen. Jim Campin en Ky Kirk houden een Mondeo met valse nummerplaat tegen.
«
»
01:00 Stargate SG-1
SG-1 raakt betrokken bij een oorlog wanneer de Jaffa een krachtig wapen gebruiken om duizenden Ori te verdelgen.
«
»
01:50 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers