TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Robert en Ariane proberen uit het bos weg te geraken, maar beseffen dat ze alleen maar rondjes hebben gelopen. Wanneer Ariane haar enkel bezeert, besluit Robert haar te dragen.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:30 Inferno
Hoogleraar Robert Langdon wordt met geheugenverlies wakker in een Italiaans ziekenhuis. De enige die hem lijkt te kunnen helpen zijn herinneringen terug te winnen, is dokter Sienna Brooks.
«
»
16:35 Perfect Harmony
Wanneer pastoor Magnus het Tweede Eerste Koor uitnodigt om op te treden in de Church of Perpetual Praise, is Arthur vastberaden om wraak te nemen en beter te klinken dan ooit tevoren.
«
»
17:00 Timeless
De Lifeboat raakt beschadigd waardoor het team vast komt te zitten in 1754. Rufus probeert vervolgens een bericht te sturen naar Mason in het heden om hen te helpen terug te keren.
«
»
17:50 Superstore
Glenn introduceert een nieuw Cloud 9-beleid waarbij het personeel gevraagd wordt om praatjes te maken met de klanten. De ouders van Jonah duiken onverwacht op in de winkel.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly en Murray maken zich zorgen over Adams speelgoedobsessie en proberen hem warm te krijgen voor een nieuwe hobby.
«
»
18:45 The Simpsons
Op zijn sterfbed doet opa een bekentenis aan Homer. Als hij uiteindelijk toch herstelt, beseft hij dat hij een probleem heeft.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer en Marge volgen Moe na sluitingstijd en zien hem ruziën met zijn vader. Moe blijkt al jaren door zijn familie verstoten te zijn en de Simpsons proberen de breuk te lijmen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon vindt dat Leonard moet boeten voor een fout uit het verleden. Intussen gaat Penny de confrontatie aan met Lucy, de ex-vriendin van Raj.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
De hele bende viert Thanksgiving bij mevrouw Wolowitz thuis, maar zoals altijd is het Sheldon die moeilijk doet. Howard probeert een goede band op te bouwen met zijn schoonvader.
«
»
20:35 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Elizabeth, de dochter van de gouverneur van Port Royal, wordt ontvoerd door een groep piraten onder leiding van kapitein Barbossa. De piraten nemen haar mee op hun schip, The Black Pearl.
«
»
23:15 Instakiller
Harper is dagelijks actief op sociale media en wordt steeds populairder. Haar moeder vertrouwt het niet. Haar instinct blijkt te kloppen wanneer Harper af te rekenen krijgt met een stalker.
«
»
01:00 Timeless
De Lifeboat raakt beschadigd waardoor het team vast komt te zitten in 1754. Rufus probeert vervolgens een bericht te sturen naar Mason in het heden om hen te helpen terug te keren.
«
»
01:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers