TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Het Weekmenu
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
09:40 De Gezonde Goesting
Gezond eten zou het hongergevoel niet stillen. Healthy foodie Steffi bewijst vandaag het tegendeel met haar zelfgemaakte crackers met hummus, haverpannenkoeken en een drankje waarmee je zelfs kilootjes kwijtspeelt: de pompelicious.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Zo Man Zo Vrouw
Jani haalt letterlijk alles uit de kast om Tommy en Macy te helpen. De twee zijn geen koppel, maar Tommy is smoorverliefd op Macy en steekt zijn gevoelens duidelijk niet onder stoelen of banken.
«
»
13:00 De Wereldkeuken
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
13:45 Tot op de Graat
Johan Segers gaat aan de slag met krab. Deze powerkrab is de grootste die in onze Noordzee leeft en kan met haar scharen zonder problemen een potlood in twee breken. Johan laat zien hoe je deze krab opvult met heerlijk gekookt krabbenvlees.
«
»
14:00 Stukken van mensen
Een Yoko design stoel, een Medici-vaas, twee exclusieve stoelen en een fotoboek van Helmut Newton.
«
»
15:05 Blind Gekocht NL
Safariparkmedewerker Matthijs en vakantiespecialist Koen wonen in België. De huizenmarkt in Nederland heeft de mannen bijna verplicht om naar België te vluchten. Terugkomen is dan nog niet zo makkelijk, maar dit komt ook door de mannen zelf.
«
»
16:20 Café Congé
Elke week neemt een bekende host de kijker samen met bekende en minder bekende gasten mee door de zomerse actualiteit. Op het menu: een vleugje nostalgie, authentieke (zomer)verhalen en een portie humor.
«
»
17:40 Huizenjagers
In het tiende seizoen van Huizenjagers zal het welgekende Huizenjagersbusje opnieuw gans België doorkruisen. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers.
«
»
18:40 Viva la Feta
Jani Kazaltzis en Otto-Jan ontvangen actrice Barbara Sarafian op Sifnos voor een onvergetelijke vakantie. Tijdens de gesprekken met haar gastheren onthult Barbara dat ze vroeger graag nog een tweede kindje wilde.
«
»
19:50 Geubels en de Belgen
Philippe Geubels vraagt zich af of er nadelen zijn aan het uitnodigen van een dakloze op Kerstmis. Hij heeft ook tips over hoe je een saai familiefeest nog verder kunt vergallen en gaat na wat er in ons hoofd gebeurt bij extreme dronkenschap.
«
»
20:30 Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter ontdekt op zijn elfde verjaardag dat hij een tovenaar is. Hij vertrekt met een speciale trein naar Zweinstein, de school voor tovenarij, en dat is het begin van een spannend schooljaar.
«
»
23:25 Topdokters
Een dertigjarige vrouw heeft een erg zeldzame tumor in haar bovenbeen en komt voor het eerst op consultatie bij dr. Lapeire. Prof. Steven Claes voert een ascorrectie uit bij een man met knieproblemen.
«
»
00:35 Niveau 4 Brussel-Zuid
Inspecteur Daan wordt opgeroepen voor een kind dat moederziel alleen op de bus zit. Ze is in slaap gesukkeld en haar moeder is nergens te bespeuren. Inspecteur Marc ziet hoe een tienjarig kereltje achtervolgd wordt door een woeste winkeluitbater.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers