TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Karola's Kitchen
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
07:45 De Zomerkeuken
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
08:10 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over ingrediënten, smaken en kleuren. Vandaag maakt hij een Breakfast Martini, Blood and Sand en een Gin-'n'-Byrrh.
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 The Nanny
Tot groot ongenoegen van Maxwell komt zijn moeder Elizabeth op bezoek. Fran doet ze er alles aan om een goede indruk te maken, maar Elizabeth eist dat Maxwell zijn kinderoppas ontslaat. Om haar te teisteren, vraagt Maxwell Fran ten huwelijk.
«
»
09:50 The Nanny
Wanneer Fran door Maxwell aangemoedigd wordt om te gaan winkelen, weet ze dat haar baas iets in zijn schild voert. Filmster Monica Baker komt namelijk op bezoek. Ondanks verwoede pogingen van Maxwell slaagt Fran er toch in Monica te ontmoeten.
«
»
10:15 The Nanny
Met de beelden die Brighton schiet tijdens een feest van Fran, verzekert hij zich van een plekje in de finale van een candidcameraprogramma. Fran gaat tot het uiterste om de roman die Maxwell heeft geschreven, door een uitgeverij te laten publiceren.
«
»
10:40 The Nanny
Nadat Maxwell zijn dochter betrapt met haar vriend, wil hij haar naar een klooster sturen. Maar Fran is van mening dat Maggie beter af is in een joodse omgeving en neemt het meisje mee naar een kibboets, een traditionele Israëlische woonboerderij.
«
»
11:10 Het zelfbouwhuis
Ter voorbereiding van het betegelen van de vloer op het gelijkvloers moeten we de chape eerst eens opwarmen. Maar daarvoor hebben we een werkende vloerverwarming en gas nodig.
«
»
11:30 Jong geleerd
De leerlingen van het VTI in Veurne maken een oldtimer in hout, met een metalen onderstel. Vandaag werken ze de binnenkant van de wagen af met een mooie zetel en sierlijsten.
«
»
11:55 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:05 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
12:15 Open Vuur
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
13:00 A la carte
Christine is gek op Sint-Jakobsvruchten. Johan heeft voor haar twee heel pure manieren uitgewerkt om de Sint-jakobsvrucht te serveren: gebakken in de pan met een beetje sjalot en lichtjes gegaard in een bouillon met groentjes in brunoise.
«
»
13:20 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt lasagna van aubergines.
«
»
13:35 Man With a Plan
Adams schoonmoeder, Alice, brengt een onverwacht bezoek en onthult schokkend nieuws. Adam heeft er ondertussen genoeg van om altijd de tussenpersoon te moeten zijn en spreekt zich uit.
«
»
14:00 Man With a Plan
Wanneer Adam en Andi hun gebruikelijke straf gebruiken als reactie op Teddy's slechte cijfers, overrompelt zijn onverwachte reactie hen. Adam en Andi dreigen met militaire school als straf.
«
»
14:25 Friends
De vrienden maken een zeer lange prikstok om te kijken of de lelijke naakte buurman nog leeft. Chandler en Janice bereiken een keerpunt in hun relatie.
«
»
14:50 Friends
Emoties lopen oog op tijdens een potje rugby met Thanksgiving. Terwijl de kalkoen al in de oven staat, vraagt het verliezende team om een rematch.
«
»
15:15 Friends
Rachel zegt haar baan op wanneer Gunther vindt dat ze weer op cursus moet. Phoebe is van slag door de nieuwe baan van Joey. Ross breekt per ongeluk het been van een klein meisje.
«
»
15:40 Friends
Ross krijgt argwaan als Rachel een man heeft ontmoet die haar carrière een boost kan geven. Chandler weet niet meer welke zus van Joey hij heeft gezoend tijdens een feestje.
«
»
16:05 Stukken van mensen
Een Birkin-handtas van het merk Hermès, een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten, drie tafels van Christian Heckscher en een antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau.
«
»
17:10 Stukken van mensen
Een werk van Luc Tuymans, twee schommelstoelen, een houten beeld en een werk van Paul Van Hoeydonck.
«
»
18:15 Stukken van mensen
Marc en zijn quizmakker Michiel hebben een kunstwerk van Panamarenko in de aanbieding. Miguel probeert zijn zeldzame stoel van de Duitse ontwerper Harl van de hand te doen. De experten krijgen grote fans op bezoek.
«
»
19:20 Stukken van mensen
Frank uit Wilsele verkoopt een unieke designstoel van de ontwerper Harcourt. André uit Aalst heeft een litho van René Magritte mee voor de experten. Wouter uit Diusse vult de ruimte met een speciale lamp.
«
»
20:30 Vesper
De dertienjarige Vesper probeert samen met haar vader te overleven na de ineenstorting van het ecosysteem van de aarde. Ze moet haar verstand, kracht en bio-hackingvaardigheden gebruiken om te vechten voor de toekomst.
«
»
22:40 Auwch_
Ben moet een lezing geven in zijn geboortedorp in de Kempen. Hij neemt Axel mee naar zijn roots en ze logeren bij Bens vader thuis. De twee laten er allesbehalve een goede indruk achter.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Wie voetbal zegt, zegt MIDMID. Voor het EK 2024 staan podcastbroeders Sam Kerkhof, Evert Winkelmans en Dennis Xhaët weer klaar met sappige verhalen, kritische analyses en straffe voetbalweetjes in hun EK-podcast.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers