TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je een heerlijke, klassieke bouillabaise met rouille op tafel zet.
«
»
07:50 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt zeekraal op zijn Zeeuws.
«
»
08:00 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat. Met een grote glimlach en de zon op zijn gezicht, tovert de chef mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 The Nanny
Maxwell zoekt acteurs voor zijn nieuwste musical: Oliver. C.C. stelt voor de jonge tv-ster Jack Walker te casten als hoofdrolspeler. Dat ziet Maxwell eerst niet zitten, maar besluit hij hem toch naar New York te halen.
«
»
09:45 The Nanny
Fran ontdekt dat ze een bontjas van haar overleden groottante Mimma Fayga heeft geërfd.
«
»
10:10 The Nanny
Op de vooravond van de première van zijn nieuwste musical neemt Maxwell het hele gezin mee naar het openingsgala. Wanneer Fran en Maxwell een meningsverschil hebben, wordt het incident breed uitgesmeerd in de pers.
«
»
10:35 The Nanny
Maxwell brengt een mysterieuze gast mee naar huis, die volledig in verbanden is gewikkeld. Zijn geheimzinnig gedrag over de identiteit van hun gast wekt de interesse op van Fran, die ervan overtuigd is dat het om niemand minder dan Cher gaat.
«
»
11:05 Ver Gevorderd
Doe-het-zelf-programma met een focus op bouwen en verbouwen, lifestyle en tuinwerkzaamheden.
«
»
11:15 Ver Gevorderd
Doe-het-zelf-programma met een focus op bouwen en verbouwen, lifestyle en tuinwerkzaamheden.
«
»
11:25 Zo doe je het!
Annabelle wil niet zomaar een steenkorf aan het terras. De vraag is wat ze nu van plan is.
«
»
11:35 Zo doe je het!
Annabelle heeft zin om te aperitieven. Alleen ziet die tuintafel er maar saai uit. De vraag is hoe ze die zal transformeren.
«
»
11:45 Zo doe je het!
Het terras ziet er flink anders uit. Annabelle wil alleen nog wat spelen met licht.
«
»
11:55 Het zelfbouwhuis
In deze aflevering van Het zelfbouwhuis wordt gestart met de vloeropbouw. Nadat de nodige voorbereidingen getroffen zijn, kan de ondervloer geïsoleerd worden.
«
»
12:15 Op hete kolen
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
12:40 Open Vuur
De dag begint stevig met de Bananarama hardshake van Jord. Een milkshake met een 'scheutje' drank in. Daarna staat er nog gevulde pasta 'Culurgiones' en Mexicaanse 'Barbacoa' op het menu. Tom en Dominique proberen ook een visje te vangen.
«
»
13:25 Man With a Plan
Adam en Don worden heel beschermend voor Lowell als ze denken dat hij misschien weer terug is bij zijn vreemdgaande ex-vrouw. Joe ervaart een onverwachte bijwerking van zijn nieuwe pacemaker, waar Bev niet zo blij mee is.
«
»
13:50 Man With a Plan
Adam en Andi bieden Teddy datingadvies aan, maar ze maken het hem heel ongemakkelijk.
«
»
14:15 Friends
Ross weet niet wie hij moet kiezen tussen Julie en Rachel en de anderen sporen hem aan alle voor- en nadelen op te schrijven. Rachel ontdekt de lijst waarop Ross een vergelijking heeft gemaakt tussen haar en Julie.
«
»
14:40 Friends
Phoebe probeert haar echte vader op te sporen voor een familiereünie met kerst. Rachel en Monica geven een kerstfeest.
«
»
15:10 Friends
Nadat hij heeft besloten te stoppen met acteren, krijgt Joey een rol aangeboden in een soap. Rachel datet met een man genaamd Russ, die opvallend veel op Ross lijkt.
«
»
15:35 Friends
Ross helpt Susan en Carol om hun trouwplannen weer op schema te krijgen. De moeder van Rachel maakt haar nieuwe plannen bekend, tot schrik van de anderen.
«
»
16:00 Stukken van mensen
In de eerste aflevering zijn er al meteen twee items die de show stelen: een zwart-witfoto van een luipaard gemaakt door Tom Waes himself en een handgemaakte Colt-revolver van oud-president John F. Kennedy.
«
»
17:10 Stukken van mensen
Deze week passeren er veel grote namen de revue, een Louis Vuitton, een Patek Philippe en een Serge Vandercam. Maar ook Luc Appermont komt langs met een bijzonder item: een Russische icoon uit de 19e eeuw.
«
»
18:20 Stukken van mensen
De experts beoordelen een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen én een propeller uit WOII van Peter Van Asbroeck. Peter bezoekt de experts met een speciale reden.
«
»
19:20 Stukken van mensen
Er komen weer buitengewone items voorbij, waaronder een Porsche 911 Targa uit 1971, een rekwisiet uit één van de Bond-films en een vintage jurkje van Paco Rabane, aangeboden door niemand minder dan Tiany Kiriloff.
«
»
20:30 7500
Tobias Ellis begint zijn dienst als co-piloot en alles lijkt normaal, maar de zaken nemen snel een wending wanneer terroristen de cockpit van zijn Airbus A319 bestormen en het vliegtuig kapen.
«
»
22:20 Viva la Feta
Jani en Otto-Jan ontvangen Brandon Wen, artistiek directeur van de Antwerpse Modeacademie.
«
»
23:30 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers