TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kabeljauw met mousseline.
«
»
09:45 Veggie!
Philippe van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groenten.
«
»
10:00 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
10:20 Young Sheldon
Missy stelt ongemakkelijke vragen in de kerk. Meemaw en Georgie gaan samen zaken doen.
«
»
10:40 Young Sheldon
Sheldon begint aan zijn bouwkundige studie en volgt klassen bij professor Boucher. Ondertussen zorgen Meemaw en Dale voor de ex-vrouw van de professor, June.
«
»
11:00 Young Sheldon
Sheldon komt in conflict met de mysterieuze leidinggevende van president Hagemeyer over de wetenschappelijke vereisten van de universiteit. Mary ontdekt dat Georgie werkt in de illegale gokkamer van Meemaw.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Mijn tuin
De beste tips en tricks voor het onderhouden van je tuin. Alles komt aan bod: van het opgeruimd houden van je tuinhuisje tot aan het kweken van je eigen moestuin.
«
»
12:40 Tooldokter
De Tooldokter geeft tips voor een groen terras met weinig plaats en een leuk kruidenrekje.
«
»
12:50 De tip
Het is tijd voor de grote schoonmaak, ook in de wagen. Iemand kan verschillende trucs en middeltjes gebruiken om de binnenkant van de auto te reinigen.
«
»
13:05 Het zelfbouwhuis
Betonnen trappen zijn erg in de mode. Architect Sam Van Welden onderzoekt hoe een betonnen trap wordt gemaakt en vooral hoe ze toegepast worden in hedendaagse woningen.
«
»
13:20 The Simpsons
Een Britse geheim agent komt naar Springfield om een Russische spion op te sporen. Hij vermoedt dat Abe Simpson in het geheim voor de Russen werkt, en hoopt hem op heterdaad te kunnen betrappen.
«
»
13:45 The Simpsons
Nadat Moe hun meest heilige regel overtreedt, wil een geheim genootschap van barmannen wraak nemen op Homer en zijn vrienden.
«
»
14:10 Op hete kolen
Hippe chef Michaël kiest vandaag voor een op en top zomers barbecue gerecht: geroosterd buikspek met verse guacamole. Hierbij serveert hij nog een fris slaatje met rucola en laat hij zien hoe je de mayonaise een echte barbecue rooksmaak geeft.
«
»
14:35 Open Vuur
De dag start vandaag alla Italiana met Bistecca Fiorentina en pizza van Sarah. West-Vlaamse boys Tom en Dominique proberen ondertussen hun schaapjes op een rij te houden in de schaapskooi en bereiden nog een lam Asado style op Open Vuur.
«
»
15:20 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat de school van Grace een toneelstuk gepland heeft, wil ze Maxwell overhalen de regie voor zijn rekening te nemen. Maxwell bedankt vriendelijk, maar hij pleit er bij de directrice voor om de baan aan Fran toe te vertrouwen.
«
»
15:50 The Nanny
Fran merkt dat haar huisgenoten bijzonder gespannen zijn en ze stelt voor om samen op vakantie te gaan. Onderweg naar het vliegveld, raken ze de weg kwijt en belanden Fran en de Sheffields in Queens, bij de ouders van Fran.
«
»
16:20 The Nanny
Maxwells zus Jocelyn komt op bezoek, met haar verloofde Nigel, de hertog van Salisbury. Wanneer het koppel ontdekt dat Fran ervaring heeft met het organiseren van huwelijksfeesten, vragen ze haar de plechtigheid meteen te plannen.
«
»
16:50 The Nanny
Maxwell wil een nieuwe musical voorstellen, maar maakt zich zorgen over het kritiek van theatercriticus Frank Bradley. Wanneer Grace hem vertelt dat Bradley's zoontje Frank Jr. in haar tekenles zit, stelt C.C. voor de jongen uit te nodigen.
«
»
17:20 The Nanny
Fran ontdekt dat Maggie smoesjes verzint om haar gymles over te slaan en ze denkt met afgrijzen terug aan haar eigen schooltijd en haar vreselijke gymleraar. Fran besluit Maggie te helpen met het overwinnen van haar angsten voor de gymles.
«
»
17:50 The Nanny
Fran overtuigt C.C. om haar vader Stewart uit te nodigen voor een diner bij de Sheffields. Ondanks C.C.'s pogingen om het haar vader gedurende de avond naar zijn zin te maken, kan de man veel beter opschieten met Fran en Maxwell.
«
»
18:20 Het Perfecte Plaatje
Voor de finale trekken de finalisten naar Marrakesh, waar hen drie opdrachten te wachten staan.
«
»
19:30 De Spor
Sam en Rik nemen hun vriendinnen Sophie en Manon mee naar het hart van de club: de kleedkamers. Zijn zij al fan van de Spor? Hoe staan zij tegenover de ontspoorde jongensdroom van hun partner?
«
»
20:35 The Green Knight
De koppige neef van koning Arthur begint aan een zoektocht om de Groene Ridder te confronteren, een reus die in Camelot verschijnt. Hij zet alles op het spel en begint aan een episch avontuur om zichzelf te bewijzen voor zijn familie en de rechtbank.
«
»
23:00 Auwch_
Ben en Axel hebben een belangrijke meeting met van Studio 100-bazen Gert Verhulst en Hans Bourlon.
«
»
23:40 Auwch_
Ben en -vooral- Elke willen een kindje. Nu wil Elke enkel nog vrijen wanneer ze ovuleert.
«
»
00:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers