TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 De Smaaktoerist
Vandaag is groen. In WalloniŽ heb je ontzettend leuke, groene plekjes. Jeroen de Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin en kookt met z'n oogst in een echte kasteeltuin. Ook bezoekt hij een imker.
«
»
09:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke kalfstong in madeirasaus.
«
»
09:45 The Simpsons
Bart wordt een succesvolle caddie, maar Marge vreest dat hiermee zijn karakter wordt verpest.
«
»
10:05 The Simpsons
Cletus wordt plotseling een ware zangsensatie, terwijl Homer zichzelf opnieuw uitvindt. Maar dan dreigt Cletus alles te verpesten wanneer hij zich tegen zijn fans keert.
«
»
10:30 The Simpsons
Homer probeert een mechanische speelgoedband uit zijn jeugd te herenigen, maar film- en televisiemaker J.J. Abrams is hem voor.
«
»
10:50 The Simpsons
Een geheim uit Flanders' verleden komt aan het licht. Ondertussen blijkt er een kamer in het huis van de Simpsons te zijn die we nog nooit gezien hebben.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 De kunstenaar
Marc Beutens grote passie is het bouwen van toneelmarionetten. In deze reportage volgen we hem bij het maken van zijn creaties.
«
»
12:30 Mijn tuin
Georges leert bij een gespecialiseerd teler hoe kruiden en bolgewassen vermeerderd kunnen worden zonder dat er gezaaid wordt. Dit wordt voornamelijk gedaan door een stukje plant af te snijden en deze te groeien. Hier worden tips voor gegeven.
«
»
12:50 Het zelfbouwhuis
Er wordt deze keer aan de tuin gewerkt. Een keerwand wordt opgemeten en geplaatst om het hoogteverschil van de tuin van de buren mee op te vangen, zodat er geen negatief effect is op de eigen tuin door dit verschil.
«
»
13:10 Will & Grace
Grace is met Sam het bed ingedoken maar durft het niet tegen Will te zeggen omdat het eindelijk goed is gekomen tussen de twee broers. Uiteindelijk komt Will er toch achter en is het weer hommeles tussen de broers.
«
»
13:30 Will & Grace
Will en Grace krijgen een knappe maar seksueel ambigue buurman, en beginnen om zijn aandacht te vechten. De concurrentie wordt al snel zo hevig dat het hun eigen relatie bedreigt. Ondertussen krijgt Karen hulp van Grace om haar chauffeur te ontslaan.
«
»
13:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart. Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato en hij begint met pizza met een lekkere brok Stilton kaas. Ideaal om te delen, want 'sharing is caring'.
«
»
14:20 Likokť on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op wereldtournee om hun kookgrenzen te verleggen.
«
»
14:35 Op hete kolen
Barbecuechef MichaŽl Vrijmoed maakt lamsbout klaar. Hij prepareert een heerlijke kruidenolie waarmee hij de sappige bout van boven tot onder inwrijft en die de zuivere smaak van het zachte lamsvlees helemaal ondersteunt.
«
»
15:00 Man With a Plan
Adam probeert zijn broer te behoeden voor een pijnlijke realisatie wanneer een cliŽnt hem niet op een vergadering wil zien. Andi probeert zichzelf ervan te verzekeren dat Emme de beste docent krijgt.
«
»
15:25 Man With a Plan
Adam en Andi lenen geld van Joe om hun financiŽle problemen tijdelijk op te lossen. Hier krijgen ze echter al snel spijt van.
«
»
15:45 Man With a Plan
Adam en zijn vrouw ontdekken dat hun oudste dochter liegt over waar ze was.
«
»
16:10 Two and a Half Men
Walden en Alan vliegen naar New York, waar ze de modeshow van Kate willen bijwonen. Hier hoopt Walden eindelijk zijn ware identiteit te tonen, de manier waarop loopt echter niet helemaal soepel.
«
»
16:35 Two and a Half Men
Alan, Walden, Billy en Herb brengen de nacht samen door, klagend over liefde, relaties en hun exen. Lyndsey heeft Alan namelijk voor de zoveelste keer gedumpt nadat hij haar geen sleutel wilde geven van het Beach House.
«
»
16:55 Two and a Half Men
Alan weet niet wat hij moet denken van de nieuwe relatie van Jake. Zijn nieuwe liefde, Tammy, is namelijk 17 jaar ouder, heeft drie kinderen en is eigenares van een tattooshop. Intussen heeft Alan moeite met het bewaren van geheimen.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Alan wil Lindsay op een originele manier verrassen op Valentijnsdag, maar zijn plannen draaien anders uit dan hij had gehoopt. Intussen beurt de eenzame Walden weer helemaal op wanneer hij hoort dat Kate zich opnieuw in Malibu bevindt.
«
»
17:40 Two and a Half Men
Walden zit diep in de put. Hij wil koste wat het kost een nieuwe vriendin en hoopt die te vinden op een feestje voor vrijgezellen. Maar in plaats van er de liefde van zijn leven tegen het lijf te lopen, botst hij op zijn ex-vrouw Bridget.
«
»
18:05 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
19:10 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eťn klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
20:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Na zes spannende bakweken wordt vandaag bepaald wie de winnaar wordt van Junior Bake Off. Drie finalewaardige bakkers leveren hun laatste bakstrijd, maar slechts ťťn van hen gaat naar huis met de titel van beste Junior Bake Off Vlaanderen.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
De fotografen zullen het hoofd koel moeten houden, want de jury wil een spectaculair tweeluik van brandweermannen in volle actie. Voor de fashionopdracht krijgen ze dan weer enkele topmodellen voor hun lens.
«
»
22:25 Nonkels
Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij probeert Safa voor zich te winnen.
«
»
23:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
00:00 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
01:40 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers