TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Auwch_
Als Elke en Ben terugkomen van vakantie, komt het tot een discussie tussen Ben en zijn groenteboer.
«
»
01:25 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Nuances
Wie een kijkje wil nemen achter de schermen van een sterrenrestaurant is welkom bij Thierry Theys. In 'Nuances' combineert hij de heerlijke langoustine met de smaak van ťťn van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
08:40 Bal National
Spinazie-kaasbal met pasta verde en een vogelnestje met tomatensaus en dikke frietjes.
«
»
09:10 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
09:25 Man With a Plan
Wanneer Adam en Don het oneens zijn over een nieuw huis dat ze willen verkopen voor hun bouwbedrijf, onthult hun gekibbel grotere problemen in hun relatie. Andi doet er alles aan om het perfecte verjaardagsfeestje voor Bev te geven.
«
»
09:50 Man With a Plan
Adams schoonmoeder, Alice, brengt een onverwacht bezoek en onthult schokkend nieuws. Adam heeft er ondertussen genoeg van om altijd de tussenpersoon te moeten zijn en spreekt zich uit.
«
»
10:10 Man With a Plan
Wanneer Adam en Andi hun gebruikelijke straf gebruiken als reactie op Teddy's slechte cijfers, overrompelt zijn onverwachte reactie hen. Adam en Andi dreigen met militaire school als straf.
«
»
10:30 Man With a Plan
Adam en Andi proberen hun sociale leven wat meer pit te geven door nieuwe vrienden te maken. Ze bevinden zich vervolgens echter al snel in het gezelschap van een aantal ongewone mensen.
«
»
10:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Roger
Het terras zelf leggen, dat kan, maar hou dan wel rekening met enkele aandachtspunten. Roger plaatst betontegels met een natuursteen look, maar eerst moet hij voorbereidingen treffen.
«
»
12:05 Roger
Het terras zelf leggen, dat kan, maar hou dan wel rekening met enkele aandachtspunten. Roger plaatst betontegels met een natuursteen look en toont waar men ondertussen op moet letten.
«
»
12:15 Simple diy
We maken een schommel met kralen en latten. Dit zorgt voor extra vrolijkheid in de tuin.
«
»
12:30 Het zelfbouwhuis
Er wordt isolatie geplaatst op een waterdichte laag. Daar wordt een dampscherm op gelegd om zeker te zijn dat het goed geÔsoleerd is. Er wordt een doorvoer in de isolatie gemaakt zodat de afvoerbuizen erdoor passen.
«
»
12:50 The Graham Norton Show
Op de bank bij Graham zitten Cate Blanchett, die de hoofdrol speelt in het Australische historische drama 'The New Boy', Kate Winslet, die de kanselier van een instortende autoritaire regering speelt in de miniserie 'The Regime', en Dua Lipa.
«
»
13:40 De Gezonde Goesting
Steffi bereidt verschillende gezonde variaties op klassieke recepten. Ze maakt ice tea met gedroogde bloemetjes, een vegan tomaat-avocadogerecht en tot slot ook nog een havermoutrisotto.
«
»
14:05 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
14:30 Puur Oosters
QuyÍn maakt het meest bekende hapje van Vietnam klaar: de nem. Dit is een kleine gefrituurde snack die nog wel eens verward wordt met de loempia. Dit gerecht is gegarandeerd een hit voor een feestje.
«
»
14:40 Young Sheldon
Sheldon neemt de rol aan van Mary's spion als hij tijdens een jeugdevenement de nacht in de kerk moet doorbrengen. Georgie voelt zich aangetrokken tot een oudere vrouw genaamd Mandy.
«
»
15:00 Young Sheldon
Sheldon woont zijn eerste comics-evenement bij en Mary probeert make-up te verkopen.
«
»
15:20 Young Sheldon
Sheldon raakt bevriend met de buren van zijn studentenhuis. De baan van George staat op het spel.
«
»
15:40 Two and a Half Men
Charlie voelt zichzelf aangetrokken tot Angie, een oudere vrouw die zelfhulpboeken schrijft. Ondertussen ruziŽn Alan en Jake over schoolopdrachten.
«
»
16:05 Two and a Half Men
Charlie staat op het punt om de dochter van Angie, de vrouw die hij aan het daten is, te ontmoeten en beseft dat hij zijn driften moet bedwingen.
«
»
16:25 Two and a Half Men
Charlie ontdekt dat zijn ťťn van zijn ex-vriendinnetjes een zoon heeft die heel erg op hem lijkt. Hij vertrouwt het zaakje niet, en denkt dat hij mogelijk de vader van het knulletje is.
«
»
16:50 Two and a Half Men
Charlie leent 38 dollar van Allan en belooft dat hij het de volgende dag terug zal betalen. Maar wanneer Alan het geld terugvraagt gaat hij, volgens Charlie, te ver.
«
»
17:15 Two and a Half Men
Alan probeert iets niews, het tegelijkertijd daten met twee verschillende vrouwen. Ondertussen waagt Charlie een poging achter het fornuis en probeert Jake voor de eerste keer een biertje.
«
»
17:40 Celebrity MasterChef Vlaanderen
De gevreesde mystery box is terug en hoe. De chefs moeten met visueel lelijke producten een aantrekkelijk gerecht presenteren. De inzet is hoog: een immuniteitspin.
«
»
18:50 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Tien bekende amateurkoks laten zich van een heel andere kant zien. Ze rapen hun moed bij elkaar, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op alle mogelijke manieren in te pakken. De prijs? De felbegeerde titel van 'Celebrity MasterChef'.
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:05 Blind Gekocht NL
Emanuel is bij Charissa komen wonen in haar huurflatje in Rotterdam-Oost. En hij nam veel moois mee, waardoor ze nu ruimte te kort komen. Dit vrolijke koppel verdient een passend nieuw huis.
«
»
22:25 Auwch_
Het graf van Bens moeder moet worden verplaatst. Tegelijk moet hij ook een mannenlunch regelen.
«
»
23:35 Achter de schermen
Waarom speelt Wim Willaert een droevig personage met schoenen uit? Wat heeft schrijnwerkerij met comedy te maken? En wat is het rustieke elementje in Masterchef? Deze aflevering geeft telkens eenduidig antwoord op deze vrij uiteenlopende vragen.
«
»
00:30 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

De familie Meulemans viert Kerstmis met hun 15 kinderen... midden in de zomer. Stephanie maakt ook kennis met twee nieuwe extra extra large families: de familie Naudts met acht dochters en de Russisch-OekraÔense familie Luki met zeven kinderen.

'Families XXL', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers