TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Vier chefs strijden nog om een keukenschort. Zij moeten meteen aan de bak. Op het menu vandaag een Italiaanse klassieker: pasta. Wie valt meteen af? En wie kroont zich tot pastameester?
«
»
01:10 Auwch_
Ben heeft last van een strakke voorhuid en moet besneden worden. Geen prettig vooruitzicht, maar wat hem nog het meest verontrust is de niet mis te verstane affectie die de dokter voor zijn vrouw Elke lijkt te voelen.
«
»
01:45 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Nuances
Thierry Theys maakt ganzenlever op drie verschillende overheerlijke manieren klaar.
«
»
08:20 Bal National
Broodje gehaktbal met rijst en een broodje mexicaanse balletjes met zure room.
«
»
08:55 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
09:10 Man With a Plan
Adam en Andi bieden Teddy datingadvies aan, maar ze maken het hem heel ongemakkelijk.
«
»
09:30 Man With a Plan
Vader Adam gaat een meer actieve rol spelen in het ouderschap als zijn vrouw na dertien jaar weer aan het werk gaat. Hij komt er snel achter dat het vader-zijn een stuk ingewikkelder is dan het lijkt.
«
»
09:50 Man With a Plan
Andi weet niet dat Adam een boot heeft gekocht om het haar naar haar zin te maken. Maar aangezien hij de boot al bezit, wil hij zijn vrouw de voordelen hiervan laten zien en mogelijke problemen vermijden.
«
»
10:10 Man With a Plan
Nadat Andi ervoor heeft gezorgd dat Kate een baan in het winkelcentrum krijgt, besluit Kate dat ze niet langer naar de universiteit wil. Adam ontdekt dat iemand 's nachts met zijn boot bezig is. Hij verdenkt Don en Joe ervan de boosdoeners te zijn.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 De ambachter
Deze keer maakt Filip Kuypers een inox trapleuning.
«
»
11:50 Tooldokter
De tooldokter maakt een smalle keukenkast waar iemand handig alle kookboeken in kan doen.
«
»
12:05 Aan de wand
Pastelkleuren zijn makkelijk te combineren. In deze uitzending worden verschillende schildertechnieken uitgeprobeerd. Van een effen vlak wordt een muur gemaakt met wat meer variatie.
«
»
12:15 Het zelfbouwhuis
De indeling van de eerste verdieping wordt afgemaakt. De draagmuren en de muren van de slaapkamers worden gemetseld. Er worden balken gelegd, en de oude wanden worden geïnjecteerd tegen vocht zodat ze behouden kunnen worden.
«
»
12:35 The Graham Norton Show
Op de bank bij Graham zitten Cate Blanchett, die de hoofdrol speelt in het Australische historische drama 'The New Boy', Kate Winslet, die de kanselier van een instortende autoritaire regering speelt in de miniserie 'The Regime', en Dua Lipa.
«
»
13:30 De Gezonde Goesting
Liefde gaat door de maag. Steffi maakt een gezond driegangenmenu en start met een gembermocktail. Vervolgens bereidt ze een heerlijk currystoofpotje van kikkererwten, zoete aardappel en boerenkool en sluit ze af met een crumble met nectarines.
«
»
13:55 De Hofleverancier
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet.
«
»
14:20 Peppe's Pasta
Italiaanse pasta op z'n best. Laat dat de definitie zijn van het programma Peppe's Pasta. Het is Peppe Giacomazza die voor de gerechten zorgt en vandaag legt hij trofie met kip op ons bord.
«
»
14:30 Young Sheldon
Sheldon komt in conflict met de mysterieuze leidinggevende van president Hagemeyer over de wetenschappelijke vereisten van de universiteit. Mary ontdekt dat Georgie werkt in de illegale gokkamer van Meemaw.
«
»
14:55 Young Sheldon
Sheldon krijgt opeens de zenuwen van de wetenschap. Hij zal moeten leren om niet teveel na te denken, wat voor Sheldon natuurlijk niet gemakkelijk is. George Sr. knapt klusjes op in het huis van Brenda Sparks.
«
»
15:15 Young Sheldon
Sheldon heeft een nieuw rooster met veel vrije tijd. Als hij klaagt, krijgt hij toegang tot een grote ruimte. Om zich populair te maken, nodigt hij andere studenten uit. Ondertussen heeft Meemaw een nieuwe zakenpartner.
«
»
15:35 Two and a Half Men
Charlie heeft, tot ongenoegen van Alan, succes als de schrijver van een kinderliedje. Ondanks het feit dat het hem niet zo veel moeite kost om een dergelijk liedje te schrijven, krijgt hij er toch een hoop voor terug.
«
»
15:55 Two and a Half Men
Nadat Evelyn en Teddy verloofd raken wordt Charlie geconfronteerd met de gevoelens voor zijn aanstaande stiefzusje, Courtney.
«
»
16:20 Two and a Half Men
Terwijl Alan Jake helpt bij het verwerken van liefdesverdriet, ontdekt hij dat Charlie zijn middelbare school vriendinnetje gestolen heeft. Hij laat het hier niet bij zitten, en wil wraak nemen op zijn broer.
«
»
16:45 Two and a Half Men
Charlie biedt Alan, nadat hij ziet dat deze niet gelukkig is, aan om te helpen bij het beëindigen van een relatie - een kunst die Charlie tot in de perfectie beheerst.
«
»
17:10 Two and a Half Men
Charlie komt, tot zijn ongenoegen, een oude, hardnekkige vriend tegen: de griep. In de tussentijd wil Alan naar de bioscoop, maar voelt hij zich schuldig om Charlie alleen achter te laten.
«
»
17:40 Celebrity MasterChef Vlaanderen
De chefs moeten hun laatste avondmaal klaarmaken. En er hangt veel vanaf, want er zijn slechts negen keukenschorten om uit te delen. Wie verdient het om in de MasterChef-keuken te staan?
«
»
18:45 Celebrity MasterChef Vlaanderen
Vier chefs strijden nog om een keukenschort. Zij moeten meteen aan de bak. Op het menu vandaag een Italiaanse klassieker: pasta. Wie valt meteen af? En wie kroont zich tot pastameester?
«
»
20:00 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
21:00 Blind Gekocht NL
Ruben en Sanne wonen in Den Haag in een piepklein appartement en dat laatste brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een troosteloze zoektocht van twee jaar met dertig bezichtigingen en acht biedingen volgt.
«
»
22:20 Auwch_
Als Elke en Ben terugkomen van vakantie, komt het tot een discussie tussen Ben en zijn groenteboer.
«
»
23:00 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:50 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers